Şimdi Ara

• National Geographic Belgeselleri • (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
306
Favori
48.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • National Geophraphic Channel kanalında izlemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan9970 -- 19 Mart 2013; 21:08:54 >
  • Arkadaşlar reklam yapmak gibi olmasın ama en iyi national geografic belgesellerini bu linkten izleyebilirsiniz....

http://www.belgeselle.com/kategori/alternatif-kategori/national-geographic-belgeselleri
  • emeğe saygı +rep
  • mesaj bulunsun
  • Bitane belgeseli ne yapsam bulamadım. bulan arkadaş olursa çok minnettar kalırım.
    Kabusa dönen yolculuklar- sahte para makinesi
    hayatımda izlediğim en iyi belgeseldi.
    filmini yapsan gişe rekorları kırar o derece.!!!!
  • işte belgesel budur. hayvanlar değil.
  • Yeraltı Şehirleri-İstanbul u izledim şimdi bizi başkasının bize tanıtması içler acısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcan9970

Kolay gelsin herkeze. Bir sorum olacaktı, bir belgesel izledim. Barutun keşfinden video oyunlarının temeline kadar inmişlerdi. Videosu bu. Acaba hangi belgesele ait, bilen lütfen yardım etsin ödev götüreceğim.

cevap verecek yokmu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcan9970

Kolay gelsin herkeze. Bir sorum olacaktı, bir belgesel izledim. Barutun keşfinden video oyunlarının temeline kadar inmişlerdi. Videosu bu. Acaba hangi belgesele ait, bilen lütfen yardım etsin ödev götüreceğim.

cevap verecek yokmu beyler
  • Bugun ng nim dunya durunca belgeselini izledim cok begendm tafsiye olunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

Bugun ng nim dunya durunca belgeselini izledim cok begendm tafsiye olunur

O seriyi ben de izlemistim. Tek kelimeyle olaganustu.

• Evrenin Sirlari Kara Delik Bilmecesi

Kutsal Gizemler

Kıyametin 7 İşareti

Kayıp Türk Dukhalar

Atatürk ve Kayıp Kıta Mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarkanim -- 6 Nisan 2013; 21:32:44 >

• Beyler 720 p bbelgeseelerin you tupe da yada baska bir sitede duzenli bir arsivine denk geldiniz mi

• Beyler bir erkeğin seslendirmesiyle türkçe dublaj Dünyanın oluşumundan başlayıp evrime kadar anlatan bir belgesel vardı onu hiç bir yerde bulamadım coğrafya hocamız izletmişti bi yardımcı olur musunuz?
  • SU AN NG kanalını acablecek var mı
  • 21:00 Uzaydan Dünya : Uzaydan Dünya

cok ıyı ya...

AÇIKLAMA

Dünya, hareket eden, evrilen, nefes alan dev bir canlı organizma adeta… Kutuplarda meydana gelen küçük bir değişim, dünyanın öbür ucundaki başka bir sistemi tetikleyebiliyor. Tüm iklim, jeoloji ve okyanus faaliyetleri birbiriyle bağlantılı ve günlük yaşamamızda farkına varmadığımız hızlı bir değişimin ürünleri.

Uzaydan Dünya izleyicileri inanılmaz bir yolculuğa çıkararak, gezegenimizdeki yaşamın devamlılığını sağlayan görünmez kuvvet ve süreçleri daha önce olmadığı kadar çarpıcı görüntülerle ekranlara getiriyor. Uzaydan çekilen benzersiz uydu görüntüleri ve bu uydulardan alınan ham veriler ışığında hazırlanan bilgisayar destekli grafikler, Dünya’nın hassas bir denge üzerine kurulmuş döngü sistemini gözler önüne sererek, bilinen varsayımlara meydan okuyor. Bu iki saatlik özel gösterim, üzerinde yaşadığımız gezegen hakkındaki algınızı tümden değiştirecek…

konu bu nerden bulup ındırcez yok bole bır elgesl
    ogrencılerıme seyrtrmem gerek ama

internette bulamıyoru

• Uzayla ilgili belgeselleri çok kaliteli oluyor bana göre...
  • Elinize sağlık çok güzel konu.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.