Şimdi Ara

Schwarzkopf Men Perfect Amonyaksız Jel Saç Boyası kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
40.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan var mı arkadaşlar? Gerçekten reklamındaki kadar doğal bir saç boyası mı?

Pek güvenemedim açıkçası,papaz olmayalım sonra

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M A R E Ş A L -- 11 Ocak 2010; 19:55:44 >

• Yok mu kullanan?

Yaşlanmışız desenize
  • up
  • Ne tür bi boya bu tek kulanımlık gibi bişey mi
  • Tavsiye ederim. Kullanımı kolay. Etkisi güzel ve uzun süreli...

Ancak, kullanmadan önce derinizde muhakkak allerji testi yapmanızı tavsiye ederim.
    Ben yaptım, 24 saat bekledim, sonra kullandım boyayı.
    Testin nasıl yapılacağı prospektüste yazıyor.

Kolay Gelsin
  • etkisi ne kadar sürüyor
  • 6 hafta sürüyor...
    Ama çok sık duş alınırsa 6 hafta sürmeyebilir.

En önemli özelliği, saçlarımı boyadım, çok arkadaşım boya olduğunu zor anladı...

bir bilgi daha: en ucuz fiyat (reklama girer mi bilmiyorum) bakimstore.com'da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek kullanımlık evet, etkisi en fazla 6 hafta sürüyor, kurşunsuz ve amonyaksız zararsız ürün kullanmak isterseniz tavsiye edilir.
  • tek kullanımlık ve uzun saç olanlara tavsiye edebilirim.
    kısa saç için ürün çok fazla geliyor ve 2. kez kullanılmıyor
  • arkadaşlar ürün mucize ürün..... kısa saçı olanlar yarı yarıya kullanabilir.. kalanı ikinci kez ayırabilir.. kullanımı çok kolay.. ama kullanmadan önce cilt kremi ile. arko yada vazelinle alın kısmını. favori altını kulakları kremlesin..boya bulaşığnı önlüyor.. jeliyle boyayı iyice sallayıp karıştırıp..saça masaj yöntemiyle uygulanıyor.. fazla tutulursa sıkıntı oluyor. koyu oluyor.. sürerken zaten süre geçtiği için . sürme işlemini 10 dakika olursa hemen yıkamalı.. ben kahverengi siyah saçıma 70 numara kullanıyorum...
  • sacimi guzel boyadi ama forumda saclari dokuyor demisler. gorecegiz bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda konusu açılmış ama ben yardımcı olması bakımından tekrar bahsetmek isterim.

Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Başlangıçta çok korktum boya hissi ve saçını boyuyor hissi kötü bir şey erkek için. Ama beyazlar da çok canımı sıkmaya başlayınca denemeye karar verdim.

Belirteyim saçı döküyor, büküyor,, yoruyor veya bozuyor gibi bir şeye rastlamadım aksine daha hacimli, besleyici ve gür göründü bende.

Bazı kullanım hatalarına karşı küçük ipucu vermek isterim.

Bu boya saçların beyazlarına çok çabuk etki yapıyor ve kızıl gibi güneşte parlayan renklere sahip değil çok doğal. Çoğu insan dozunda yaparsanız saçınızda boya olduğunu anlamıyor, anlasa da saçınızın rengine yakıştığı için yadırganmıyor.

Eğer kısa saçlı iseniz daha kolay. Toplasanız 15 dakkalık bir işlem. Evet bu kadar kısa.

Dikkat etmeniz gereken şeyler. Boya kutusunun içinde bir sıvı ve tüpte de açılmamış boya var. Bu ikisinin karıştırılması ile işlem başlıyor. Bu karışım sonrası boya saç için hazır hale geliyor. Ama dikkat edin bu işlem sonrası boya saçtaymış gibi yavaş yavaş koyulşıyor yani kimsayal etkiye giriyor. Tüpte hazır ettiğini boyayı fazla bekletmemeniz yararınıza yoksa boya çok koyulaşıyor.

