Şimdi Ara

Nasus counterlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Senin bişey yapmana gerek yok ki Nasus kendi kendi counterlayan saçma, useless bi şampiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 22 Ağustos 2016; 13:26:10 >
  • İsterse 1k stack olsun. Tf de yürüye yürüye carry şampiyona ulaşana kadar ölür.
  • riven nasusu nasıl kesiyor ben anlayamadım. Armor-cd rune page dizerler nasus icin karsısına pantheon riven falan gelince farm yapabilmek icin. klasık ad rune page ile oynayan nasusu ben soraka ile bile keserim. frozen heart rushlamasına bakar nasusun. sonra riven damage atıcam diye tüm kombosunu yapabilir %50 can götürürse belki jungler yardımı ile kesebilir. o da belki.
  • Kennen varken teemo neden diyimki off tank adleri sevmiyosan solo ap Kennen dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayret kimse olaf dememiş olaf işini görür nasusun karşında hatta ezersin bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Nasusun pasifinden gelen can çalması ve musibet iksirlerinden daha üstün bir can çalmaya sahip birisini alarak.Darius,Olaf,Trundle olabilir,Trynda ultisiyle birlikte iş görebilir,Xin.Adamı koridorda istediğin kadar ez,geri durup farm yapıyor.Nasusa sahip takımı yenmenin tek yolu nasus stack kasarken oyunu bitirmektir.Erken bitirin oyunu

Tryn ile nasus kesmek

• Trundle,Olaf ile kesebilirsin, Vlad,Maokai ile lanede durabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Pick Ryze

Ama bak sen diyorsun ki riven nasusu ezer , bende sana diyorum ki kesemezsin.Jungle hesabını katarsan git al hard cc natilius,seju falan kesersiniz 2v1. 1v1 de lanede hele 6 leveldan sonra kesemezsin maalesef istiyorsan deneriz.

Allah aşkına gel bi nasus al karşıma riven alıyım hayata küs

• Nasusu seviye olarak geri bıtakmak gerekiyor. 1v1 olarak değil de nasusu kamplayan bi jung ve lane dondurma iş görür. Ayrıca hiper taşıyıcı olursa takımda nasus bişey yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: First Pick Ryze

Ama bak sen diyorsun ki riven nasusu ezer , bende sana diyorum ki kesemezsin.Jungle hesabını katarsan git al hard cc natilius,seju falan kesersiniz 2v1. 1v1 de lanede hele 6 leveldan sonra kesemezsin maalesef istiyorsan deneriz.

Deneriz kardeşim görmüş olursun sen de, goldda da platda da dia da çok kez riven nasus matchupı attım bazılarında latede yanına bile yaklaşamıyordum nasusun 2 q 'suna bakıyodu kesmesi ama oyunun gidişatı her zaman aynı olmuyor haliyle, yani kesemezsin diye birşey yok çok defa kanser ettim ki riven combolarını adam akıllı beceremeyen de bir adamım yani iyi bir riven oyuncusu değilim ama 800k nasuslar geliyordu bazen onlar biliyor riven'a karşı nasıl oynayacağını mesela earlyde çok stack kovalamıyorlar jungle yardımıyla bazen de sabrederek hatta bazen de çok nadir roamlayarak kasabiliyorlar strateji meselesi yani, counter olayı kafa kafaya vurdurduğunda x şampiyonu y'yi yener demek değil, x şampiyonu y'nin zayıf noktalarını lehine iyi kullanabiliyor demek, riven manası yok early dmg'i fena değil 3q,w ile 2 adet cc'si var nasus'un takas esnasında 1 adet early q dmg'ini absorbe edecek kalkanı var mı var ,hızlı mesafe kapatabiliyor mu nasus farma yaklaşınca kafasına vurmak için e o da var, şimdi kardeşim bu adamın ne handikapı var nasus'a karşı da yüce nasus'u earlyde kesemiyor ha

• Neden ezmekle uğraşıyorsunuz shen alın ikinizde farm yapın sen Birlikten Kuvvet Doğar ile git tp ile git nasus Sömürü Darbesini nişancıya vurmak için hareket ederse
    Ruh Sığınağı aç sonra Gölge Fırlayışı ile kendine kışkırt bu kadar işe yaramaz bir nasus zaten nişancıya yaklaşamadığı her sn ölüme yaklaşır vayne ise bırakın keser.Destek olarak Braum,Lulu,Thresh en öncelikli engelleyiciler.Yani lane de counter atıcaksın sonra karşı ormancı gelip seni kamplayacak.Late game de sana gömecek.En iyi takım şampiyonları mesela bir amumu ile bir kha ile atılan tf birbirinden ayrıdır.
  • Eğer;Nasus pek iyi değilse ormancında erken oyunda hasarı yüksek ise -Lee Sin,Rengar vb- Irelia alıp E maxlamak en faydalısı yüzlerce oyunda denendi,onaylandı.
    Eğer;Nasus şampiyona hakimse gene Irelia alıcaksın fakat bu sefer W fulleyeceksin
    Başka bi tahminim yok tek Irelia oynuyorum
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    Az önce ormanda denedim gayet güzel oluyor.

• nasusu counterlamann 2 yolu var.

1)Karşısında defansif item kasıp rahat edilemeyen şampiyonlar:Darius olaf vayne gangplank trundle gibi
    2)Ormancı ile earlyde kamplayıp kasılmasını baya bir geciktirebilirsniz.
  • OzWall kullanıcısına yanıt
    nasus kule altından çıkmaz farm yaparsa nasusun o lanede durduğu her saniye rivenin aleyhine işler.Karabalta kasması çok pahalı bir item kassa bile bu sefer life steal farkı ile döver hydra kasarsa zaten armorla döver eğer nasus 5 kere ölmezse riveni dk 10 15 den sonra ağır döver.Nasus eski mainim çok fazla riven geldi karşıma
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Try hem lanede hem latede Nasusu çok rahat patates ediyor kardeşim :) Tryn zırh delme ve krit build yapar son itemede sterak alırsa latede nasusu paramparça eder. Zaten try Ulti bastıgında 5 saniyede Nasusu eritir. Hem krit hem zırh delme sayesinde

• Kardesim sen şaşirmissin bence :D

• quote:

Orijinalden alıntı: myphilosophy

Kardesim sen şaşirmissin bence :D

Dostum kendim denedim. Sallamıyorum burda :D

• 3 yila yakin oynadim oyunu , oynadigim 5 oyundan 4 u nasustu.Riven gelince karsima direk dodge atiyorum.Exp bile alamiyorsun duzgun riven gelince.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.