Şimdi Ara

Natures Bounty Biotin Kullananlar Tavsiye Edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, natures bounty markasının biotinini almayı düşünüyorum. sac dökülmem için ancak bu markayı yeni gördüm nasıldır memnun olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano75 -- 15 Mart 2018; 5:6:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nature's Bounty Biotin Kullananlar Tavsiye Eder Mi?

Saç, cilt ve tırnak sağlığını desteklemek için biotin takviyesi kullanmayı düşünenler arasında Nature's Bounty Biotin sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bu metinde, Nature's Bounty Biotin'i kullanan kişilerin deneyimlerini ve ürünün etkinliği hakkındaki görüşlerini inceleyeceğiz.

Nature's Bounty Biotin'i Kimler Kullanabilir?

Nature's Bounty Biotin, saç dökülmesi, kırılgan tırnaklar veya kuru cilt gibi biotin eksikliği belirtileri yaşayan kişiler için uygundur. Ayrıca, sağlıklı saç, cilt ve tırnakları korumak isteyen kişiler de bu takviyeyi kullanabilir.

Nature's Bounty Biotin'in Etkinliği

Nature's Bounty Biotin'in etkinliği, çoğunlukla kullanıcı yorumlarında olumlu olarak değerlendirilmektedir. Kullanıcılar, saçlarının daha kalın ve dolgunleştiğini, tırnaklarının güçlendiğini ve ciltlerinin daha sağlıklı göründüğünü bildirmektedir. Ancak, takviyenin sonuçlarının kişiden kişiye değişebileceğini unutmamak önemlidir.

Nature's Bounty Biotin ile Solgar Biotin Karşılaştırması

Nature's Bounty Biotin, Solgar Biotin ile sıklıkla karşılaştırılmaktadır. Her iki ürün de benzer etkinlik seviyelerine sahip olarak değerlendirilmektedir. Ancak, Nature's Bounty Biotin genellikle daha uygun fiyatlı bir seçenektir.

Nature's Bounty Kullananların Yorumları

Nature's Bounty Biotin kullananların yorumları genel olarak olumludur. Birçok kullanıcı, ürünün saç, cilt ve tırnak sağlığını iyileştirdiğini bildirmektedir. Ayrıca, ürünün yutması kolay ve mide rahatsızlığına neden olmadığı belirtilmektedir.

Nature's Bounty B12 Kullananların Yorumları

Nature's Bounty Biotin'e ek olarak, kullanıcılar Nature's Bounty B12 takviyesini de olumlu olarak değerlendirmektedir. Kullanıcılar, takviyenin enerji seviyelerini artırdığını, bağışıklık sistemlerini desteklediğini ve genel sağlıklarını iyileştirdiğini bildirmektedir.

Nature's Bounty Hair, Skin and Nails Kullananların Yorumları

Nature's Bounty ayrıca, saç, cilt ve tırnak sağlığını destekleyen çoklu vitamin Hair, Skin and Nails ürününü de sunmaktadır. Bu ürün, biotin, kolajen ve diğer besin maddelerini içerir. Kullanıcılar, ürünün saçlarının ve tırnaklarının sağlığını iyileştirdiğini ve ciltlerinin daha sağlıklı görünmesini sağladığını bildirmektedir.

Sonuç olarak, Nature's Bounty Biotin, saç, cilt ve tırnak sağlığını desteklemek isteyenler için dikkate alınması gereken güvenilir bir takviyedir. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve ürünün etkinliği, kullanıcılar tarafından desteklenmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de araştırıyorum dostum, Solgar 5.000mcg kullanıyordum ama gümrükten geçemiyormuş artık sağlık bakanlığı yüksek dozların üretimini kabul etmiyormuş. Ben de öylece kaldım, düşünüyorum hangi biotini alsam diye. Sen hangisinde karar kıldın, aldın mı acaba bir şeyler?

Bu arada Natures Bounty, Solgar firmasıyla aynı fabrikada üretiliyor, o yüzden güvenilir geliyor fakat 1000mcg olduğu için saça yardım eder mi bilmiyorum. Tırnaklara anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purvis -- 26 Mart 2018; 2:10:33 >
  • ozaman başka markaların nasıl 5 mg'si var? hp biotin'in mesela hatta 10mg'si bile satılıyor bunun?
    bende solgar 1mg var ve bitmek üzere, şimdi Nature's Supreme Biotin 2500 Mcg almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim

zaten günlük 1mgden fazlası gerekmez diyorlar biotin için, bu yüzden 5mg falan ben de gerek yok diye düşünüyorum lakin 2.5mg de fena olmaz gibime geliyor
    @Purvis
  • kedi10 kullanıcısına yanıt
    3 ay öncesine kadar vardı ve satılıyorlardı evet, ancak şu an hiçbir eczanede ve internet sitesinde bulamazsınız 5.000 mcg'yi. Bir göz atın. Ve son yorumunuza katılıyorum bence de 2.5 mcg yeterli gibi gözüküyor ama yine de insan eski kullandığı ve yararını hissettiği şeyi kullanmak istiyor. Solgar'dan çok memnundum, bakanlık bizi duvara toslattı.

