Arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldım cunku ben national transfere tıkladıgımda you cant transfer your nation due to nation balance .....bu yazıyor demekki hala aktif degil aynı ana konuya da yazdım ancak cvp yazan yok hala lutfen yardımcı olurmusunuz.?Kullanımdamı hala degilmi ?
Bazı serverlarda denge olmadıgı için değişemiyorsun sanırım. Örneğin bildiğime göre grikonda karus char bile açılamıyormuş
Senin serverin ne?
quote:
Orijinalden alıntı: KiLL4YoU
Bazı serverlarda denge olmadıgı için değişemiyorsun sanırım. Örneğin bildiğime göre grikonda karus char bile açılamıyormuş
Senin serverin ne?
xigenon dayım ben
quote:
Orijinalden alıntı: denizcisubay41
xigenon dayım ben
Alıntıları Göster
fakat soyle bi durum var benim xigenonda 2 carım var biri human dieri karus..Aynı ırk yapmak için ikisinide denedim fakat ikisindede aynı seyi yazdı e olmadı malesef..Demekki ya bugda saunda yada yogunluk nedeniyle kapalı ...Yinede ilginize cok tesekkur ederim
quote:
fakat soyle bi durum var benim xigenonda 2 carım var biri human dieri karus..Aynı ırk yapmak için ikisinide denedim fakat ikisindede aynı seyi yazdı e olmadı malesef..Demekki ya bugda saunda yada yogunluk nedeniyle kapalı ...Yinede ilginize cok tesekkur ederim
Alıntıları Göster
Bende nts yapacam açıkcası kafamı karıştırdı bu sorun
quote:
Orijinalden alıntı: KiLL4YoU
Bende nts yapacam açıkcası kafamı karıştırdı bu sorun
Alıntıları Göster
2 aydan fazla bu nt nin acılmasını bekledim bugun sevincle girdim oyuna ancak bu sorunla karsılasınca napıcagımı sasırdım
quote:
2 aydan fazla bu nt nin acılmasını bekledim bugun sevincle girdim oyuna ancak bu sorunla karsılasınca napıcagımı sasırdım
Alıntıları Göster
Xigenonda national transfer yapan varmı arkadaslar?
Xigenonda national transfer yapan varmı arkadaslar?
Alıntıları Göster
oLYmpiada HumanLArdan Karus oLanLari gordum Servera gore bi sorun oLabiLir
Aktif şuan
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Aktif şuan
girakonda artık karus açabiliyosun denge war
quote:
Orijinalden alıntı: Night Eagle
girakonda artık karus açabiliyosun denge war
Alıntıları Göster
sitede bi açıklama yapılmış... nation transferde sorun yaşanıyor bunun çözülmesi için elimizden geleni yapıoz demişler... anlicanız 1 aydan 3 aya vakti war düzeltmeleri için
benim charın da 5 ay önceden basılmış nt si wardı hala açmadılar.... gerisini düşünemiom... çok fazla sorun war şu an oyunda lagıdır bugudur cartı curtu.... çözemiyolar bişeyi..... oyun cok kan kaybedecek sonu myko ıle aynı olmaz umarım.....
quote:
Orjinalden alıntı: denizcisubay41
Arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldım cunku ben national transfere tıkladıgımda you cant transfer your nation due to nation balance .....bu yazıyor demekki hala aktif degil aynı ana konuya da yazdım ancak cvp yazan yok hala lutfen yardımcı olurmusunuz.?Kullanımdamı hala degilmi ?
çeviri 1.
Sen, transferi ulus dengesi yüzünden senin ulusuna eğersin
çeviri 2.
Ulus dengesi yüzünden nt yapamıyorsun bacım
demekki geçmek istediğin ırk diğerine göre daha iyi,gelişmiş vs. olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: sLyyy
quote:
çeviri 1.
çeviri 2.
çeviri 1.
çeviri 2.
.......................................................................................................................................................................................... XIGENONDA 2 ADET KARAKTERİM VAR BIRI HUMAN DIERI KARUS....Madem ulus dengesi problemi var mutlaka biri olucak dieri olmıcaktır..Ancak problem su ki ikisinide aynı ırk yapmak için ugrasıyorum ikisindede aynı msj la karsılasıyorum...Bilmiyorum xigenonda national transfer yapan varmı ama suana kadar 2 ulustan olan carlarımı degistiremedim
quote:
çeviri 1.
çeviri 2.
.......................................................................................................................................................................................... XIGENONDA 2 ADET KARAKTERİM VAR BIRI HUMAN DIERI KARUS....Madem ulus dengesi problemi var mutlaka biri olucak dieri olmıcaktır..Ancak problem su ki ikisinide aynı ırk yapmak için ugrasıyorum ikisindede aynı msj la karsılasıyorum...Bilmiyorum xigenonda national transfer yapan varmı ama suana kadar 2 ulustan olan carlarımı degistiremedim
Alıntıları Göster
çeviri 1.
çeviri 2.
su anda bugta sanırım x de oynuyorum bende denedim ama sonuc yok ...
NTS Şu anda aktif
Daha simdi oyuna girdim L den msj gelmis transfer hazır siteye login olun diye ko team den..Siteye Login oldum transfer hazır msj ı yazıyor transfer et tusuna basınca HATA TRANSFER GERCEKLESMEDI LUTFEN TEKRAR DENEYIN YAZIYOR......
quote:
Daha simdi oyuna girdim L den msj gelmis transfer hazır siteye login olun diye ko team den..Siteye Login oldum transfer hazır msj ı yazıyor transfer et tusuna basınca HATA TRANSFER GERCEKLESMEDI LUTFEN TEKRAR DENEYIN YAZIYOR......
quote:
bende de aynısı war...
sanırım gene beklicez
quote:
Orijinalden alıntı: Menthalion
quote:
bende de aynısı war...
sanırım gene beklicez
Alıntıları Göster
Beklicez ancak benim transer hazır yazıyor sitede...Fakat transfer i tıkladıgımda hata yazıyor
quote:
Beklicez ancak benim transer hazır yazıyor sitede...Fakat transfer i tıkladıgımda hata yazıyor
Alıntıları Göster
Benimde öyle ne yapabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: ihtiyarforumcu
Benimde öyle ne yapabilirim ?
Alıntıları Göster
hiç bişey yapamazsın dün itibariyle onayladıysan olacak ama bugun tekrar kapatıldı nts sitedede yazıyor zaten alan oyuncular ırk değişecek ama diğer oyuncular düzeltilene kadar bekleyecektir diye.
bende xigenonda oynuyorum kaç aydır karus olmayı bekliyorum ama nerde bide 2k cash havaya gitti