Şimdi Ara

• National Geographic Belgeselleri • (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
306
Favori
48.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper konu olmuş, elinize sağlık.
  • Ardakaşlar bir de bunların eski arabaları alıp modifiye ettikleri program vardı o hala duruyomu yada neydi o programın ismi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

Ardakaşlar bir de bunların eski arabaları alıp modifiye ettikleri program vardı o hala duruyomu yada neydi o programın ismi ?

overhaulin di sanirsam ama o discovery de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok faydalı olmuş. Çok teşekkürler hocam.
  • Mükemmel ya adamlar gercekten isini iyi yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece Mega Fabrikalar: Nissan GT-R fabrikası yayınlandı ama ben sadece sonuna yetişebildim. Türkçe olarak bu bölümü bulabilir misiniz ?
  • en sson yayınladıkları pazartesi günü yayınlanan adam her ülkeye gidip ordaki üçkağıtları gösterdiği program süper. Türkiyeyi baya salladı bu olay. Birde discovery ve national olsun baya bu aralar kendilerini tekrar etmeye başladılar acaba neden.
  • belgesel indirebileceğim yerli torrent siteleri ve yerli forumlar var mı?
  • videoların bazılarında sorun vvar
  • Gerçekten bu kanalda çok güzel belgeseller çıkıyor. Teledünya bağlattığımızda bu kanalın HD olması çok sevindirmişti beni. Birde hayvan belgeseli yayınlayan National Geopraphic Wild var oda favorii kanallarımdan.
  • şuanda national geographic teki simdiye kadar yapılmış bütün belgeseller bu konudamı acaba ? sureklı guncellıyormusunuz ? ne zamandır boyle bır konu arıyordum cunku butun belgesellerını ızlemek ıstyorum 1tanesını bıle kacırmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

şuanda national geographic teki simdiye kadar yapılmış bütün belgeseller bu konudamı acaba ? sureklı guncellıyormusunuz ? ne zamandır boyle bır konu arıyordum cunku butun belgesellerını ızlemek ıstyorum 1tanesını bıle kacırmadan

Olur mu hocam o kadar çok belgeseli var ki NG'nin. Arkadaş çok küçük bir kısmını paylaşmış. Güncel değil, linklerin de çoğu kırık. Ve görüntüler biraz kalitesiz. Hepsi olmasa da bazı bölümler daha kaliteli olarak bulunabilir internette. Böyle bir kaynağı ben de arıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

şuanda national geographic teki simdiye kadar yapılmış bütün belgeseller bu konudamı acaba ? sureklı guncellıyormusunuz ? ne zamandır boyle bır konu arıyordum cunku butun belgesellerını ızlemek ıstyorum 1tanesını bıle kacırmadan

Olur mu hocam o kadar çok belgeseli var ki NG'nin. Arkadaş çok küçük bir kısmını paylaşmış. Güncel değil, linklerin de çoğu kırık. Ve görüntüler biraz kalitesiz. Hepsi olmasa da bazı bölümler daha kaliteli olarak bulunabilir internette. Böyle bir kaynağı ben de arıyorum..

hocam bulunca haber verın ozellıkle 720p olsun istiyorum en kotu. araştırıyorum bende bulursam pm atıcam sıze

• quote:

hocam bulunca haber verın ozellıkle 720p olsun istiyorum en kotu. araştırıyorum bende bulursam pm atıcam sıze

Tabi hocam, neden olmasın. Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Hocam bulduğunda bana da pm atarsan sevinirim.Listedekilerden 40 tanesi indirdim ama görüntü kalitesleri çok düşün.Bir tek Roket Rampası'nı 720p vardı.

• linklerin bazıları hatalı konuya emeği geçenlere teşekkürler. 720 olanlar güzel diğerleri bilgisayarda idare ederde tv de izlenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 10 Aralık 2012; 2:55:54 >
  • güncel
  • mesajım bulunsun hepsini izlemem lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.