Ve yorumumdan sonra internet sitelerine göz attım, hepsiburada.com gibi yerlerde vasat markaların 5-10 mcg'leri mevcut fakat onların depolarda kalmış tabletler olduğunu tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purvis -- 26 Mart 2018; 6:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purvis

3 ay öncesine kadar vardı ve satılıyorlardı evet, ancak şu an hiçbir eczanede ve internet sitesinde bulamazsınız 5.000 mcg'yi. Bir göz atın. Ve son yorumunuza katılıyorum bence de 2.5 mcg yeterli gibi gözüküyor ama yine de insan eski kullandığı ve yararını hissettiği şeyi kullanmak istiyor. Solgar'dan çok memnundum, bakanlık bizi duvara toslattı.

Ve yorumumdan sonra internet sitelerine göz attım, hepsiburada.com gibi yerlerde vasat markaların 5-10 mcg'leri mevcut fakat onların depolarda kalmış tabletler olduğunu tahmin ediyorum.

yukarıda dediğim şeyi sipariş edelim bence

ben online mi alayım yoksa eczaneden mi alayım diye düşünüyorum, biraz güven sorunum varda. param kudurmuyor sonuçta ve eczaneler çok para istiyor

Size yakın eczanelerde bulamazsanız vitaminler.com'dan alabilirsiniz, güvendiğim tek site sayılır neredeyse. Fakat Nature's Bounty'nin 2.5 mcg'si yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purvis

Size yakın eczanelerde bulamazsanız vitaminler.com'dan alabilirsiniz, güvendiğim tek site sayılır neredeyse. Fakat Nature's Bounty'nin 2.5 mcg'si yok diye biliyorum.

eczanelerde bulunur heralde hocam lakin nette daha ucuz o yüzden artık netten almak istiyorum

2.5 mg'si olan o dediğin marka değil zaten bak şu, hiç kullanmadım ama iyiye benziyor baya. ben almayı düşünüyorum
    https://www.vitaminler.com/urun/natures-supreme-biotin-2500-mcg-120-kapsul-7274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi10 -- 27 Mart 2018; 0:49:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet internetten alma konusunda haklısınız, zaten eczaneye çoğu zaman gittiğinizde istediğiniz ürünü bulamadığınız zaman size saçma sapan ilaçlar tavsiye edebiliyorlar. İçeriğini iyice araştırıp almakta fayda görüyorum bu yüzden.

Bahsettiğiniz ürünü 15 gün önce araştırmıştım ben de. Alınabilir biotinler listesinde üstleri hak ediyor gibi. Denemekte fayda var ama ben hala Solgar'ı edinemediğim için üzülüyorum. Henüz biotin almış değilim o yüzden. Sanırım 1.000 mcg Solgar alıp, günde 2 defa içmeyi düşünüceğim. Ya da linkini attığınız ürünü deneyeceğim. Yurtdışında daha kaliteli markalar var halbu ki ama keşke Türkiye'ye girebilse. İdare edeceğiz artık, yapacak bir şey yok. Bu arada Çinko takviyesi de almayı unutmayın, sağlıcakla.
  • Benim kullandığım 4 tane hap var hergün
    1- Tribeksol - B12 hapı. Doktor vermişti hem çok ucuz hemde B12 iyi arttırıyor, 3. kutudayım şuan
    2- Solgar 1mg Biotin - Daha 1.şişedeyim lakin 3-5 tane kaldı sadece bitmek üzere. Şimdi sana yukarıda dediğim şeyi almayı planlıyorum
    3- Solgar çinko 22mg - 100 tane var içinde, şuanda yarısı bitti ve 1.şişedeyim
    4- Ocean Plus 1200mg Balık hapı - 50 tane var ve 1 şişe bitirdim, şimdi 2.yi almaya hazırlanıyorum

kaç ay oldu bırakalı ama birde d3 için devit 3 ampül kullandım toplam 3 tane, 3 ay boyunca. güzel bir ürün
    @Purvis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi10 -- 27 Mart 2018; 12:52:52 >
    Çok temiz bir takviye planınız var gibi gözüküyor. Peki görülebilir/hissedilebilir bir yarar sağladılar mı? Bir de saç kalitenizde seyreklik var mı? Topikal ilaçlar denediniz mi hiç, minoxil vs gibi. Benim saçlarım fazla ve biraz uzun ama eskiye göre seyreklikler var, ışıkta farkedebiliyorum.
  • Solgar Biotin 5mg kullanıyordum ama bütçeden dolayı daha ucuz bir ürüne geçmem gerekti

HP Biotin 5mg 100 tablet aldım. Amacım saçım uzayana kadar kullanmak(Şuanda tam 1cm bile değil saçım)

Muhtemelen ortalama 5 ay kullanacağım inşallah bakalım (2 ay solgar, 3 ay şimdi hp biotin yani 5 ay toplam)

Not : Lakin daha öncesinde ortalama 5 ay Xpecia tablet kullandım hergün 2 doz. 2 doz da toplam 2.5 mg biotin vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaksi. -- 1 Şubat 2019; 13:25:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.