Şimdi Ara

• National Geographic Belgeselleri • (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
306
Favori
48.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar büyük enduro motorlarla gezilere giden afrikaya vs belgeseller bulan varmı çok aradım bulamadım bulan varsa link paylaşırsa yada özelden atarsa çok sevinirim
  • Çoğu silinmiş.

İndiren arkadaşlar dropbox vs. bir yere yüklese de indirsek yahu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

arkadaşlar büyük enduro motorlarla gezilere giden afrikaya vs belgeseller bulan varmı çok aradım bulamadım bulan varsa link paylaşırsa yada özelden atarsa çok sevinirim

+up
  • Güzel konu takip
  • Konu harika :)

Mobildeyimde fazla inceleyemedim konuyu coca cola belgeselinin dublaj yada altyazilisi varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesten özür diliyorum öncelikle konuyu takip edemedim fazla. En geç bir haftaya belgeselleri yenileyeceğim. Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar "UFO Avrupa - Saklı Hikayeler" bu belgesel şuan yeni yayınlanıyor ve her çarşamba izlemeyi kaçırıyorum bunun internette Türkçe dublaj halini bulabilecek var mı? Ripleri var ama hepsi İngilizce! Bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Olympia

Herkesten özür diliyorum öncelikle konuyu takip edemedim fazla. En geç bir haftaya belgeselleri yenileyeceğim. Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.

Ne demek. Biz size teşekkür ederiz.
  • güzel konuymuş. takipp.

bu arada belgeseller için teşekkürler.
  • Tüm bölümleri indireceğim :)

NG'nin tüm bölümlerini nereden öğrenebilirim?

Torrent'lere toplı yüklenirsek hızlı iner sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Olympia

Bu belgesellerin hepsi türkçe dublaj mı? Ve NG'nin mega yapılar ve fabrikalar adı altında tüm belgesellerine buradan ulaşabilir miyiz?
    Son olarak da söylemeyi unutmayalım, çok güzel bi konu olmuş. Eline emeğine sağlık.
  • bulunsun
  • arkadaşlar nationa geographic , tehlikeli yolculuklar - afrikanın çatısı diye bir belgesel arıyorum yardımcı olmanız mümkünmü
  • Hocam , muthiş müthiş müthiş bir konu ellerin dert görmesin,

Ancak neden hiç hayvanlı yok..
  • takip

fırsatım oldukça izlerim.
  • mesajım bulunsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -cyanide

Hocam , muthiş müthiş müthiş bir konu ellerin dert görmesin,

Ancak neden hiç hayvanlı yok..

• Arkadaşlar merhaba konu müthiş benim aradığım bir belgesel var amerikada bi fabrikada demir-çelik üretimini anlatıyordu o belgesel ödevim için çok lazım bulabilen varsa lütfen ulaşsın bana (discovery channel belgeseli de olabilir)
  • Adamlar yapıyor abi
  • Kolay gelsin herkeze. Bir sorum olacaktı, bir belgesel izledim. Barutun keşfinden video oyunlarının temeline kadar inmişlerdi. Videosu bu. Acaba hangi belgesele ait, bilen lütfen yardım etsin ödev götüreceğim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.