Şimdi Ara

Nasıl yapıcam bilmem? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir char açtım ilk baştan sp farm yapmak istemedim ama sp sıkıntısı çekmeye başlayınca yapmaya başladım.Şu an lvl 32 skiller colt-light 30'da.Şimdi ben 39'a kadar vermeyip 39'da da 9 gap olacağı için bi de sp ticket açıp onu penonlarda kassam iyi olur mu?
    Yorumlar:

• Şuanki Lv'ine bakılırsa Penon Taxi senin daha etkili olur diye düşünüyorum, Am Farm yapacaksan tabiki bunların olması senin açından daha iyi olur ;

- Premıum
    - Sp Ticket
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Şuanki Lv'ine bakılırsa Penon Taxi senin daha etkili olur diye düşünüyorum, Am Farm yapacaksan tabiki bunların olması senin açından daha iyi olur ;

- Premıum
    - Sp Ticket

Solasın. Başka fikri olan..?
  • Evet aynı şeyi bende yaşamıştım. Şöyle yaptım. 53 LvL a kadar charı kastım sonra skillerimi 44 LvL a çektim GAP 9 yaptım yani. Ve "CAVE" taksiye girdim (64 LvL Mobs) bi ay SP Ticket açtım. Günde 3 saat Taksiyle Kasarak 170 K SP kastım bir ayda. Günlük ticket bittiğindede boş zamanlarında arkadaşlarım biraz kastı. Yani bence "CAVE" de daha iyi sp kasarsın "ONG" larda yapmadıysan... Tabii girdiğin takside önemli. Ve şunuda ekliyim 170K SP az geldi keşke bir ay daha kassaydım diye düşündüm. Şu an 72 LvL da 50K SP kaldı. Bence acele edip farmı bozma..
  • madem 32 lvllsın chara silk filan almadıysan yeni char ac ong sp farm yap lvlın daha henüz yüksek deyil...
  • Kas 90 ol sp görevi ile skilleri 81 levele çek 9gap farma girmiş olacaksın
    Hem yüksek levellerde kasarsın sp ni hemde kendi değerinde item düşürürsün bol bol
    Onca skili geri almak zor olmazmı dersen eğer Fire skillerini 81 levelde bırak asla uplama
    Weapon skillerininde önemli olanlarını upla sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Stranger -- 6 Ocak 2009; 12:42:05 >
  • Senin için en mantıklısı penonda kasmak görünüyor ama onglarda daha ucuza daha çok sp kasarsın.
  • Silk almadıysan hiç uğraşma ong kas eğer aldıysanda prnon güsel olur 90 olup 90 da farm yparım deme çok daha zor oluyor
  • Ong'da kasmalısın. İlla Penon'da kasmak istiyorsan 43 Lv ol, skillerin de 33 Lv olsun.
  • Penonlarda kas derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.