Şimdi Ara

NATIONAL GEOGRAPHIC DERGİSİ Kasım 2004 konusu neidi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dussokagi06

quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

bu harun yahya propagandacıları siz kaç para alıyor sunuz ayda?yani iyi bir rakamsa sizin tarikata ben de katılayım yaw. ek gelir sağlarız

yok yok size para değil,aylık bacı temin ediliyor sanırım.öylesi daha ii

Mesela bu mesaj.Ne kadar dogru sizce?Ne kadar Haysiyet sahibi bir insan boyle bir mesaj yazabilir? Bunu sizin takdirinize bırakıyorum.

Aslında o kadar da haysiyet konusu yapılacak bir şey değil. Sonuçta bu arkadaşların bağlı olduğu insanın (AO) geçmişinde "bacı" kelimesinin bizim bildiğimiz ve değerlendirdiğimiz anlamının kaybolmuş olduğunu hatırlatmak isterim. nofrost'un yaptığı da bu insanların bir zamanlar (hala devam ediyo mu bilmiyorum) yaptıkları şeyleri yüzlerine vurmaktan öte bir şey değil. Yani yoktan yere söylenmiş bir şey değil.Ha, konuyla alakası var mı diye sorarsan, belki yok ama zaten bahsi geçen arkadaşların da sık sık kullandıkları din, bilim, vs gibi şeyleri yani konunun kendisini çok da umursamadıklarını düşünmüyorum. Yani, maksat provokasyon olsun.

• quote:

insan komunist de olabilir dinsiz de olabilir.Ama bu demek değildir ki insanların degerleriyle dalga gecme hurriyetine sahip oldugunun.

Harun Yahya da eleştirilebilir tamam ama hele bir bakın kendinize bu adam davası ugruna neler yapıyor siz bu adamın milyonda bir yaptıgını yapabiliyormusunuz?

Burada atıp tutmakla hicbirsey kazanamazsınız.Zan olmasa sunu bile diyebilirdim " Siz Bu Adamın yaptıklarını inkar ediyor karalıyor kötü anlamda eleştiriyorsanız simdiye kadar gelmis gecmis bir çok alimi de es gecmissinizdir.

Sizin için onemli olan Che,Mao vs gibilerinin öğretileridir.

Sizin için Maneviyat yoktur veya ikinci plandadır."

O yuzden arkadasım sizin taptıklarınız size biim taptıklarımız bize " demek içimden gelmiyor.Daha ne oldugunuzu çözemedim çünkü
    .

saol arkadaşım...

Dostum bunları çözemezsin bukelamun gibi her renge girerler..tek bir fikir getirmezler.

• rion_80 ve egeharita,

Bu matrix034 ve onun türevlerinin muhattap alınmayacağını hala anlamadınız mı? Bunlara he deyip geçeceksiniz.
  • Bu topic ten bazı yazılar silinmiş galiba
    Benim cevaplarım alt alta kalmış ve anlamsız gibi geliyor bu durumda neyse
    bu topic in ömrü doldu galiba
    kaotika arkadaşım
    önerine uyacam ve bu adamları yok abul edecem teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeharita -- 14 Şubat 2006 1:40:30 >
  • egeharita
    iyi hoşta kardeş mesajlarını bir oku lütfen... kaçında bilgi içeriği mevcut. hep verip veriştirmişsin. arena değil ki burası bizlerde Gladyatörler değiliz.....
  • sayın smyrna_35
    Sen yanlış anladın galiba
    benim mesajlar olduğu gibi duruyor
    benim yazılara cevap veren adamlarınkini silmişler
    öyle oluncada benim mesajlar alt alta gelmiş
    neye karşılık yazıldığı anlaşılmıyor onu demek istedim
    sen bana yazılan hakaret ve ahmakça cevapları okuyamadığın için"Silinmişler çünki"
    mesajlarım verip veriştirme gibi görünüyor
    doğru son mesajlarda zıvanadan çıktım ama yukardaki ilk yazılarımı okursan
    içeriklerinin topic in konusuna uygun olduğunu görürüsün
    ama emek emek yazdıklarıma hakaret ederlerse sonunda böyle olumsuz tablolar ortaya çıkıyor
    neyse saygılar sunarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

rion_80 ve egeharita,

Bu matrix034 ve onun türevlerinin muhattap alınmayacağını hala anlamadınız mı? Bunlara he deyip geçeceksiniz.

haklısın kaotika ama yalana ve yüzsüzlüğe tahammül edemiyorum

bundan sonra tavsiyene uyacağım gene de
  • quote:

Orjinalden alıntı: DurduAslan

Evrim teorisininin dayanağıda net ve somut deliller yerine bir takım iddialardan oluşuyor. İnsanla maymun DNA'ları birbirine benziyorsa buradan kolaylıkla ortak atadan geldikleri anlaşılıyor gibi gösterilmektedir. Bunun net ve somut bir kanıtı olmadığı gibi adı da bilim oluyor maalesef.
    Diğer taraftan bütün bilim adamları evrim taraftarı gibi gösterilmek isteniyor. Halbuki bilimin özünde zaten sorgulamak var. O halde bilim doğa olaylarını zaten bir yaratıcıya bağlayamaz. Bu onun nesnel yönünü zaten geçersiz kılar. Bunun yerine elinde bulunan tek dayanağı değerlendirmek durumunda kalıyor. onun adı da evrim teorisi oluyor.
    Bilimciler bununla uğraşadursun bir başka taraftan evrim teorisini kullanana bazı karanlık emelli kişiler bunu din düşmanlığına dönüştürüyorlar. Hemen arkasından nedeni bilinmez bir şekilde sanki evrimin mantığını çözmüş bir takım islamcı geçinen "bir arkadaşımdan duymuştum" diye ortalıkta fitne amaçlı yaygara koparıp alaycı tavır takınan çeşitler türemeye başlıyor. Bunların ne olduğu maalesef belli değil. Ne evrimci ne dinci, ortalıkçı dersek olur herhalde...
    Siz evrimi merak ettiğiniz zaman, acabaların içinden çıkmak için o zaman hemen sizin biyoloji bilginiz sorgulanmaya başlar. Arkasından ingilizce makaleler (ingilizce olursa bilimsel oluyor), ve sabit üç beş site. Ve bol bol hakaret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaMMaster -- 14 Şubat 2006 11:07:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: egeharita

