Şimdi Ara

Nation Point Silinmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hatirliyacaginiz gibi, gecen ay boyunca upgrade gecmisi olmayan ve yasal olmayan itemlerdan bir cogu tarafimizdan silinmisti. Oyunun dengesini koruma konusunda yuruttugumuz arastirma sonucunda dikkatimizi yasadisi np tranferlerine cevirmeye karar verdik.

Ekim ve Ocak aylari arasinda supheli yollardan np kazaniminda bulunan 2500 karakter incelenmis, ve bu inceleme sonucunda 878 karakterin kuraldisi np kazaniminda bulundugu tespit edilmistir. Bu karakterlerin hepsinin np miktarlari 100’e dusurulmustur.

Oyunun dengesini koruma amacli yaptigimiz calismalar yardimiyla oyuncularimiza daha durust bir oyun ortami yaratmayi amaclamaktayiz.

- Knight Online Ekibi

geçte olsa bişiler yapiorlar.

not:baktım daha önce açan göremedim varsa siliebilir.

• 878 karakter, fena değil
  • Eğer senin nplerin gittiyse ve hâlâ Protection'un alt clanındaysan doğru bir karar. Tebrik etmek lazım K2'yi.
  • Hala ayılamadım mı diye düşünüyorum da galiba artik ayılmış haldeyim. Ne diyelim umarim şu k0xperlar da banlanır online gm şart :/
  • benim işim olmaz npt ile zamanında kastık elimizle yapanlar yapmış iide olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Eğer senin nplerin gittiyse ve hâlâ Protection'un alt clanındaysan doğru bir karar. Tebrik etmek lazım K2'yi.

Protection ailseinden herhangi bir karakter npt yaptıysa yazık gerçekten. Hiç yakışmadı.
  • Onlar transferde pro'lar hocam
  • C-EAST YORİK noldu 4m np hahahaha cart 100...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.