< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Araç finansmanı kullanacak, vekaletle arkadaşı alacak vs. Belki gerçekten başka imkanı yoktur ama okuyunca mide bulantısı geldi bana, böyle dolambaçlı olayları sevmiyorum. Konu yukarı, bilgisi olan vardır illa ki.
|
Rizgari demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
1-Öncelikle kredi çekilcek bankaya gidin .Arkadaşın adına kredi onaylandığına dair bir belge talep edin. Bakın burası önemli kredi başvurusu değil ,kredinin onaylandığına dair 2-Banka size araç satışı olması durumunda şu kadar para geçicek die güvence vericek.Bir kağıt vericek.Burda ne kadar kredi çıkacağı yazıyor. 3-Çıkan kredi ile araç bedeli arasında fark varsa kalan tutarı elden almadan satışı vermeyin. 4-Diyelim araç 80 bin arkadaş 60 bin kredi kullandı.20 bin tl yi elden veya havale ile aldık sonra bankanın size verdiği kağıtla ve noter satışıyla bankaya gidin. 5-Araç satışı olduysa banka size parayı yatırmakla mükelleftir.Elinde güvence kağıdına istinaden satışı verdiğin için satış olması durumunda kredi iptal edilemez! |
noterde "paranızı aldınız mı?" diye soruyorlar. aldım dedikten sonradan sıkıntı çıkarsa yapabilecek pek bir şey yok.
|
Herşey boş. Noterde o imzayı attıktan sonra tillahı gelse o arabayı alamaz adamdan. Eğer noterde paranızı aldınız mı sorusuna hayır dersen zaten noter satışı vermez.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Nisan 2020; 10:3:14 > |
|