Şimdi Ara

NATIONAL TRANSFER KULLANIMDA DEGIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: denizcisubay41

fakat soyle bi durum var benim xigenonda 2 carım var biri human dieri karus..Aynı ırk yapmak için ikisinide denedim fakat ikisindede aynı seyi yazdı e olmadı malesef..Demekki ya bugda saunda yada yogunluk nedeniyle kapalı ...Yinede ilginize cok tesekkur ederim

sanırım senin charlarından bi tanesinin karus bir tanesinin elmoard olmasından kaynaklananb i sorun ticket yolla sana gerekli açıklamayı yapabilirler sistem otomatik çalıştığı için aynı ide de bi karus bi elmorad olunca sistem kendisini kilitliyor olabilir kısacası bir bug ama dediğim gibi bir ticket yolla gold warsa mutlaka yardımcı olacaklardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigCityLifee

quote:

fakat soyle bi durum var benim xigenonda 2 carım var biri human dieri karus..Aynı ırk yapmak için ikisinide denedim fakat ikisindede aynı seyi yazdı e olmadı malesef..Demekki ya bugda saunda yada yogunluk nedeniyle kapalı ...Yinede ilginize cok tesekkur ederim

sanırım senin charlarından bi tanesinin karus bir tanesinin elmoard olmasından kaynaklananb i sorun ticket yolla sana gerekli açıklamayı yapabilirler sistem otomatik çalıştığı için aynı ide de bi karus bi elmorad olunca sistem kendisini kilitliyor olabilir kısacası bir bug ama dediğim gibi bir ticket yolla gold warsa mutlaka yardımcı olacaklardır..

aynı ID de 1 karus 1 elmorad char açman mümkün değil arkadaşın anlatmak istediği farklı sen yanlış anlamışsın

• dedim ticket atıp ama.....

dediler hep

2k knight casha
  • alıstım artık inanın bu oyunda saclarım beyazlastı...Daha onceden bir carımdan diger carıma L den unicq takılarımı yolladım ki yollarken cok cok dikkatli yazdım neyse diger carımı actıgımda unicq takılardan roc un eksik oldugunu gordum deliricem yakında simdi sadece dua ediyorum insallah yanlıs yazmısımdır ismi die ozaman 1 hafta sonra geri geliyor dimi item?
  • quote:

alıstım artık inanın bu oyunda saclarım beyazlastı...Daha onceden bir carımdan diger carıma L den unicq takılarımı yolladım ki yollarken cok cok dikkatli yazdım neyse diger carımı actıgımda unicq takılardan roc un eksik oldugunu gordum deliricem yakında simdi sadece dua ediyorum insallah yanlıs yazmısımdır ismi die ozaman 1 hafta sonra geri geliyor dimi item?

Evet geLiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ligla -- 19 Ekim 2007; 23:41:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

Orjinalden alıntı: BigCityLifee

quote:

aynı ID de 1 karus 1 elmorad char açman mümkün değil arkadaşın anlatmak istediği farklı sen yanlış anlamışsın

K2 de herşey mümkün kendi gözlerimle şahit oldum dediğin gibi ben yannış anamışım ama kengi gözlerimle şahit oldum aynı accountda karus ve elmorad wardı... Zamanında k2 nin serverları çökmüştü ve dbler uchmushtu o arada elmorad olup karus açan veya karus olup elmorad açanlar oldu ki biriside benimle aynı cafeden di bi char karus bi char elmorad dı şu anda ne durumda bilmiyorum ama wardı kısacası saygılar..

• 2k cash e hiçte veda edecek değilim son yolladığım ticket ve cevabı;

bugun sabahki bakimdan sonra oyun acildiginda nation transferin acildigini gordum ve hemen kullandim fakat herseyi duzgun yapmama ragmen 16 saattir karus olmayi bekliyorum charimin bug a girmemesi icin el morad castle a gidemiyorum avlanamiyorum ve aktivitelere katilamiyorum. en kisa zamanda bu durumu duzeltip karus olmami saglayin lutfen.

CSR minevra;

Selam xxxxxxxxx!

Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz. Sorununuz gerekli departmana bildirilmistir ve en kisa zamanda cozume kavusacaktir. Yasadiginiz bu rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.
    Knight Online oynadiginiz icin tesekkur eder ve iyi eglenceler dileriz.

-Knight Online Musteri Hizmetleri
    CSR Minerva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vormound -- 20 Ekim 2007; 12:23:32 >
  • quote:

Arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldım cunku ben national transfere tıkladıgımda you cant transfer your nation due to nation balance .....bu yazıyor demekki hala aktif degil aynı ana konuya da yazdım ancak cvp yazan yok hala lutfen yardımcı olurmusunuz.?Kullanımdamı hala degilmi ?

o yazanın tam karsılıgı nts kapalı diil karus ve humanlar arasnda denge saglanmadıgı surece transfer yapamassın demek yani sen sayıca az olan taraftasın fazla olan tarafa gecmeye calısıosndur mesela girakonda humandan karusa donmeye calısıosundur ^
  • bende alcam ronarkta ama kafam karıştı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.