Şimdi Ara

Nasus oyunun en dengesiz şampiyonudur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Solo q icin gayet guzel bir pick nasus.Her ne kadar geriyede dussen hizli kule alma ve lane ittirme tehtidin oyunun her seviyesinde oldugundan dolayi bence her zaman viable bir pick olucak.
  • Kritik + zırh delme gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucian E slow kaldırmıyor artık.

• Bence Rengar'ın Q'sunun split push özelliğini nasıl sildilerse aynı şey Nasus'a da şart.Açıkçası Nasus olan bir takım 3 kule+inhibi indirirken Nasus olmayan takım o sürede ancak 2 kule indirir.Q'su ile çok feci itiyor ve durdurmak istediğinde takımı gelene kadar ayakta durup,takımı gelince de üstünlüğü tekrar ele geçiriyor..Böyle lanet bir hero yok öldürmek istesen ölmez,kaçmak istesen yakalar,armor kassan armoru deliyor,iticem desen daha hızlı iter,harass yapcam desen sustaini çok fazla,üstelik ultisi ile AD de çekiyor bu hero..
    Gerçekten Nasus'un dengesiz olduğunu dün karşıma geldiği 2 oyunda anladım,Q'sundan ya life steal'in ya da split push (kulelere vurma) özelliğinin kalkması gerek bu haliyle çok güçlü.Bir heronun bir normal saldırı ile (Q) senin tüm kombondan fazla vurup ölmemesi saçmalıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 5 Şubat 2015; 15:02:57 >
  • Çivili kas Qsu kendine vuruyo

• Pantheon der susarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

quote:

Orijinalden alıntı: Gecgelen kuruit

Farm yapmayı bilmeyen adam nasus picklemesin 20. Dakikada 300 stack yoksa 35. Dakkaya kadar ne kule ne adam kesemezsin hydra buzdoğan günateşi çıkarsan oyunu bırak

Hocam günateşi neden çıkılmaz?

Early de çıkılırsa stack yapmanı neredeyse imkansız kılar ama late game de cıkabilirsin yani sorun yaratmaz 700 stackten sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

flash atmadan rakip carryye ulaşması imkansız. ezilip ezilip böyle konular açmayın.

Biz Nasus'a Ghost adlı spelli tamda bu yüzden alıyoruz.

e aynı yola çıktı, ha flash ha ghost.adcyken flash varsa önde yakalanmazsan her türlü kaçarsın nasustan.vayne-tristana gibi mobil olanları katmıyorum bile.nasus 2 tane vuracak kadar yaklaşırken ölür. iki hero da aynı seviyede kasmışken düşünürseniz anlarsınız. 0-10 giden adc ile full build nasus kapıştırmıyoruz.normal bir oyunda 2si de full build olsun, aynı seviye oyuncular oynasın, adc alır.

Karşısında Vayne olduğunu düşünme. En ağır Counterını karşısına koyup hadi kapışın demen çok saçma. Ghost Spelli seni 3 veya 4sn hızlandırmıyor biliyorsun değil mi?

Ve o Nasus MAL değilse biraz zırh itemleri alacaktır dostum. Bir Adc kasmış Nasus'tan tek yer.

katılıyorum nasus adcye ulaşana kadar ölür vayne tek atar diyen lowlar var
    nasusa kite yapmadan önce randuin iteminin pasifine baksın sonra ghost spelline baksın sonrada w skiline baksın hala nasusu kesebileceklerine inanıyorlarsa silsilner oyunu lowluk yapmanın alemi yok
    videolu örnek hard ct dediğiniz vayne ghost alan nasussa karşı 0

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Sion diye bi gercek var. 0 ad. Full tank. Laneden hic cikmiyorsun surekli farm. Zsten 4. Itemi ciktiktan sonra oyun gg. Topta tek basina ittirirken 3 kisi indiremiyor. O sirada senin takimin alt veya ust koridorda cirit atiyor. Teke tekte zsten kolayca harciyor. Hadi diyelim karsidaki 5 kisi senin takima focuslandi. Bu kez de sen gitmiyorsun tfye toptan kuleleri inhibi ittirmeye devam. Lanet bir hero.

Sion alan topta farm afk kalsin. Oyun otomatik kazaniliyor

Eski sionu çok özledim
    E yi açip stack kasmak,ulti acip hem hasar vermek hemde deli gibi can calmak,E si ile stun.

Ap nin tadi da ayriydi.Simdikini hic begenmiyorum

• Belki de su limanin yikilmasinda bir hikmet vardir

• Dh in cilingirleri gelmiş yine . Ne kitesinden bahsediyosunuz ya ? Çok çok üst düzey bir oyuncu degilsen o nasus seni zaten yakalar . Q yu şansına Kritiğie denk getirirse gelir burda qq konusu acarsiniz .

• Darius bilmeyenler toplanmış yine. 1.07 yeter de artar genşler.

• soloda nasusu çoğu hero ezer. nasus 20dk pasif oynar oyun sonu diğer solo herolarından güçlü olabilir fakat bu dengesiz olduğunu göstermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

Orijinalden alıntı: Yapraam Heri

quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

Bir hero ancak bu kadar kolay kite yiyebilir

Üçlü Donmuşu olan Nasusa kite yap gel beni

Hem üçlü hem donmuş? Yere düşen pırıltıları ne yapıyorsunuz

Donmuşta pırıltı yok zeki kardeş.

• eşit giden maçta nasus istediği kadar kassın adc ye ulaşana kadar eriyor
  • Nasus oynamayı bilmeyen bile Nasus oynayabiliyor (nasıl olduğunu çözemedim) .

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

yasuoyla nasusu eziyorun taktik su qlari surekli nasusa vurun hortum geldigi gibi atin havada auto atack sonra e ile kovalayin donup vuramaz kule altindan cikamaz laneyi freezleyin ama karsi jung gelirse

:(

• Hayret kimse bir stun'a bakar dememiş

• sezon 3 ve sezon 4 ün baslarında cok etkiliydi de düstü sonra metadan. Durdurulması kolay olsa bile iyi bir nasus bd ile gene tasır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.