sayın smyrna_35
    Sen yanlış anladın galiba
    benim mesajlar olduğu gibi duruyor
    benim yazılara cevap veren adamlarınkini silmişler
    öyle oluncada benim mesajlar alt alta gelmiş
    neye karşılık yazıldığı anlaşılmıyor onu demek istedim
    sen bana yazılan hakaret ve ahmakça cevapları okuyamadığın için"Silinmişler çünki"
    mesajlarım verip veriştirme gibi görünüyor
    doğru son mesajlarda zıvanadan çıktım ama yukardaki ilk yazılarımı okursan
    içeriklerinin topic in konusuna uygun olduğunu görürüsün
    ama emek emek yazdıklarıma hakaret ederlerse sonunda böyle olumsuz tablolar ortaya çıkıyor
    neyse saygılar sunarım

kusura bakma o halde
    saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrixx034

quote:

insan komunist de olabilir dinsiz de olabilir.Ama bu demek değildir ki insanların degerleriyle dalga gecme hurriyetine sahip oldugunun.

Harun Yahya da eleştirilebilir tamam ama hele bir bakın kendinize bu adam davası ugruna neler yapıyor siz bu adamın milyonda bir yaptıgını yapabiliyormusunuz?

Burada atıp tutmakla hicbirsey kazanamazsınız.Zan olmasa sunu bile diyebilirdim " Siz Bu Adamın yaptıklarını inkar ediyor karalıyor kötü anlamda eleştiriyorsanız simdiye kadar gelmis gecmis bir çok alimi de es gecmissinizdir.

Sizin için onemli olan Che,Mao vs gibilerinin öğretileridir.

Sizin için Maneviyat yoktur veya ikinci plandadır."

O yuzden arkadasım sizin taptıklarınız size biim taptıklarımız bize " demek içimden gelmiyor.Daha ne oldugunuzu çözemedim çünkü
    .

saol arkadaşım...

Dostum bunları çözemezsin bukelamun gibi her renge girerler..tek bir fikir getirmezler.

Dussokagi06 ve matrixx034 olmadı bak tek bir fikir getiremezler demekle. fikirler aşağıda.

quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Bunlara he deyip geçeceksiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: egeharita

kaotika arkadaşım
    önerine uyacam ve bu adamları yok abul edecem teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: the_rion80

haklısın kaotika ama yalana ve yüzsüzlüğe tahammül edemiyorum

bundan sonra tavsiyene uyacağım gene de

Dussokagi06 ve matrixx034 sürekli fikir geliyor, sürekli bilimsel delil geliyor görmüyomusunuz yukardaki alıntıları.

• quote:

Orjinalden alıntı: matrixx034

NATIONAL GEOGRAPHIC DERGİSİ Kasım 2004 konusu neidi?

...Their discomfort is paralleled by Islamic creationists such as Harun Yahya, author of a recent volume titled The Evolution Deceit, who points to the six-day creation story in the Koran as literal truth and calls the theory of evolution "nothing but a deception imposed on us by the dominators of the world system." ...

hevesin kursagında kalsın istemem ama matrix.

NG dergisi HY ile burda dalga geçmiş. "who points to the six-day creation story"

Story kelimesinin anlamına sözlüklerizde bakalım.

deepin dediği gibi helal olsun NGye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero01

hevesin kursagında kalsın istemem ama matrix.

NG dergisi HY ile burda dalga geçmiş. "who points to the six-day creation story"

Story kelimesinin anlamına sözlüklerizde bakalım.

deepin dediği gibi helal olsun NGye.

"Kuran'da bildirildiği gibi evrenin altı günde yaratılmış olduğunun belirtildiği Evrim Aldatmacası kitabının yazarı İslami yaratılışçı Harun Yahya, ...” "

NG dergisi story kelimesiyle HY ile dalga geçmiş doğru ama niye dalga geçilmiş.. Kuranda geçen 6 gün yaratılışını anlattığı için. yani neticede (Allahı tenzih ederiz) Kuranla dalga geçilmiş oluor.

yazdıklarınla Harun Yahya ya karşı Olanların, Gerçekte niye ve neye karşı oldukları deşifre olmuş oluyor aman dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkatasoy -- 16 Şubat 2006 3:39:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Kuram hakkında açıklamalar var şunu eklemek istiyorum Evrim bir teoridir ve biyolojinin 2 temel teorisinden biridir (diğeri hücre teorisi) ve biyolojide kanun yoktur.

ufak bir ekleme. biyolojide kanunlar vardır. hatta "dogmalaşmış" kanunlar vardır. merkezi dogma güzel (DNA -> RNA -> PROTEIN) bir örnektir. gerçi bazı virüslerde istisnalar var. ben en iyisi gidip bakayım ama bu da aklınızın bi köşesinde bulunsun.

ekleme: doğru hatırlıyormuşum şimdi de emin oldum. RNA virüslerinde DNA'nın işe karışmasına gerek yoktur. doğrudan RNA -> PROTEIN şeklinde üretim yaparlar. herhangi bir adımda DNA kullanılmaz ve üretilmez (retrovirüsler hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ShineOn_ -- 16 Şubat 2006 4:19:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.