Şimdi Ara

Nasılım? [SS'Lİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birine kendi resmini çektirtemeyecek kadar asosyalsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

birine kendi resmini çektirtemeyecek kadar asosyalsin.

Senin üst vücudun çıplakken resmini çeken arkadaşların varsa sende bir sorun var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source_1985

Saçlar biraz uzadı beyler kusura bakmayın...

Nasılım? [SS'Lİ]

yok canım ne kusura bakacagız ancak en kısa surede kestır saclarını uslu bı cocuk ol hadı sımdı yat uyku vaktın geldı senın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Nasılım? [SS'Lİ]

yok canım ne kusura bakacagız ancak en kısa surede kestır saclarını uslu bı cocuk ol hadı sımdı yat uyku vaktın geldı senın

he, tamam.

• Fena değil saçları indir bi spor salonuna yazıl saçlar kısalsın ve dikme biraz konuşmanı düzelt çakma giysilerden kaçın birde karakterin iyiyse kızları peşine takmak senin elinde kıymetini bil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerKaptan

Fena değil saçları indir bi spor salonuna yazıl saçlar kısalsın ve dikme biraz konuşmanı düzelt çakma giysilerden kaçın birde karakterin iyiyse kızları peşine takmak senin elinde kıymetini bil

Hocam yaşını bilmediğim için genel bi hitap kullanıyorum kusura bakma,

Ne yazık ki boyum kısa (168 cm). Bu yüzden spor salonunu şuan düşünmüyorum. Evde düzenli mekik ve barfiks çekerek kendimi geliştiriyorum. Saçları zaten makarasına diktim . Yarın kestireceğim için (saçları ) bi hatıra olarak kalsın dedim. Önerilerin için teşekkür ediyorum.

• Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın

quote:

Bir konuya bakıyorum sayfa değiştirirken hop kapanıyor, başka bi konuya bakıyorum hop oda kapatılıyor. Yeter artık sadece KIZ MESELESİ CİDDİ, TİPİM NASIL SS'Lİ konularını okumaktan bıktık, kendinize çeki düzen verin insanları bu forumdan nefret ettirmeyin KONU DIŞI demek donanımhaber demek bu kadar insana nasıl olsa önlerine ne koyarsak okuyacaklar görüşüyle yaklaşmayın ve bu insanları ciddiye alın...titreyin ve kendinize gelin, forumu bu günlerine getiren bizleriz ve böyle giderseniz bu günlerden öteye gidemezsiniz, adam gibi üyelerinizi kaybeder konu dışını lise bahçesine çevirirsiniz...admin olup kendinizi üstün görmekten vazgeçin, hadi şimdi bu konuyuda kapayın ama bunu kimse okumadan yapın çabuk olsun...
  • quote:

quote:

quote:

Nasılım? [SS'Lİ]

he, tamam.

kaydettım resmını cocuk artık her konuda edıtleyıp edıtleyıp koyarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasılım? [SS'Lİ]

he, tamam.

kaydettım resmını cocuk artık her konuda edıtleyıp edıtleyıp koyarım

Kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın

quote:

Bir konuya bakıyorum sayfa değiştirirken hop kapanıyor, başka bi konuya bakıyorum hop oda kapatılıyor. Yeter artık sadece KIZ MESELESİ CİDDİ, TİPİM NASIL SS'Lİ konularını okumaktan bıktık, kendinize çeki düzen verin insanları bu forumdan nefret ettirmeyin KONU DIŞI demek donanımhaber demek bu kadar insana nasıl olsa önlerine ne koyarsak okuyacaklar görüşüyle yaklaşmayın ve bu insanları ciddiye alın...titreyin ve kendinize gelin, forumu bu günlerine getiren bizleriz ve böyle giderseniz bu günlerden öteye gidemezsiniz, adam gibi üyelerinizi kaybeder konu dışını lise bahçesine çevirirsiniz...admin olup kendinizi üstün görmekten vazgeçin, hadi şimdi bu konuyuda kapayın ama bunu kimse okumadan yapın çabuk olsun...

Hocam senin görüşlerindir ama ciddi konular isteyenler için konu dışı özel açıldı zaten. O yüzden bu tür geyik konuların açılmasında bi sorun yok bence.

• 2 Rekat Şükür Namazı Kılıp Geliyorum
  • intehar komandosu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORPE -- 13 Mart 2011; 9:36:40 >
  • Nedir hocam bu neyin yasıması ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalpador -- 13 Mart 2011; 9:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalpador

Nedir hocam bu neyin yasıması ???

bilim adamları bu tür yansımalara insan diyorlar ama bence tartışılması gereken bir konu...
  • Ölsen toprak kabul etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: !HephaistoS!

Panpa naptın ya açmazsın diyodum açmışsın artık editlemeye gerek kalmadı direk at

Sizin Pertevniyal Lisesi'ndeki asosyal tiplerden mi bu cacık?

Edit: Evlat olsan sevilmezsin, Mevlana görse tekme tokat döver, yemek olsan yenmezsin, karpuz olsan kesilmezsin, kız olsan parçalanmazsın, armut olsan dibe düşmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 13 Mart 2011; 19:11:02 >
  • Hindistan'a gitsen hintliler sana tapar
  • Source_1985 seviselimmi:D
  • quote:

Nasılım? [SS'Lİ]

26 yaşındamısın ?
    1985 neci merak ettim eğer 85'liysen sende sıkıntı var

• quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

Source_1985 seviselimmi:D

pasifmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Orijinalden alıntı: !HephaistoS!

Panpa naptın ya açmazsın diyodum açmışsın artık editlemeye gerek kalmadı direk at

Sizin Pertevniyal Lisesi'ndeki asosyal tiplerden mi bu cacık?

Edit: Evlat olsan sevilmezsin, Mevlana görse tekme tokat döver, yemek olsan yenmezsin, karpuz olsan kesilmezsin, kız olsan parçalanmazsın, armut olsan dibe düşmezsin.

sana ne diyeyim bilmiyorum ama 1-2 şey söyleyebilirim:
    1)evet pertevniyal lisesindeyim, senin nerden mezun olduğunu veya nerde okuduğunu da bilmek isteriz.
    2)asosyal değilim.
    3)adriana lima olsan ...ilmezsin

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

quote:

26 yaşındamısın ?
    1985 neci merak ettim eğer 85'liysen sende sıkıntı var

yok hocam 26 değilim 15'im bu abimin hesabı. fazla kullanmadığı için ele geçirdim ben de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.