Şimdi Ara

nasreddin hoca imei kayıt dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumdaki arkadaşların bir çoğu h.ö adlı arkadaştan telefon almıştır. Alırken baya güvenlir biri gelmişti. Hatta kendilerinden telefon alanlar arasında çekilişle fotoğraf makinası bile vermişti. Bende telefondaki sıcaklığına güvenerek aldım. Bir iki sefer kayıt dışı cihaz diye mesaj geldi. kendisini aradım. Düzelttiler. daha sonra kayıt yine düştü. Bu sefer telefonumu engellemişti. başka telefonlardan ulaştım. Tekrar hat açıldı. Ama bugün yine düştü. Başıma gelen bu olaydan sonra siz arkadaşlara tavsiyem ya garantili alın. yada yurt dışı alacaksanız kendiniz kayıt ettrin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng3361 -- 1 Nisan 2013; 23:04:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mng3361

Bu forumdaki arkadaşların bir çoğu h.ö adlı arkadaştan telefon almıştır. Alırken baya güvenlir biri gelmişti. Hatta kendilerinden telefon alanlar arasında çekilişle fotoğraf makinası bile vermişti. Bende telefondaki sıcaklığına güvenerek aldım. Bir iki sefer kayıt dışı cihaz diye mesaj geldi. kendisini aradım. Düzelttiler. daha sonra kayıt yine düştü. Bu sefer telefonumu engellemişti. başka telefonlardan ulaştım. Tekrar hat açıldı. Ama bugün yine düştü. Başıma gelen bu olaydan sonra siz arkadaşlara tavsiyem ya garantili alın. yada yurt dışı alacaksanız kendiniz kayıt ettrin.

maalesef benim kayıt da düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 9 Mayıs 2013; 20:59:39 >
  • Ve dün telefonum kapandı. Yani hiç bir şeye üzülmüyorum da artık insanlara güvenemeyecek olmama üzülüyorum. Artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki bir kişi yolda düşüp ölse bir kişi dönüp bakmıyor. Ya da biri bir şey sormak için durdursa hemen tereddütte kalıyoruz. Acaba bir şeymi soracak yoksa bir şeymi isteyecek diye. Sebebi de Hasan Özkaraca gibi insanlar. Ben bu adama güvendim. Ya da güvenmek istedim. Bir insan nasıl 100-150 Tl kar edebilmek için bu kadar kul hakkına girebilir anlamıyorum. Belki Allah inancı yoktur onu bilemem. Olmasa bile kendisine böyle bir şey yapılsa hoşuna gidermiydi acaba. Telefonumu engellemiş. Uğraşmıyacam kendisi ile. O paracıkları ile mutlu olsun. Ben hesabımı öbür dünyaya bırakıyorum ve hakkımı da helal etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng3361

Ve dün telefonum kapandı. Yani hiç bir şeye üzülmüyorum da artık insanlara güvenemeyecek olmama üzülüyorum. Artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki bir kişi yolda düşüp ölse bir kişi dönüp bakmıyor. Ya da biri bir şey sormak için durdursa hemen tereddütte kalıyoruz. Acaba bir şeymi soracak yoksa bir şeymi isteyecek diye. Sebebi de Hasan Özkaraca gibi insanlar. Ben bu adama güvendim. Ya da güvenmek istedim. Bir insan nasıl 100-150 Tl kar edebilmek için bu kadar kul hakkına girebilir anlamıyorum. Belki Allah inancı yoktur onu bilemem. Olmasa bile kendisine böyle bir şey yapılsa hoşuna gidermiydi acaba. Telefonumu engellemiş. Uğraşmıyacam kendisi ile. O paracıkları ile mutlu olsun. Ben hesabımı öbür dünyaya bırakıyorum ve hakkımı da helal etmiyorum.

Düşüncelerine bende katılıyorum. Fazladan aldığı 100 lira ile zengin olacağını zanneden Hasan Özkaracalar zihniyetindeki insanlar bilmiyor ki insanlığından kaybettiğini. İnsan olsa "Bir terslik oldu kayıt yapamıyoruz Sizden aldığım 100 TL nin ancak bir kısmını iade edebilirim. Kusura bakmayın" der ama insan olsa.....

Bir de Hasan Özkaracalar'ın gerçek ismi bu değil. Gerçek ismi Hasan Gorobchenko.... İsteyene Şişli'de oturduğu adres vb. gibi ayrıntı da verebilirim.

Kendisinin çektirmekten hoşlandığı enteresan fotoğraflardan birini paylaşayım da yüzyüze görüşemeyenler ne olduğunu görsün.

nasreddin hoca imei kayıt dolandırıcılığı

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 9 Nisan 2013; 17:06:45 >

• adresi alabilirmiyim pm atarsanız sevinirim. bilgileri nerden biliyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.