Şimdi Ara

Nasılım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 1 ay önce 17 yaşıma girdim ama yaşıma göre davranış bakımından oldukça olgun bir insanım . Yani ergenliği atlattım . 1.84 boyum var ve 3 ay önce 87 kilom vardı şimdiki kilom 76.5 . Boyum biraz daha uzasa süper olucak . Çok az göbek ve birazda baldır var onlarıda eriticem tamamdır . 10 üzerinden kaç puan verirsiniz .

Herkese teşekkürler .

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikoman1903 -- 29 Aralık 2012; 3:37:57 >

• Arkandaki dukkanlar bile kepenkleri indirmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Arkandaki dukkanlar bile kepenkleri indirmis

Sorma hocam yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikoman1903

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Arkandaki dukkanlar bile kepenkleri indirmis

Sorma hocam yaa

Alıntıları Göster
    Az sakin ol kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Az sakin ol kanka

Alıntıları Göster
    İyi güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

İyi güzel.

Alıntıları Göster
    İyisin fakat uzatıp saç şeklinde bi değişiklik yapmalısın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlexMoran7 -- 29 Aralık 2012; 5:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexMoran7

İyisin fakat uzatıp saç şeklinde bi değişiklik yapmalısın bence

Alıntıları Göster
    İyisin. Kuruntu yapman gereken bir durumun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

İyisin. Kuruntu yapman gereken bir durumun yok.

Alıntıları Göster
    Herkese teşekkürler
  • quote:

Herkese teşekkürler

Alıntıları Göster
    Gayet iyisin ama biraz kilo al.
  • Hocam 3 ayda o kadar kiloyu nasıl verdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Hocam 3 ayda o kadar kiloyu nasıl verdin?

Hocam sana şöyle diyim , bu altta yazan 3 şeyi yaparsan çok çok rahat kilo verirsin .

1 AZİM (Çok önemli)
    2 YEMEK YEMİCEKSİN YANİ YİYECEKSİN AMA AZ
    3 SPOR YAPICAKSIN

1*Azim çok önemli hocam beni azmimi sağlıyan şey şudur ; bir kız vardı çok hoşlanıyordum ama içimde reddedilme hissim vardı kilolarım yüzünden bu sayede azmimi sağlayıp kilo verdim

2*Yemek yemiceksin derken yiyeceksin hocam ama az . Kola , Hamur işlerinin hepsi vesaire .. aklına gelebilen kilo aldırtan hepsini yemiceksin .

3*Bir body building vücut geliştirme salonuna yazılcaksın ve orda çok güzel kalori yakman lazım en az günde 250 kalori .

Tabii vaktin yoksa alırsın evine bir tane kondisyon bisikleti açarsın televizyonu hem pedal çevirirsin hemde televizyon izlersin benim yaptığım gibi . Hemde her zaman elinin altında olur bisiklet .

Aslında ben daha fazla kilo verirdimde bir ara yine çok yemek yemeğe başlamıştım .

Ve son olarak hocam , ne kadar spor yaparsan yap ama yemek yersen KİLO VEREMEZSİN ÖNCE BOĞAZINI KESİCEKSİN hocam .

Bir sorunun olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam .

quote:

Orijinalden alıntı: İdam Cezası

Gayet iyisin ama biraz kilo al.

Hocam kilo ver demek istedin heralde 70 oluyım iyidir .

• Gercegi soyleyim vasat bir tipin var cekicilik 0 ama uzulme her sey tip degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impossible is nothing

quote:

Orijinalden alıntı: Bay_R

Neden kilo verdin ki?Göbek mi?Ben şahsen 184 cm olupta 87 kilo olmak isterdim.76,5 kiloya düşmüşsün ve hâlâ mı göbek var?

Bu hâlinle zayıf duruyorsun.Sadece sen değil, çevremde de bu boy ve kilolarda olanların hepsi zayıf gözüküyor.Mesela bir arkadaş var, 80 kilo, 180 cm boy var.Hiç dışardan kilolu gibi gözükmüyor, aksine zayıf gözüküyor.Ve siz de hâlâ kilo vermeye çalışıyorsunuz, ilginç

Cevap bekliyorum

Hocam valla azda olsa göbek var ve 0 yapma niyetindede değilim ama yine azaltsam iyi olucak ve baldırda bir hayli ama ama 3 ay öncesine göre çok erittim herkes nasıl kilo verdin diyor

quote:

Where Is My Mind ?

