grafiker dergi daha güzel buna katılıyorum lakin okuduğu yazıyı anlayamayanlar varya işte onlar beni çıldırtıyor
bilim ve teknikte böyle bişey yaptı ama en iyisi alıp okumak çünkü bilgisayar ortadamında odaklanıp okumak zor iş
quote:Orijinalden alıntı: Bethrezen Dusunce guzelde keske bunun video iceren versiyonunuda yapsalar o zaman efsane olur. +1907
malum yerlere düşmüş bile neticesi yiyen indirsin 51gb The.Complete.National.Geographic.Every.Issue.Since.1888.COMPLETE.8.DISC.SET.WINMAC-GKN Peers: 25 seeds, 20 leechers Downloaded: 158 Category: Other > Other Total Size: 51.39 GB Added: 23 days ago - by ilt16 verified uploader User ilt16 Feed (verified uploader) File(s): 635 file(s) - View Files
quote:Orijinalden alıntı: Bethrezen Dusunce guzelde keske bunun video iceren versiyonunuda yapsalar o zaman efsane olur. Videolu kısmı sizce kaç tb olur ve :D Kaç liraya satılır :D
quote:Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman quote:Orijinalden alıntı: Bethrezen Dusunce guzelde keske bunun video iceren versiyonunuda yapsalar o zaman efsane olur. Videolu kısmı sizce kaç tb olur ve :D Kaç liraya satılır :D National Geographic'in tüm belgeselleri olmasa da seçilmiş en başarılı belgesellerinin olduğu bir set yayınlanmış. The.Best.Of.National.Geographic.2009.20DISC.LE.COMPLETE.BOXSET.PAL.DVDR-FFM 79.15 GB (84,981,843,326 bytes) quote:For those National Geographic Freaks! Disc 01 - Born of Fire Disc 02 - Dinosaurs Disc 03 - Pinguins king of the ice Disc 04 - Dolphins Disc 05 - Destructive Force Disc 06 - Sahara Disc 07 - Judas Disc 08 - The Intruders Disc 09 - Incredible Humans Machines Disc 10 - Alantis Disc 11 - Life With a Lion Disc 12 - Lost City Disc 13 - Oceans Realm Disc 14 - Rome Disc 15 - Six Degrees Disc 16 - Tibet Disc 17 - Extreme Days Water Disc 18 - Mount Everest Disc 19 - Toetachamon Disc 20 - Extreme Days Predators
quote:Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman quote:Orijinalden alıntı: Bethrezen Dusunce guzelde keske bunun video iceren versiyonunuda yapsalar o zaman efsane olur. Videolu kısmı sizce kaç tb olur ve :D Kaç liraya satılır :D Ben sadece fikir veriyorum, uygulama onlara kalmis
quote:Orijinalden alıntı: Bethrezen quote:Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman quote:Orijinalden alıntı: Bethrezen Dusunce guzelde keske bunun video iceren versiyonunuda yapsalar o zaman efsane olur. Videolu kısmı sizce kaç tb olur ve :D Kaç liraya satılır :D Ben sadece fikir veriyorum, uygulama onlara kalmis Valla şimdilik imkansız dur blueraylar az daha tutulsında :D
bi yanm al bi yanm alma diyo :D ama nasılsa internette düşer bi ara. atalarımız google'ı yaratmş bulurz hmn :D:D