Lan ozguvenim yok disari cikamiyom calis diyor. Okul bitsin anca ozaman yapacaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Lan ozguvenim yok disari cikamiyom calis diyor. Okul bitsin anca ozaman yapacaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 6 Temmuz 2021; 2:9:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yaş 21 boy 1.80 kanka da sevemiyorum kendimi ya nedense sevemiyorum aq < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lan atmayin şunlari panseksüel olacaz en sonunda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben 4 senedir her saniye stresliyim iyki kel kalmadik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
O özgüveni kazanmam için tipimin iyi olmasi lazim xd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Meydana gidip napim oglum daha buyuk dusunuyorum onu demek istedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen benim de önler seyrek bide sac cizgim kötü dönerler var. 5 sene tutsun beni ektiririz olmadi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olum sacim dokuluyor diye mast yapamiyom 2 haftada bir anca sıkılırsam o da durum masttan kaynakli degil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin kafa yuvarlak ektirmesen de yakisir benimki dikdortgen oldugu icin absurt duruyor kisa saç. Sen dert etme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |