Şimdi Ara

NAT 3'ten NAT 2'ye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağolun arkadaşlar bir daha manuel bir şekilde PS4'ü internetime bağladım NAT 2 oldu ve oyunlara girebiliyorum artık. Dün yaptıklarımın aynısını yaptım dün olmadı bugün oldu inşallah geri bozulmaz
  • Ben de benzer bir sıkıntı yaşıyorum.

VDSL'e geçtiğim için modemimi değiştirmeye karar verdim.

TP-Link Archer 5 kullanırken, Nat tipim NAT2 görünüyordu, ama rakip bulmada sıkıntım olmuyordu.

Şimdi Airties 5760 modeme geçtim, yine nat tipim NAT2 gözüktü ama bu sefer hiç rakip bulamadım.

Daha sonrahttp://www.playstationing.com/ps4/how-to-change-your-nat-type-on-ps4-and-ps3/839 sitesinden bakarak UpNP üzerinden port yönlendirme yapmaya çalıştım ps4'e sabit IP atayarak, ama bu sefer hiç bir cihaz internete girmemeye başladı.

Daha sonra port yönlendirme ayarlarını sıfırlayıp DMZ'den playstation sabit ip'sini etkilenştirdim.

NAT tipim NAT2 olarak kaldı ama bu sefer da maç sonuçlarında "Can't send the online results" gibi bir uyarı aldım FIFA'da ve oynadığım maçları saymadı. Bu problem benim ağ ayarlarım yüzünden mi yoksa dün akşam EA serverlerında mı bir sıkıntı var de bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.