merhaba arkadaşlar National geonun çekmiş olduğu eski bölümlere nereden ulaşabilirim yada eski videoları izlemek için siteden abone yada satın alabilirmiyiz ?
bazı forumlarda bulabilirsin ama en fazla,en çeşitli olarak yine youtube'da vardır
bende var ama nereden temin ettiğimi hatırlayamadım. 6 bölümlük seri. sanırım tam aradığınız bu 1-tansiyon yükseliyor 2-ezici yenilgi 3-şok 4-dönüm noktası 5-muhteşem çıkarmalar 6-kabusun sonu
Görkem !
kullanıcısına yanıt
benim daha çok ilgi alanım uzay ve 2 dünya savaşı belgeselleri hocam youtube de bazılarını buldum da tabi yeterli gelmiyor bana daha fazlasını arıyorum. sanırım digitürk satın alıp history channel gibi kanalları takip etmek en kolayı olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Cross1963
benim daha çok ilgi alanım uzay ve 2 dünya savaşı belgeselleri hocam youtube de bazılarını buldum da tabi yeterli gelmiyor bana daha fazlasını arıyorum. sanırım digitürk satın alıp history channel gibi kanalları takip etmek en kolayı olacak
bu konuda haklı olabilirsiniz. benimde ilgimi daha çok tarihi ve doğal belgeseller çekiyor. o yüzden evde bi national açık ama bazen wild bazende people belgesel kanalları açık oluyor bbc lifes ve bbc planets var elimde imkan olsa size versem. bayılırdınız