Şimdi Ara

Nasıl Yeni Restaurant Keşfedersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni tatlar , yeni mekanlar ve yeni tarzlar keşfetmek istediğiniz zaman nasıl bir yol izlersiniz?

• 4square'den bakıyorum. altta buna benzer mekanlar kısmından dolaştıkça dolaşıyorum. bazen de anahtar kelimeler girerek arama yapıyorum.
  • Peki mekanla ilgili YouTubeden video izlediğiniz oluyor mu?
  • ekşisözlük
    uludağsözlük (bursa'da yaşadığımdan)
    forum dh
    eş dost arkadaş tavsiyesi
    alternatif google search
  • Peki YouTubeden mekan ile ilgili eleştirileri izlemeyi düşünür müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezen Gurme

Peki YouTubeden mekan ile ilgili eleştirileri izlemeyi düşünür müsünüz?

Tabii, bazen gittiğim popüler mekanların ne olup olmadığını anlamak için YouTube'dan araştırma yaparım. BurgerLAB deneyimim o şekilde olmuştu, Vedat Milor başkan da mekanı övünce bir daha gidesim geldi.

Bursa için birşey diyemeyeceğim, yaşadığım şehirde pek düzgün restoran yok (kebapçıları ve köftecileri es geçersek). Ama arada keşif yapıp ekşi'ye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 17 Mayıs 2016; 17:38:54 >

• Valla ben gezmeyi seviyorum gezdikce ozellikle aralarda kalan daha cok esnaf ozellikli yerleri deniyorum ama genellikle gezdigim yerlerde karsima cikarsa kesfediyorum cokta kesfetmisligim vardir.
    Oyle tavsiye ile gittigim yerlerde var cok sık surayi dene burayı dene diyenler oluyor ama kafama gore gidiyor deniyorum. Cogu zaman da gitmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.