Şimdi Ara

ATM paramı sürekli geri veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugün ziraat bankası atm sinden kartsız işlem yapacaktım. Her seyi dogru girdim para tutarını da onayladım ama nedense paramı hep geri veriyor. Parayı okuyor da yani. 2 10 luk denedim 4 tane 5 lik denedim çeşitli şekillerde denedim başka atmlerden denedim fakat olmadı. Sistemde midir sıkıntı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ziraat ATM'si Paranızı Geri Veriyorsa Ne Yapmalısınız?

Ziraat Bankası ATM'lerinden para çekerken sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunlardan biri, ATM'nin paranızı geri vermesidir. Bu durum çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• ATM Arızası: ATM'de teknik bir arıza olabilir.
    • Hesap Sorunu: Hesabınızda yeterli bakiye olmayabilir veya hesabınız bloke edilmiş olabilir.
    • Kart Sorunu: Kartınız hasar görmüş veya süresi dolmuş olabilir.
    • Banknot Sorunu: ATM'de kabul edilmeyen veya hasarlı banknotlar olabilir.
    • Güvenlik Önlemleri: ATM, şüpheli işlemleri önlemek için paranızı geri verebilir.

Ne Yapmalısınız?

ATM'niz paranızı geri verdiğinde, şu adımları takip etmelisiniz:

• Kartınızı Çıkarın: Kartınızı ATM'den çıkarın.
    • Hesabınızı Kontrol Edin: Bankanızın uygulaması veya internet bankacılığı yoluyla hesabınızı kontrol edin.
    • Kartınızı İnceleyin: Kartınızın hasar görmediğinden veya süresinin dolmadığından emin olun.
    • Bankayla İletişime Geçin: Hesabınızda sorun olmadığını düşünüyorsanız, Ziraat Bankası'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
    • Başka Bir ATM Deneyin: Farklı bir ATM'den para çekmeyi deneyin.

Önemli Hususlar:

• ATM'nin paranızı geri vermesi her zaman bir sorun olduğu anlamına gelmez.
    • Güvenlik nedeniyle ATM'ler bazen şüpheli işlemleri önlemek için paranızı iade edebilir.
    • Hesabınızda sorun yaşıyorsanız, bankanızla iletişime geçmeniz önemlidir.

Bu adımları takip ederek, Ziraat ATM'si paranızı geri verdiğinde sorunu çözebilir ve paranızı alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Banknotların yönünü değiştirmeyi denedin mi?

Atm'ler tek başına 5 lik banknot kabul etmiyor.

Banknotlarda bant, kalemle atılmış çizik falan var mı?

Fazla buruşuksa kabul etmez.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Tek 20 lik kabul etmedi. 2 tane 10 luk kabul etmedi. 4 tane 5 lik kabul etmedi. Arkalı önlü iki şer kez debedim her yönden. Dümdüzdü paralar. Okuyor zaten paraları tutarı da onaylıyorum zaten. Çizik falan da yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaeWa

Tek 20 lik kabul etmedi. 2 tane 10 luk kabul etmedi. 4 tane 5 lik kabul etmedi. Arkalı önlü iki şer kez debedim her yönden. Dümdüzdü paralar. Okuyor zaten paraları tutarı da onaylıyorum zaten. Çizik falan da yoktu.

Bilemem hocam. Paranın üzerinde herhangi bir çizik yok ve sahte olmadığına emin misin? Şeritleri var mı yan tarafında?

Sistemlerinde bir sorun da olabilir. Başka bankanın(garanti, halkbank gibi) atm sinde deneme imkanınız varsa bir deneyin, parada olup olmadığı anlaşılır o zaman.
  • Yas 17 garanti kabul etmiyor o yüzden +18 olmalıymışız. Paranın sahte olmadıgına eminim kontrol ettim. Ayrıca sahte veya cizik olsa hiç okumaz diye tahmin ediyorum. Parayı okuyor, gösteriyor tutar dogru mu diyor. Evet diyorum geri veriyor parayı. Yarın falan deniyim olmazsa
  • Ziraatin bankamatiği sıkıntılı.Merkez bankasından aldığım gıcır 100'lüğü kabul etmedi.
  • Ne zamandır böyle bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up hala sorun devam etmekte. Bu sorunu yaşayan veya sorunsuz bir biçimde para gönderebilen var mı?
  • Hocam o sorunu 2 gün once yasadım. 3 4 tane aynı paradan koyunca böle yapıyor. Sanırım bir sınır var. Şu paradan şu kadarcık gibi. Bende 3 10 TL'yi çıkardım. Bir 20'lik birde 10'luk ile denedim. Basarılı bir şekilde gönderdim.
  • Hocam valla be denediysem olmadı. Tek yirmilik iki onluk dört beslik hiçbirini kabul etmedi. Ziraat yas sınırı da koymuyor diye biliyorum. Anlamadım valla bir türlü.
  • Up arkadaslar bu aksam da oldu aynı sey. Baskasının tc yi de denedim belki yas sınırıdır diye. Kar etmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.