Airbus da mükemmel. Çok ilginç. Bir çoğunu izleyeceğim galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: erc44
güzel paylaşım. emeğine teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
Yatmadan once bı doz alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: A.S.İ
Belgeseller artık güncelleniyor mu birde tüm Nat. Geo belgesellerini Türkçe olarak izleyebileceğimiz bir yer var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: YNQs
Şansıma youtube kapandı izleyemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sahbaz061
Linke tıkladığımda açılan youtube sayfasında, telif hakları nedeniyle video kaldırılmıştır diyor. İzleyebileceğimiz alternatif siteler var mıdır acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: eneox
açılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Speedmcpolat
Telif hakkı sebebiyle kaldırılmış sanırım açılmıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mulwray
her bölüm birbirinden iyi daha varsa zenginleştirelim konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: Ch4ylak
Hepsi kaldırılmış
Yoğun istek üzerine sizler için belgesel izleme sitesi açtım beyler
Bu sitede de araştırma yaptım ancak coca cola belgesilini bulamadım tr altyazısını ya da dublajlısı varsa linki pm atabilir misiniz? teşekkürler.
omuz omuza yı payşlaşırsan çok iyi olur
bir de toprağı bitkiyi anlatan belgeseller olsaydı tadından yenmezdi
mega fabrikalar porsche911 ve ferrari'nin altyazılarına ihtiyacım var indirebileceğim bir yer varmı acaba?
Son zamanlarda Dolandırıcılar Şehri oldukça keyifli geliyor bana, her bölümde farklı bir şehirde ilginç dolandırıcılık numaraları anlatılıyor hatta bir bölümünde İstanbul da var...
arkadaslar henüz sitede yeniyim bir hatam olursa affola şimdiden. bir belgeselm izlemiştim böyle genel oalrak insanlarla ilgili ; din tarihinden tutun, insanların yaptığı eserlere, fabrikalarda ineklerden nasıl süt alındığı, fast food sektöründe kullanılan hayvanların nasıl beslendiği öldürüldüğü vs. ile ilgili. hatta özellikle bir domuzların beslenme sahnesi var ki aklımdan cıkmıyor. Kısa kısa videolardan oluşan sessiz bir belgeseldi bir saatten uzundu süresi de sanırım. ismi konusunda sizden yardım istiyorum. samasara mıydı masamara mıydı o tarz bişeylerdi. yardımcı olabilirseniz sevinirim
takip
Emeğine sağlık teşekkürler hocam
Bu güzel paylaşımı yapanlara çok teşekkür ediyorum.
yağmur ormanları ile ilgili olan çok güzeldi
Emeğine sağlık çok teşekkürler,çok yararlı olmuş hocam
Yarısı açılmıyor, keşke yenilenebilse linkler ama gördüğüm kadarıyla 1.5 senedir ilgilenilmiyor