Şimdi Ara

Nasus oyunun en dengesiz şampiyonudur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yasuoyla nasusu eziyorun taktik su qlari surekli nasusa vurun hortum geldigi gibi atin havada auto atack sonra e ile kovalayin donup vuramaz kule altindan cikamaz laneyi freezleyin ama karsi jung gelirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

5 dakka önce biten macımda karsıda nasus vardı cokta kasmamıstı ama adam topta kulelerle uğrasıren 5 kişi gelip adamı almaya calısıyoruz sonuc olarak 3 te 3 atıyor geri kalanımız kacıyor.

(Bronz V de sıradan bir oyun)

Adami tek yakaladik ve 4-5kisiydik napalim selam verip devammi edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

Tank kasip 1k vuruyor yuzde 95 slow var + yuzde 15 can calma :-)
    ama solo vayne fln gelirse anası ağlar net

Ne zamandir teemo oynamiyordum normal draftta pickledim karsiya nasus aldi adam aha azina vururum dedim. Sonra asam q ya 2 kere vermis w fullemis ne ilerliyorum he hasar veriyorum zaten. Olmuyo bide
    Harraslasan cani yukseliyo tekrardan.

Kisaca nasus u feedledim teemoyla
    Bronz olmadigim nerden belli ama

Soylemek istiyorum benim q larim onun q larini hic durdurmadi adam kor iken q su 1000 vuruyodu bana nasil farm yaptirmayayim
    Bisiler olmustu o oyun

• Nasus oynarken kendimi uçurtma gibi hissediyorum.

Birde konuyu açan kişinin avatarı luican mış.Lucian vs nasus videosu vardı %40cdrli ondan pls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panagglutination

quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

Bir hero ancak bu kadar kolay kite yiyebilir

katılıyorum

Ben de sana katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapraam Heri

quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

Bir hero ancak bu kadar kolay kite yiyebilir

Üçlü Donmuşu olan Nasusa kite yap gel beni

Hem üçlü hem donmuş? Yere düşen pırıltıları ne yapıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

Tank kasip 1k vuruyor yuzde 95 slow var + yuzde 15 can calma :-)
    ama solo vayne fln gelirse anası ağlar net

Ne zamandir teemo oynamiyordum normal draftta pickledim karsiya nasus aldi adam aha azina vururum dedim. Sonra asam q ya 2 kere vermis w fullemis ne ilerliyorum he hasar veriyorum zaten. Olmuyo bide
    Harraslasan cani yukseliyo tekrardan.

Kisaca nasus u feedledim teemoyla
    Bronz olmadigim nerden belli ama

Soylemek istiyorum benim q larim onun q larini hic durdurmadi adam kor iken q su 1000 vuruyodu bana nasil farm yaptirmayayim
    Bisiler olmustu o oyun

bende nasus almıştım karşıma temo geldi senmiydin yoksa :D
    neyse kabiliyetlerden ccleri 15 düşüreni açtım merkür aldım 15+35 den kör yarıyo indi zaten yüzde 95 slowla 3q ya garanti temo öldürüyodum ama 15 dk filan zorladı sonra ruh gömleği alınca ezildi

• Zed: Denge aptalların işidir.
    Zed: Denge zayıflıktır.

• erken oyunda baskı altına almak zor değil nasusu... Nasus potansiyeli yüksek bir şampiyondur. Farm alıyorsa sorun var demektir.
  • yılanın başını küçükken ezeceksin
  • Aklıma nasus dıyınce gelen ılk ısım Trick2g
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecgelen kuruit

Farm yapmayı bilmeyen adam nasus picklemesin 20. Dakikada 300 stack yoksa 35. Dakkaya kadar ne kule ne adam kesemezsin hydra buzdoğan günateşi çıkarsan oyunu bırak

Hocam günateşi neden çıkılmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

flash atmadan rakip carryye ulaşması imkansız. ezilip ezilip böyle konular açmayın.

Biz Nasus'a Ghost adlı spelli tamda bu yüzden alıyoruz.

e aynı yola çıktı, ha flash ha ghost.adcyken flash varsa önde yakalanmazsan her türlü kaçarsın nasustan.vayne-tristana gibi mobil olanları katmıyorum bile.nasus 2 tane vuracak kadar yaklaşırken ölür. iki hero da aynı seviyede kasmışken düşünürseniz anlarsınız. 0-10 giden adc ile full build nasus kapıştırmıyoruz.normal bir oyunda 2si de full build olsun, aynı seviye oyuncular oynasın, adc alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• abi nasus oynamayı da rakip olmasını da sevmiyorum. hareket yok adamda toptan dışarı çıkmıyor stack stack haa bi bakıyon sonra oyun bitmiş. hani nerde eğlencesi bu oyun eğlenmek için değil mı? adam tüm oyun boyunca stack işinde arada bir topa gidenleri kesiyor bazende ölüyor! ama genel olarak oynadığı oyundan zevk kırıntısı bile almıyor.

• Sonra nasus zebanıye dönüşüp Bızı zındana attı

• quote:

quote:

quote:

flash atmadan rakip carryye ulaşması imkansız. ezilip ezilip böyle konular açmayın.

e aynı yola çıktı, ha flash ha ghost.adcyken flash varsa önde yakalanmazsan her türlü kaçarsın nasustan.vayne-tristana gibi mobil olanları katmıyorum bile.nasus 2 tane vuracak kadar yaklaşırken ölür. iki hero da aynı seviyede kasmışken düşünürseniz anlarsınız. 0-10 giden adc ile full build nasus kapıştırmıyoruz.normal bir oyunda 2si de full build olsun, aynı seviye oyuncular oynasın, adc alır.

Karşısında Vayne olduğunu düşünme. En ağır Counterını karşısına koyup hadi kapışın demen çok saçma. Ghost Spelli seni 3 veya 4sn hızlandırmıyor biliyorsun değil mi?

Ve o Nasus MAL değilse biraz zırh itemleri alacaktır dostum. Bir Adc kasmış Nasus'tan tek yer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cdr run+ kule alti stack yapip gank yeme 15. Dakikadan sonra oyun herturlu sende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Karşısında Vayne olduğunu düşünme. En ağır Counterını karşısına koyup hadi kapışın demen çok saçma. Ghost Spelli seni 3 veya 4sn hızlandırmıyor biliyorsun değil mi?

Ve o Nasus MAL değilse biraz zırh itemleri alacaktır dostum. Bir Adc kasmış Nasus'tan tek yer.

artık çilingir olabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

artık çilingir olabilirim

En fazla çilingir olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.