Bildirim
nasıl yapacam web site
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yani ne gibi programlar lazım olur neler gerkir bilen varmı? -
Acemiler FrontPage yeterli. Hatta Word bile kullanabilirsiniz web sayfası yapmak için. Profesyonel anlamda bir çalışma için Dreamweaver MX 2004. -
Merhaba arkadaşım sana tavsiyem işi sadece bir görsel editörle sınırlama. Başlangıç içöin Frontpage kullan bir süre sonra dreamwawer kullan arada HTML kodları ile başla ve kendine bir yol çiz derim ..
Bu arada başlangıç snei korkutmasın biraz karışık gelsede Sonuçta hepimiz Acemi olarak başladık ve biryerlere geldik. Acemilik kötü değildir yani !! ..
Teşekkürler ..
Sana kolay gelsin arkadaşım .. -
önce bi html kitabı al... sayfa sayfa uygula... mantığı kap... sonrası gelir zaten... gezdiğin websitelerinin kaynaklarına bak sürekli... sağ tıkla kaynağı görüntüle... gözlerin alışsın kodlara... :)
-
OOooOOooffff...
Siz adam olmazsınız yok kaqrdeşim siz adam olmazsınız...
Armut pişecek azıma düşecek yok yok oda yetmez bide çene nahiyenize baskı uygularak çiğneticez...
OOooOOooffff...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Veggie_Cannibal
OOooOOooffff...
Armut pişecek azıma düşecek yok yok oda yetmez bide çene nahiyenize baskı uygularak çiğneticez...
OOooOOooffff...
aynen valla,!!!bu aralarda artı........
arkadaş al frotpageyi otur pcnin başına yap boz.....zamanla öğrenicen!!! -
bence arkadasin PHP ile ugrasmasi ona yeter.Su an birçok sitede PHP ile yapilmis deilmi ? -
Unutmayin arkadaslar herkes acemilik donemini gecirdi bu arada forumlarda insanlari neden soru soruyorsun gibisinden cevap verenler var onlara sesleniyorum adam bir sey bilmiyor sende bir seybilmezken sende arada arkadaslarina danismissindir.bu arada gerekli olan bilgileri soyliyeyim sana gerekli olan sadece frontpage dir ben ilk baslarda onda basladim bana baslatanda kuzenim oldu sonra kendim yapmaya basladim her seyiyle 2 site bitirdim fakat frontpage eski oldugundan siteye atamadim ikincisi dreamweaver kullanmani oneririm bu programi sadece menu tasariminda kullan derim yani tuslar falan sonra o yaptiklarini frontpage e aktar ve o yaptigin tuslara link ver derim boylesi daha kolay ben bu sistemi kullaniyorum cok rahat geliyor bana oneririm -
kardes site adini verde bi bakalim merak ettim simdi -
polter
Kardeşim akılvar mantık avr html bilene bilemyen adam nasıl php örenir sence.
Bence dreamweaver aren... -
quote:
Orjinalden alıntı: Loveparade
Unutmayin arkadaslar herkes acemilik donemini gecirdi bu arada forumlarda insanlari neden soru soruyorsun gibisinden cevap verenler var onlara sesleniyorum adam bir sey bilmiyor sende bir seybilmezken sende arada arkadaslarina danismissindir.bu arada gerekli olan bilgileri soyliyeyim sana gerekli olan sadece frontpage dir ben ilk baslarda onda basladim bana baslatanda kuzenim oldu sonra kendim yapmaya basladim her seyiyle 2 site bitirdim fakat frontpage eski oldugundan siteye atamadim ikincisi dreamweaver kullanmani oneririm bu programi sadece menu tasariminda kullan derim yani tuslar falan sonra o yaptiklarini frontpage e aktar ve o yaptigin tuslara link ver derim boylesi daha kolay ben bu sistemi kullaniyorum cok rahat geliyor bana oneririm
Çok güzel saçmalamışsın...
Herşeyi dreamveaverde yap sonfa fronpage'ı acıp tuşlara link ver...
Çok beğendim bu mantığı...
-
quote:
Orjinalden alıntı: savasay
quote:
Orjinalden alıntı: Veggie_Cannibal
OOooOOooffff...
OOooOOooffff...
aynen valla,!!!bu aralarda artı........
arkadaş al frotpageyi otur pcnin başına yap boz.....zamanla öğrenicen!!!
Neyse Boşver dostum geri biz suçlu oluruz...
-
quote:
Orjinalden alıntı: zoi
dreamweaver aren...
senin dediğin de acayip zaten...Bari dreamweaver demede Front Page'de...Front Page daha kolay.Deamweaver Profesyoneller için...
Ayrıca PHP için de birazcık HTML mantığına sahip olması gerek...Mantığına ama dersine değil...Sadece birazcık html mantığı kullanarak ve PHP kodlarını bilerek yapabilirsin...Yalan mı ? -
yaa arkadarlar benim bir sorunum daha var ben siteye flash ve java oyun yükleyecem nereden bulabilirim bu oyunları bana yardımcı olursnız sevinirim -
yanii bir link olabilir indirip siteye ekleyecem en kolay yoldan nasıl yaparım nereden buluırum -
quote:
Orjinalden alıntı: farukaydemir
yanii bir link olabilir indirip siteye ekleyecem en kolay yoldan nasıl yaparım nereden buluırum
-
Front Page nereden alabilirm yani internette varmı? quote:
quote:
yanii bir link olabilir indirip siteye ekleyecem en kolay yoldan nasıl yaparım nereden buluırum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X