Şimdi Ara

Naughty Dog, Ekip Üyelerine Yönelik Hakaretleri ve Tehditleri Kınadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Last of Us Part II'nin çıkışıyla birlikte geliştirici ekip üyelerine ve oyuncu kadrosuna yönelik hakaretler ve ölüm tehditleri sürüyor.

Naughty Dog konu ile ilgili resmi bir açıklama yaparak bu kişileri kınadığını belirtti.

"Eleştiriye açık olsak da geliştirici ekibe ve oyuncu kadrosuna yönelik her türlü tacizi ve tehdidi kınıyoruz. Onların güvenliği bizim önceliğimiz ve hepimiz bu tür davranışların kökünü kazımak ve onun yerini yapıcı ve merhametli söylemin almasını sağlamak için birlikte çalışmalıyız."

Bu hakaretler ve tehditler daha çok oyunun yönetmeni Neil Druckmann ve Abby karakterini seslendiren Laura Bailey'e yönelik.

İkisi de örneklerini twitter hesapları üzerinden paylaştı. Mesajlardan bazıları spoiler içermektedir.

• Ne aptal insanlar var ya. Oyun lan bu oyun. HER ŞEY KURGU!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan seslendirme sanatçısıyla ne alakası var bunun? Kadına “şu karakteri seslendirip canlandırır mısın” demişler o da işini yapmış. İnsanlar iyice delirmeye başladı, alt tarafı bir oyun lan işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kaliteli oyun stüdyolarindan biri naughty dog bugünleri de mi görecekti be. O hakaret edenler kendilerine oyuncuyum demesinler
  • Cidden karşıdaki insanın ne tür psikolojide olduğunu bilmiyorsun. Yazdığı şeylere bak şu insanların. Gerçekten anlam veremiyorum. Sırf bir oyun için seni bıçaklarım, katlederim ne demek yav! İnsanlar kanla besleniyor.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sadece bir oyun kurgudan ibarett Tesekkuru borc bilceklerine hakaret haketmiorsunuz bu oyunu...
  • Oyun tarihinin en utanç verici olaylarından biri. Yıllarca unutulmayacak bir cringe öyküsü yazıyor embesil oyuncu kitlesi. Gerçekten üzülüyorum yapımcılar adına. Hele o kadından ne istediniz arkadaş? Aptal her yerde aptal bunun ırkı dini dili yok gördüğünüz gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

En kaliteli oyun stüdyolarindan biri naughty dog bugünleri de mi görecekti be. O hakaret edenler kendilerine oyuncuyum demesinler

"İnsanım" demeseler daha doğru olur bence :)

• Umarım bir zarar ziyan bir şey gerçekleşmez zira iyi ki böyle cesurca davranmışlar dedirtiyor. Benim de oynamadan önce duysam ilk tercihim olmayacak durumlar vardı ama 1 haftada tek oynadığım oyun oldu. Ayırdığım hiçbir vakte de ziyan gözüyle bakmıyorum. Yaşattığı duygular da ve özellikle son kısımda bir tuşa basmada zorlanmamla, gözümden yaş gelmesiyle iyi ki oynamışım diyorum. Spoilersız bu kadar yazılabiliyor maalesef. Yoksa anlatacak çok şey var ama anlamak için yaşanması lazım. Çok cesurca ve çok güzelce bir anlatım şekli de var bence. Tabii zevk renk unutmamak lazım.

• Yobazlar dünyanın her yerinde var malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların oyunun 25 saat boyuncu türlü ayrıntılarla ve kurguyla vermek istediği nefret nefreti doğurur, empati yapmanın önemi vs. gibi konuları anlamayıp sırf Joel fanboyluğu ile toksik bi şekilde yapımcıya senariste, oyunculara anti semitist nefret mesajları yollamaları nasıl bi tezattır.

• Sırf bir oyun için bu yapılırmı insanlar kafayı sıyırmış gerçekten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Abby karakterini sevdim acikcasi(hatta onunla oynadigimiz kisimlari daha cok sevdim) ve onun tarafindan bakincada olaylara kizmadim malum olayin gerceklesmesine. Oyunun hikayesini boyle devam ettirmis yapimci bu oyunda, yapacak birsey yok begen ya da begenme ama karakterin seslendirme sanatcisina sovmek ne alaka ona anlam veremedim ben acikcasi. Insanlar iyice kafayi yedi ah hakikaten inanilmaz bir olay.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Medeni ülkelerdeki yamyamları görün işte beyler. Ambalajı güzeldir bunların ama içlerine baksan yamyam bi topluluk.
  • Alın size medeniyetin beşiği yok modern yok şu dediğiniz ülkeler. Gidin bakalım o kadar medeni miymiş.

• Bir oyun için değer mi yuh be.

Hadi Neil druckman a sövenleri anlıyorum. (gerçi bir oyun için oda saçma ya) abby yi seslendiren kızcağızın ne suçu var.

Bende oyunu sevmedim ama gidip ölüm tehdidi etmek falan ne demek. Kafayı yemişler.
  • Bide adamlar boyle devasa bir oyun yapmislar ilk oyuna gore uzun bir hikayesi var ben sindire sindire 40 saatten fazla oynadim oyunu herseyi didik didik ettim cabuk bitmesin diye. Animasyonlari harika oyun icindeki siradan objeye kadar detaylica tasarlanmis hersey yerli yerinde gercekci bi oyun yapmislar. Kac yapimci kaldi boyle bi Rockstar, Naughty Dog bikac yapimci daha sayilabilir. Sektorun geri kalaninin seyri belli zaten ea ubisoft vs. varsa yoksa battle royale ve birbirinin kopyasi oyunlar, mikro odeme yuvasina donmus kotu oyunlar bunlar. Simdi boyle yapimcilarida sacma sapan sebeplerden oturu bezdireceksek hic oyun oynamayalim daha iyi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.