Şimdi Ara

Naughty Dog, Ekip Üyelerine Yönelik Hakaretleri ve Tehditleri Kınadı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hiçbir halk için genelleme yapmak doğru değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada ahmak ve aptal sayısı çok çok fazla normaldir.Beğenmiyorsan oynamazsın bukadar basit.Tabi yobazları çok fena kudurttu bütün dertleri Oyun değil Eşcinsel bireyler Oyunda Eşcinsel bireylerinde normal bir insan olduğu vurgusu yapılıyor ya dayanamıyorlar zavallıcıklar.Çok zorlarına gitmiş beter olsunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Temmuz 2020; 22:34:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerizekalilar bunlar insanlikdan cikmis gercek degil lan bu kurgu sozde medeniler Allaha kurban olayim merhamet dunyanin en guzel nimetlerinden biridir kiymetini bilene ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Dünyada ahmak ve aptal sayısı çok çok fazla normaldir.Beğenmiyorsan oynamazsın bukadar basit.Tabi yobazları çok fena kudurttu bütün dertleri Oyun değil Eşcinsel bireyler Oyunda Eşcinsel bireylerinde normal bir insan olduğu vurgusu yapılıyor ya dayanamıyorlar zavallıcıklar.Çok zorlarına gitmiş beter olsunlar :)
    Ben bengenmedim oyunu kalitesiz insan oldugumyzu nerden cikardin?

• Muti20 M kullanıcısına yanıt
    Lafım yobazlaradır kardeşim İki haftadır Formları gesiyorum yabancı Abby nin eşcinsel olmadığı Oyunda açıkca belirtilirken kadın neymiş efendim kasları varmış erkek gibiymişmiş ahmaklar bunu eleştiriyor o insanlara gram saygı duymuyorum.Üstüne alınan alonabilir Oyunu gerçekten beğenmediysen beğenmedin yapacak birşey yok ama derdin eşcinsellikse ve bunun içini koca oyuna sallıyosan sende öylesindir.Anlayana Çoğu insan oyunu oynamadı bile lafım açık ve net yobazlaradır.

• Bu kitlede başımıza Joelci Terör Örgütü kesilecek. Bu ne yahu, isteyen istediğini beğenir. Şaka gibi insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Lafım yobazlaradır kardeşim İki haftadır Formları gesiyorum yabancı Abby nin eşcinsel olmadığı Oyunda açıkca belirtilirken kadın neymiş efendim kasları varmış erkek gibiymişmiş ahmaklar bunu eleştiriyor o insanlara gram saygı duymuyorum.Üstüne alınan alonabilir Oyunu gerçekten beğenmediysen beğenmedin yapacak birşey yok ama derdin eşcinsellikse ve bunun içini koca oyuna sallıyosan sende öylesindir.Anlayana Çoğu insan oyunu oynamadı bile lafım açık ve net yobazlaradır.
    Begenmedim evet ama once uslubunu duzelt ben ole bi mazca bulunmadim oyle bi konusuyosunki sanki bende o insanlarin arasindaymisim gibi

• Acilen DLC ile malûm şahsı hayata döndürmeleri lazım

• Muti20 M kullanıcısına yanıt
    Mesajımı düzenledim.Belirtiğim gibi bu sôzlerimin sahibi Oyuna sırf eşcinsel karakter olduğu için yerden yere vuranlara.Gerçekten sevmeyen için yapacak birşey yok.Sevmeyen sevmez elbette ama artık saçmasapan yorumlardan gına geldi bana Neymiş eşcinsel propagandası yapılıyormuşnuş.Sırf onun için karalama kampanyası başlatıldı çok iyiki amaçlarına ulaşamadılar bu Oyun Goth yide alacak inşallah birazdaha şişmelerini isterim bu insanların :)Goth yi alırsa birazdaha kudurucaklar zammedersin eşcinseller kafalarına silah dayıyor iğreniyorum bu insanlardan artık bu yüzdende uslubu bozuyorum hiç umrumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Temmuz 2020; 22:52:56 >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Dlc planları yokmuş ama bu olaylardan sonra ben dlc'ye kesin gözüyle bakıyorum. Bir şeyleri düzeltmeleri lazım yoksa stüdyo çok sıkıntı çekecek uzun vadede

• quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257

İnsanların oyunun 25 saat boyuncu türlü ayrıntılarla ve kurguyla vermek istediği nefret nefreti doğurur, empati yapmanın önemi vs. gibi konuları anlamayıp sırf Joel fanboyluğu ile toksik bi şekilde yapımcıya senariste, oyunculara anti semitist nefret mesajları yollamaları nasıl bi tezattır.

iqsu ayakkabi numarasindan hallice olan herkes bu oyundaki anafikri anlar yanliz kendini zeki filan mi saniyorsunuz

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.