Boya saçınız için hazır olduğunda muhakka yanında erilen plastik eldiveni giyin çünkü deride renk yapıyor. Ama suyla çabuk gidiyor.

Saçınızı kendiniz kolaylıkla boyarsınız. Boyama esnasında enseye veya kulak kenarlarına ve alına boya geliyor ve burada kurumaya bıkarısnazı cildinizde bir iki gün renk kalır. Bu yüzden boyayı sürdükten sonra kulak, ense ve alın taraflaınızı suyla temizleyin boya etkisini su ile yitiriyor çünkü.

Boyayı kafanızda 5 dakikadan fazla tutmadan yıkarsanız at etkili ama naturel bir koyuluk olur ama 10 dakika ve üzeri tutarsanız daha koyu bir sonuç alırsınız.

Daha koyu bir sonuç boyalı saç imajına neden olacağından bir kaç hafta canınız sıkılabilir. Ama iki hafta içinde rengi açılıyor. Rengi açıldıkca saçınıza daha doğal, daha güzel bir renk bırakıyor. Daha yakışıklı karizmatik durabiliyor:) Boyanın saçınızdan tamamen çıkması bir hayli zaman alıyor öyle her duş alışta banyoda akan bir boya göremezsiniz. Farkında bile varmıyorsunuz yavaş yavaş etkisini kaybediyor.

İlk yapışta üzeriniz çıplak veya koyu bir alten bulundurun, renkli veya açık renk giysilerinize damlar ise çıkması zor lekeler bırakıyor.

Sonuç: Beyaz saç psikolojisine doğal ve güzel bir ürün ile çözüm.

Fiyatı 14 ila 25 lira arasında bulunabilir. İnternetten veya kozmetik dükkanlarından kolaylıkla bulunuyor. Sağlam bir firmanın ürünü olduğu için TV reklamlarındaki abes ürünler ile karşılaştırmayın. Güvenilir ürün.

Kullanımına dair kısa bir video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 17 Mayıs 2016; 12:09:34 >

• Yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçlarım beyazladı.tavsiye eder misiniz
  • Hocam ben de aldım bunu da muhtemelen benin saça çok gelir bu boya çünkü sadece yanları boyauacam . Sormak istediğim 2 yada 3 kere kullanabilmek için nasılbi uyöntem izlemeliyim? mesela kutudaki losyonun bi kısmıni bi yere boşaltıp içinde kullanacağımız kadar bıraksak sonra da kutuya tupten kullanacağımız kadar siktiktan sonra o kkullandığımız kutuyu yıkayıp içine tekrar ayirdigimiz losyonu koyabilir miyiz ilerde tekrar kullanabilmek için?

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Aslında içine eskisine nazaran çok koymuyorlar ama az bir kısmını boyacaksanız söyledikleriniz mantıklı geldi. Ama tabii bir denemek lazım. Sanıyorum tüpteki boya ile kutudaki kimyasal sıvının kava ile temasının olmaması gerek çünkü hava ile temasında boya koyulaşıyor. Ve tabii bozuluyor olması gerek. Kullanacağınız kadarını sizin söylerdiğiniz gibi yapıp kullanmak bence olabilir.
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim gibi kullandım ve memnun kaldım sanırım mesajları okumuyorsunuz. Yazıda nasıl kullanacağınız nelere dikkat edeceğiniz de belirtilmiş en azından bu açıdan okumanızda fayda var ve bir an evvel alıp deneyin memnun kalırsınız. Saçta kalacağı süre çok önemli. Koyu olsa da bir iki hafta içinde açılıp normal saç rengi gibi görünüyor zaten sorun etmeyin. Çok koyu kaçmamasına boyadıktan iki gün içinde pek sosyal ortamlarda olmayın ilk iki gün biraz koyu dikkat çekiyor olabilir.
  • Az önce sipariş ettim arkadaşlar gelsin sonucu yazarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzelmiş..
    Öncesi sonrası fotolarını koyarsan çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Güzelmiş..
    Öncesi sonrası fotolarını koyarsan çok makbule geçer.

Aynen öncesi sonrası fotoları olursa iyi olur hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.