Şimdi Ara

NATIONAL TRANSFER KULLANIMDA DEGIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldım cunku ben national transfere tıkladıgımda you cant transfer your nation due to nation balance .....bu yazıyor demekki hala aktif degil aynı ana konuya da yazdım ancak cvp yazan yok hala lutfen yardımcı olurmusunuz.?Kullanımdamı hala degilmi ?

• Bazı serverlarda denge olmadıgı için değişemiyorsun sanırım.
    Örneğin bildiğime göre grikonda karus char bile açılamıyormuş

Senin serverin ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLL4YoU

Bazı serverlarda denge olmadıgı için değişemiyorsun sanırım.
    Örneğin bildiğime göre grikonda karus char bile açılamıyormuş

Senin serverin ne?
    xigenon dayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcisubay41

xigenon dayım ben

Alıntıları Göster
    fakat soyle bi durum var benim xigenonda 2 carım var biri human dieri karus..Aynı ırk yapmak için ikisinide denedim fakat ikisindede aynı seyi yazdı e olmadı malesef..Demekki ya bugda saunda yada yogunluk nedeniyle kapalı ...Yinede ilginize cok tesekkur ederim
  • quote:

fakat soyle bi durum var benim xigenonda 2 carım var biri human dieri karus..Aynı ırk yapmak için ikisinide denedim fakat ikisindede aynı seyi yazdı e olmadı malesef..Demekki ya bugda saunda yada yogunluk nedeniyle kapalı ...Yinede ilginize cok tesekkur ederim

Alıntıları Göster
    Bende nts yapacam açıkcası kafamı karıştırdı bu sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: KiLL4YoU

Bende nts yapacam açıkcası kafamı karıştırdı bu sorun

Alıntıları Göster
    2 aydan fazla bu nt nin acılmasını bekledim bugun sevincle girdim oyuna ancak bu sorunla karsılasınca napıcagımı sasırdım
  • quote:

2 aydan fazla bu nt nin acılmasını bekledim bugun sevincle girdim oyuna ancak bu sorunla karsılasınca napıcagımı sasırdım

Alıntıları Göster
    Xigenonda national transfer yapan varmı arkadaslar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7/24 ACIK SERVER TAVSIYE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Xigenonda national transfer yapan varmı arkadaslar?

Alıntıları Göster
    oLYmpiada HumanLArdan Karus oLanLari gordum Servera gore bi sorun oLabiLir
  • Aktif şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Aktif şuan
    girakonda artık karus açabiliyosun denge war
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Eagle

girakonda artık karus açabiliyosun denge war

Alıntıları Göster
    sitede bi açıklama yapılmış...
    nation transferde sorun yaşanıyor bunun çözülmesi için elimizden geleni yapıoz demişler...
    anlicanız 1 aydan 3 aya vakti war düzeltmeleri için

benim charın da 5 ay önceden basılmış nt si wardı hala açmadılar.... gerisini düşünemiom...
    çok fazla sorun war şu an oyunda lagıdır bugudur cartı curtu.... çözemiyolar bişeyi.....
    oyun cok kan kaybedecek sonu myko ıle aynı olmaz umarım.....

• quote:

Orjinalden alıntı: denizcisubay41

Arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldım cunku ben national transfere tıkladıgımda you cant transfer your nation due to nation balance .....bu yazıyor demekki hala aktif degil aynı ana konuya da yazdım ancak cvp yazan yok hala lutfen yardımcı olurmusunuz.?Kullanımdamı hala degilmi ?

çeviri 1.

Sen, transferi ulus dengesi yüzünden senin ulusuna eğersin

çeviri 2.

Ulus dengesi yüzünden nt yapamıyorsun bacım

demekki geçmek istediğin ırk diğerine göre daha iyi,gelişmiş vs. olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sLyyy

quote:

Arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldım cunku ben national transfere tıkladıgımda you cant transfer your nation due to nation balance .....bu yazıyor demekki hala aktif degil aynı ana konuya da yazdım ancak cvp yazan yok hala lutfen yardımcı olurmusunuz.?Kullanımdamı hala degilmi ?

çeviri 1.

çeviri 2.

çeviri 1.

çeviri 2.

..........................................................................................................................................................................................
    XIGENONDA 2 ADET KARAKTERİM VAR BIRI HUMAN DIERI KARUS....Madem ulus dengesi problemi var mutlaka biri olucak dieri olmıcaktır..Ancak problem su ki ikisinide aynı ırk yapmak için ugrasıyorum ikisindede aynı msj la karsılasıyorum...Bilmiyorum xigenonda national transfer yapan varmı ama suana kadar 2 ulustan olan carlarımı degistiremedim

• quote:

çeviri 1.

çeviri 2.

..........................................................................................................................................................................................
    XIGENONDA 2 ADET KARAKTERİM VAR BIRI HUMAN DIERI KARUS....Madem ulus dengesi problemi var mutlaka biri olucak dieri olmıcaktır..Ancak problem su ki ikisinide aynı ırk yapmak için ugrasıyorum ikisindede aynı msj la karsılasıyorum...Bilmiyorum xigenonda national transfer yapan varmı ama suana kadar 2 ulustan olan carlarımı degistiremedim

Alıntıları Göster

çeviri 1.

çeviri 2.

su anda bugta sanırım x de oynuyorum bende denedim ama sonuc yok ...

• NTS Şu anda aktif
  • Daha simdi oyuna girdim L den msj gelmis transfer hazır siteye login olun diye ko team den..Siteye Login oldum transfer hazır msj ı yazıyor transfer et tusuna basınca HATA TRANSFER GERCEKLESMEDI LUTFEN TEKRAR DENEYIN YAZIYOR......
  • quote:

Daha simdi oyuna girdim L den msj gelmis transfer hazır siteye login olun diye ko team den..Siteye Login oldum transfer hazır msj ı yazıyor transfer et tusuna basınca HATA TRANSFER GERCEKLESMEDI LUTFEN TEKRAR DENEYIN YAZIYOR......
    quote:

Daha simdi oyuna girdim L den msj gelmis transfer hazır siteye login olun diye ko team den..Siteye Login oldum transfer hazır msj ı yazıyor transfer et tusuna basınca HATA TRANSFER GERCEKLESMEDI LUTFEN TEKRAR DENEYIN YAZIYOR......

bende de aynısı war...

sanırım gene beklicez

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthalion

quote:

bende de aynısı war...

sanırım gene beklicez

Alıntıları Göster
    Beklicez ancak benim transer hazır yazıyor sitede...Fakat transfer i tıkladıgımda hata yazıyor

• quote:

Beklicez ancak benim transer hazır yazıyor sitede...Fakat transfer i tıkladıgımda hata yazıyor

Alıntıları Göster
    Benimde öyle ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarforumcu

Benimde öyle ne yapabilirim ?

Alıntıları Göster
    hiç bişey yapamazsın dün itibariyle onayladıysan olacak ama bugun tekrar kapatıldı nts sitedede yazıyor zaten alan oyuncular ırk değişecek ama diğer oyuncular düzeltilene kadar bekleyecektir diye.

bende xigenonda oynuyorum kaç aydır karus olmayı bekliyorum ama nerde bide 2k cash havaya gitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.