Şimdi Ara

Schwarzkopf Men Perfect Amonyaksız Jel Saç Boyası kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
40.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar az önce işlemi bitirdim ve yıkadım. Sonuçtan ben memnun kaldım.

şöyle diyim, saçımın dörtte biri filan beyazlamıştı ve önde bi tutam full beyaz vardı.
    Şu an canlı bakınca komple dümdüz siyah görünüyor ve yapmacık durmuyor.

Tabi dikkat etmek gereken bazı şeyler var. Benim gibi eğer belli bir kısımda yoğun veyaz varsa önce ordan başlayın sonra tüm saça uygulayın. Yani o noktada boyanın 1-2 dakka fazla kalması gerekiyor.
    Zaten diğer kullanma talimatları ayrıntılı şekilde kutunun içindeki kağıtta anlatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 1 Şubat 2017; 15:45:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala kullanan arkadas var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lola Del Rio

Hala kullanan arkadas var mi?

daha uygun ürün var mı acaba?
  • bunu banyoda saçımıza uyguluyoruz ve 10 dk bekliyoruz. zaten bunu uygulamak 5-10 dk sürer diye tahmin ediyorum. 5 ile 10 dk. bekledikten sonra saçımı şampuan ile yıkayabilir miyim. yani bunu uyguladıktan sonra saçımızı sadece durulamamız mı gerekiyor yoksa saçımızı şampuan ile yıkarsak boya etkisi gider mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

bunu banyoda saçımıza uyguluyoruz ve 10 dk bekliyoruz. zaten bunu uygulamak 5-10 dk sürer diye tahmin ediyorum. 5 ile 10 dk. bekledikten sonra saçımı şampuan ile yıkayabilir miyim. yani bunu uyguladıktan sonra saçımızı sadece durulamamız mı gerekiyor yoksa saçımızı şampuan ile yıkarsak boya etkisi gider mi

ılık suyla durula
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.