Şimdi Ara

Nasılım SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Normal standartların üstündesin hocam bakma sen buraya kıskanan çok çıkar .Bir kaç sene sonra yüz hatlarında oturur yerli yerine

Biliyorum hocam , şuan işteyim gülmeye ihtiyacım var yorumlarada kulak asmıyorumda bikaç bebe çok bildiğini sanıyo bazı şeyleri
  • Bilim kurgu filmlerinde makyajsız ve kostümsüz oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hosgeldinhacibaba

quote:

Normal standartların üstündesin hocam bakma sen buraya kıskanan çok çıkar .Bir kaç sene sonra yüz hatlarında oturur yerli yerine

Biliyorum hocam , şuan işteyim gülmeye ihtiyacım var yorumlarada kulak asmıyorumda bikaç bebe çok bildiğini sanıyo bazı şeyleri

egonu tatmin etmek için mi koydun bu fotoyu ? Eger öyleyse git kız forumlarına koy.Burda sana çok tatlısın yakışıklısın diyecek adam pek çıkmaz.O bebe dediklerininde senin yaşında olduğundan eminim Tipsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

quote:

Orijinalden alıntı: hosgeldinhacibaba

quote:

egonu tatmin etmek için mi koydun bu fotoyu ? Eger öyleyse git kız forumlarına koy.Burda sana çok tatlısın yakışıklısın diyecek adam pek çıkmaz.O bebe dediklerininde senin yaşında olduğundan eminim Tipsiz.

He he ego tatmini için koyduğumu söyliyim de seninde egonu tatmin ediyim genç Burda onun bunun bana yakışıklısın tatlısın demesine ihtiyacım yok ben kendimi bildikten sonra . Dediğim gibi canım sıkıldı gülüp eğlenmek için koydum resimlerimi , eğer bi sıkıntın varsa girme konuya olsun bitsin tipsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

pasta neli pasta niye çikolatalı pasta almadınız bide aynanın önünde bi şişe var içinde sarımsıtrak bi sıvı var o ne?Olay mahalinde nerdeydiniz?

Pastayı ben almadım kardeşim üniversitede ev arkadaşlarım ufak bi süpriz yapmak istemişler O ayna önünde duranda Red Label ' di
  • usta normalin üstündesin tip olarak iyi hoş fakat ben 92 liyim yan yana durunca sanırım ben daha büyük gösteririm ya boy kaçtı bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

usta normalin üstündesin tip olarak iyi hoş fakat ben 92 liyim yan yana durunca sanırım ben daha büyük gösteririm ya boy kaçtı bu arada

Eyvallah dostum bende 90'lıyım fakat biraz ufak gösteriyorum ama hiç sorun değil . Boyum 1.89
  • Dh'de büyük bir gelişim var: Fotoğraflara yapılan yorumlardan gözlerim bir yorumu çok aradı ama kimse yazmamış. Alkışlıyorum sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 24 Nisan 2011; 14:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

Orijinalden alıntı: Trail Of Blood

Nasılım SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Dh'de büyük bir gelişim var: Fotoğraflara yapılan yorumlardan çok gözlerim bir yorumu aradı ama kimse yazmamış. Alkışlıyorum sizi.

O kadar çok var ki, hangisiyse söyle hemen yapalım.
  • o vahim kaza ne zaman oldu panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

quote:

Nasılım SS'li

• Ateşle oynuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

Ateşle oynuyosun

Koyduk bikere panpa , sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticaLAndreamS

quote:

quote:

quote:

Nasılım SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasılım SS'li

Buna bende çok güldüm yaaa

• quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasılım SS'li

• Tipinde bi sorun yok dostum burası dalga bölümü biliyosun ondan böleler yukardaki resim komik o ayrı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.