Teşekkürler hocam gerçeği öğrenmek lazımdır zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: Impossible is nothing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Impossible is nothing
    Bence kilo vermeyin.80 kilo ol ama sporla biraz daha fazla uğraş.Tabi bu benim görüşüm, istediğinizi yapmakta özgürsünüz

Hocam bende bu konu üzerinde düşünüyordum aslında body buildinge yazılsam mı kesinlikle faydalı olucağını düşünüyorum çünkü karın kası yapınca göbek falan ortaya çıkmıyor ki vücut sporcularının çoğu kilolu ama belli etmiyorlar çünkü karın kasları iyi gelişmiş . Hem koşu bandından da faydalanırım .

Cevaplarınız için teşekkürler hocam .

• quote:

Hocam sana şöyle diyim , bu altta yazan 3 şeyi yaparsan çok çok rahat kilo verirsin .

1 AZİM (Çok önemli)
    3 SPOR YAPICAKSIN

Hocam şu anda okul olduğu için eve zaten yorgun geliyorum dershane falan derken spor yapmaya vaktim kalmıyor ama yazın uyguladığım bi' kas geliştirme programı vardı Funk Roberts'ın normalde 41 dakikalık ama ben 20 dakika falan yapıyordum ona rağmen sanki duştayken su kesilmişte öyle dışarı çıkmışım gibi ter oluyodum tekrardan onu yaparak kilo vermeyi düşünüyorum ve şu anda az yemek yemeye çalışıyorum, sanada başarılar dilerim bence iyisin

• quote:

quote:

1 AZİM (Çok önemli)
    3 SPOR YAPICAKSIN

Hocam şu anda okul olduğu için eve zaten yorgun geliyorum dershane falan derken spor yapmaya vaktim kalmıyor ama yazın uyguladığım bi' kas geliştirme programı vardı Funk Roberts'ın normalde 41 dakikalık ama ben 20 dakika falan yapıyordum ona rağmen sanki duştayken su kesilmişte öyle dışarı çıkmışım gibi ter oluyodum tekrardan onu yaparak kilo vermeyi düşünüyorum ve şu anda az yemek yemeye çalışıyorum, sanada başarılar dilerim bence iyisin

Hocam sana zahmet o kas programini o.m yolu ile bana yollayabilir misin . Tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

1 AZİM (Çok önemli)
    3 SPOR YAPICAKSIN

Hocam sana zahmet o kas programini o.m yolu ile bana yollayabilir misin . Tesekkurler

Alıntıları Göster
    1.84 boy. Türkiye standartlarının üstünde. Daha ne istiyorsun. (Meşemiz var gerekirse !)

Benim gibi 1.86 ve 95 filan olduğun zaman armutsever diyorlar.

Fazla uzun boy elbise aramak demek, arabaya sığmamak demek, cep hatunu ile idare etmek demek olabilir.

Yalnız tipi biraz yumuşat. Ürkmesin hatunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

1.84 boy. Türkiye standartlarının üstünde. Daha ne istiyorsun. (Meşemiz var gerekirse !)

Benim gibi 1.86 ve 95 filan olduğun zaman armutsever diyorlar.

Fazla uzun boy elbise aramak demek, arabaya sığmamak demek, cep hatunu ile idare etmek demek olabilir.

Yalnız tipi biraz yumuşat. Ürkmesin hatunlar.

Alıntıları Göster
    olgun olduğuna nasıl karar verdin bende evliyayım diyorum kimse inanmıyor

tipin iyi maşaallah diyim nazar değmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

olgun olduğuna nasıl karar verdin bende evliyayım diyorum kimse inanmıyor

tipin iyi maşaallah diyim nazar değmesin

Alıntıları Göster
    1.84 boyun var ve hala daha da uzasa süper diyorsun bu bile sırıtan göze batan bir durumken daha fazla uzun olmanın neyi güzel anlamıyorum
  • Ulan ben niye 1.70 boy - 55 kiloyum 17 yaşında... Babam gibi durursun lan yanımda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.