Şimdi Ara

Natro Hosting Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Natro dan hosting aldım
    Kurumsal Plan
    49.00$/ Yı
    2Web Sitesi barındırabilme.

Şuan bağlı sitem günde 30 40 ziyaretçi alıyor bir firmaya yaptığım site var
    Diğer sitemi bağlıyacağım ama %25 cpu aşımı yaşarım diye korkuyorum
    Sitem günlük 5,6 k ziyaretci alıyor az bir sayı ama.

%25 cpu kaç gb trafik kaç hit bunun bir şekilde boyutlandırılması lazım yada sınırsız demiyeceksin.

Firma net bişi söylemiyor natroyu kullanan deneyen yok mu aranızda bana az bir şey de olsa net şeyler söyleyecek.
    İşte ben bu kadar ziyaretçi alıyorum biş ey olmuyor benzerinde.

• Cloudlarda sanal cpu kullanımı var ondan bahsediyorlar. Sanal CPUyu arttıran özellikle thread sayısı. Sitenin kaç tane thread kullandığı önemli. Bunu cpanelde sol taraftaki panelden görebilirsin. Ayrıca CPU kullanımının istatistikleri de var. Dolayısı ile mesele senin sitenin ziyaretçileri değil. Kullandığın yazılım ne kadar CPU kullanıyor onu da bilemeyeceğine göre CPanelde Resource Usage kısmı senin en iyi yardımcın olur.
    Önemli olan CPU limitlerini kullanman değil. Siten hacklenedebilir, o zaman CPUn tavan yapar. Önemli olan hosting firmasının bu gibi durumlarda ne yaptığı.
    Natroyu kullanmadım. Alantron hostingi öneririm. Biraz pahalı ama kafam çok rahat.
  • Siem wordprees temamında çok fazla sunucuyu kasacagını sanmıyorum hatta sırf sunucuyu rahatlatmak daha hızlı sitenin acılması için css dosyaları vb dosyaları başka sunucuda barındırıyorum ama net bişi bilmem lazım say açılış hızı boyutunuda yazabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta temam safir web portal teması editlemiş görünümü değiştirilmiş

• Sunucuyu hızlandırmak için css dosyalarını başka sunucuda barındırmana gerek yok bence. Abartmışsın. Tahminim css dosyaların 2GB falan değildir yani :)
    Notro hosting duyduğum kadarı ile iyi bir hosting. O sunucular senin css dosyalarını servis ederde ettiğini bile farketmez.
  • gandalf416 G kullanıcısına yanıt
    ifadem yanlış oldu css dosyaları "v.b" "ve benzeri dosyaları" dedim örnek veriyorum : hd resim paylaşımları yapıyorum resimler başka bi sunucudan açılması hızlandırıyor bence :D
    10 mb 3 5 resim dosyası sunucuyu kasar bence yavaş açılır

sitemin boyutu toplam 8 mb zaten :D
  • gandalf416 G kullanıcısına yanıt
    konu nerden nereye gitti en iyisi başka kullanıcı görüşü beklemek :) :)):)):))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    hosting ve domain alımı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wordpress kullanıcaksn uzak dur kardeşim acayip yavaş alastyr denedik memnun kaldım ama satın almış olduğum paket on yıllık olduğu için alastyr den devam edemiyorum natroya güvenip o kadr para verdim ama pişman oldum herşeyi denedim ama yine yavaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cloudcomp C kullanıcısına yanıt
    wordpress se bi kere gidik çıkış yok :/
    Natroyada bulaştık çıkış yok :/
  • muratak44060 M kullanıcısına yanıt
    natrodan ne zaman aldınız ilk 15 gün içinde iptaledip para iadesi alırsın wordpress için diğer hostların wordpress hostlarına bak

Malesef 20 25 gün olmuştur
    kaç senelik aldınız?

2 sene alacaktım allahtan 1 sene almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratak44060

2 sene alacaktım allahtan 1 sene almışım

yine iyi düşünmüşsünüz benim gibi 10 sene alsaydınız vay halinize destekleri güzel ama yavaşlığı söyleyince normal olduğunu bu hızın türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirtiyorlar ayrıca bişry sorsam size kontrol panelinde güncel trafik, disk kullanım vs bunlar 0 da mı yoksa ortalama bir rakam mı gösteriyor?

O kadar detaylı bakmadım incelemeye daha fırsat olmadı ama şuanda bir web sitem onunda kullanılan trafik falan 0 gösteriyor
    bende de 0 gösteriyor destek talebi açtığımda iyileştirme olmadığını ilerleyen zamanlarda gelip gelmemesi kesin değil dendi gördüğüm bir çok yerde hesaplar askıya alınma gibi durumlar varmış bence bilinçli bir hata var kontrolpanelinde

• benimde dikkatimi cekti en iyisi yabancı firmalardan alacaksın sırf kredi kartım olmadıgı için bankamatikle işlem yaptıgım türk firmalardan aldım herzaman

• quote:

Orijinalden alıntı: muratak44060

benimde dikkatimi cekti en iyisi yabancı firmalardan alacaksın sırf kredi kartım olmadıgı için bankamatikle işlem yaptıgım türk firmalardan aldım herzaman

Valla üzülerek söylüyorum bunu yatırımları ülkemizin fırmalarına değilde yabancı kaynaklara yatırım en iyisi çünkü buraya göre daha ekonomik, daha kaliteli hizmet sunuyorlar tabi burda da var hizmetleri iyi olan firmalar ama çoğu firma sanki hobi amaçlı yaptıkları genellikle ergen veya bi hevesle işe atılmış kişiler olunca hizmette kötü oluyor.

Türkiyeden eğer host alınıyorsa ya kendi datacenterı olan, alanında uzman olan çözüm odaklı personeli bulunan, sunucuları yeni teknoloji olan ve sürekli gelişen bir altyapıya sahip olmalı.
    Linux sunucuların çoğunda Apache yazılımı sunuculara entegreli fakat parayı kıyıp LiteSpeed kullanan firmalar hosting sektöründe daha başarılı bence

• 3 tane wordpress sitem var. aylık ortalama trafik 3-4 K arasında. Natro hosting'te Kurumsal Pro Plan paketinde barındırıyorum ve bu zamana kadar CPU problemim olmadı. Belki buradan pay biçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramis78 -- 1 Aralık 2014; 10:56:11 >
  • 2 tane sitem var ve toplam 8K hit ile bir sıkıntı yaşamıyorum. Ancak tabi bu senin sitenin boyutuna ve yazılımına bağlı olan da bir şey. 5-6 K ile % 25 i aşacağını düşünmüyorum şahsen.

Yabancı firmalardan bahseden arkadaşların kendi kişisel görüşüdür saygı duyarım ancak ben kesinlikle düşünmüyorum. Ülkemizde de bu iş layıkıyla yapan bir çok firma var. Seç birini kullan.

Ayrı TR lokasyonun SEO'ya etkisi konusunda da "eğer önem veriyorsanız" biraz araştırma yapın. Bu da önemli çünkü

İyi forumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.