Oğlum o saç ne? Oğlum o dudağının üstündeki tüyler ne? Oğlum yaşın kaç senin? Daha ergenliğe girmemişsin ergenliğe girince tipin oturur merak etme
quote:Orijinalden alıntı: F5 Oğlum o saç ne? Oğlum o dudağının üstündeki tüyler ne? Oğlum yaşın kaç senin? Daha ergenliğe girmemişsin ergenliğe girince tipin oturur merak etme he, tamam.
quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! Panpa naptın ya açmazsın diyodum açmışsın artık editlemeye gerek kalmadı direk at yedik bi b.k panpa nabarsın
quote:Orijinalden alıntı: Source_1985 quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! Panpa naptın ya açmazsın diyodum açmışsın artık editlemeye gerek kalmadı direk at yedik bi b.k panpa nabarsın Olm direk konunun linki atıyom senin profile
quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! quote:Orijinalden alıntı: Source_1985 quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! Panpa naptın ya açmazsın diyodum açmışsın artık editlemeye gerek kalmadı direk at yedik bi b.k panpa nabarsın Olm direk konunun linki atıyom senin profile atomlarına ayırırım
quote:Orijinalden alıntı: okuryazargezer gülerken yediğim kek boğazıma takıldı,öksürürken kustum papatya gibi
quote:Orijinalden alıntı: Source_1985 quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! quote:Orijinalden alıntı: Source_1985 quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! Panpa naptın ya açmazsın diyodum açmışsın artık editlemeye gerek kalmadı direk at yedik bi b.k panpa nabarsın Olm direk konunun linki atıyom senin profile atomlarına ayırırım Olm burda paylaştın bizim liselilerden esirgeme bunu
quote:Orijinalden alıntı: Phunk quote:Orijinalden alıntı: okuryazargezer gülerken yediğim kek boğazıma takıldı,öksürürken kustum papatya gibi
quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! quote:Orijinalden alıntı: Source_1985 quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! quote:Orijinalden alıntı: Source_1985 quote:Orijinalden alıntı: !HephaistoS! Panpa naptın ya açmazsın diyodum açmışsın artık editlemeye gerek kalmadı direk at yedik bi b.k panpa nabarsın Olm direk konunun linki atıyom senin profile atomlarına ayırırım Olm burda paylaştın bizim liselilerden esirgeme bunu panpa profil fotosu yapıcam zaten