dol +3 üme hanguk +6 teklifi geldi hemen verdim hanguk 'ada ihtiyacım vardı sizce nasıl yapmışım yorumlarınızı bekliyorum..server patos
NoT:Dol +3 ü ms +7 karşılığında almıştım
kardasn
kardasin herhalde
Sen ihtiyacın olan bişeyi alıosan ve mutlu oluyosan kar zarar önemli değiL hayırLı olsun
Güzel takas bence
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
Sen ihtiyacın olan bişeyi alıosan ve mutlu oluyosan kar zarar önemli değiL hayırLı olsun
+1
güzel takas dol ün artık eski itibarı kalmadı galiba ya
quote:
Orjinalden alıntı: plmpcity
quote:
+1
Hayırlı olsun güzel takas
yorumlarınız için teşekküler..elimde +3 rebirth blade axe kaldı..blade axe ye +7 totomic spear yanında birşeyler alabilir miyim?şimdiden saolun
Bence başa baş gibi bişe olmuş kağarlı olsanda az bi miktardır ama önemli olan seni mutlu olman tabii
quote:
Orjinalden alıntı: WariorTheLastt
yorumlarınız için teşekküler..elimde +3 rebirth blade axe kaldı..blade axe ye +7 totomic spear yanında birşeyler alabilir miyim?şimdiden saolun
alırısn gıbı :S alırsın:D
yaw cyphere göre birz kötü olmus +7 hs bile pazarda görmüştüm dol +0 göremedim ama sen mutlu olduysan hiç sorun yok
kardasın ama fazla karda deilsin x de 2 side tezgahta(dol u cok gordum hanguku bi kere)ama ihtiyacın oldugu için cok iyi takas
quote:
Orjinalden alıntı: Mirage Dagger
kardasın ama fazla karda deilsin x de 2 side tezgahta(dol u cok gordum hanguku bi kere)ama ihtiyacın oldugu için cok iyi takas
CYPER a göre zaradasın +0 dol pazarda değil ama +7 hs pazara indi 5 gb kadar zarardasın
quote:
Orjinalden alıntı: _baron_
quote:
Orjinalden alıntı: Mirage Dagger
CYPER a göre zaradasın +0 dol pazarda değil ama +7 hs pazara indi 5 gb kadar zarardasın
bütün serverlarda her itemin farklı bir değeri vardır..patosda dol 350m e satılırken hanguk +6 400e satılıyor..bunuda göz önünde bulundurun..
patosa göre kardasın ayrıca +3 rb blde axeye +2 toto alırsın rht olmazsa sat 2 toto al 1 ini bas rb geçer blki
hanguk uda elınden cıkar derım ben FT ıtemlerının fıatı dusecek ınsanlar FT ye sureklı gırıp kutu dusurmeye basladı ayrıca normal pıasada dusecek hanguk u sat o paraya 1 2 ay sorna +7 alırısn hatta ustune para bıle artar ^^
quote: