Şimdi Ara

Nautica Polo Yaka Tshirtler 399 TL Online Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Online özel kendi sitesinde polo yaka tshirtler 399 TL den başlıyor ( clasic fit olanlar)

Sıfır yaka düz tshirler 199 TL den başlıyor.

Kalıpları 1 beden büyük . Mağazada 599 TL olan tshirt online a özel 399 .

Site ile bir bağım yoktur.  

• WELLCOME10 kodu %10 indirim sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cipiares C kullanıcısına yanıt

2 polo tişört ekledim indirim düşmüyor hocam. nasıl yaptınız?

• Fiyatlar çok uygun. Yeni üyelik açıp WELCOME10 kodunu kullanınca ekstra %10 da düşüyor. PARAM'da babalar gününe özel giyim ürünlerinde %25 cashback kampanyası var (max 250TL). Yani totalde indirimli halinin üzerine %32.5 daha indirimli alıyorsunuz. Bu piyasada bulunmaz fiyat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Param ins gelir bir bahane ile vermeyebiliyorlar

• Arkadaşlar bu pololar ince kumaş bilginiz olsun. 999 TL olan pololar kalın ve kaliteli kumaşlı (Lacoste gibi)

• guvven kullanıcısına yanıt
    Gelmedi hocam, destekle konuştum boş bahaneler sunuyorlar. Başta konum sıkıntılı dedi destek görevlisi sonrasında sektör giyim değil dedi. En son biraz daha zorlayınca üye iş yerleri arasında değil dedi. Üye iş yerlerini neden kampanya sayfasına koymadıkları anlaşılabilir değil

• Kolsuz Samuray kullanıcısına yanıt
    Hep aynı hikayeler guvenilmez

• cipiares C kullanıcısına yanıt

Ben de yeni üye oldum, 3 tshirt ekledim, WELLCOME10 kodunu girdim ama şu mesaj çıkıyor:

Girmiş olduğunuz kupon kodu ilgili kampanya koşullarını sağlamadığından geçerli değildir.

Şartlara da baktım:

"WELCOME10 indirim kodu sadece üyelere özel yeni sezon ürünlerde geçerlidir. Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez" yazıyor, sanırım yeni sezon olmadığından ya da zaten indirim olduğu için bu kod çalışmıyor.

• kry71 K kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, diğer Nautica pololarımın kalitesinde değil kumaşı. 2 tane almıştım ama birinde defo çıktı. Birini iade edip diğerini tutacağım yine de.

Kisisellestirilmis hesap ve mastercard olmasi gerekiyormus hocam sizinki oyle miydi.

• noirdesire N kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyleydi, işlem geçmişine baktığımda kategori olarak "Market ve Alışveriş Merkezleri" yazıyor. Bu sebeple vermediler muhtemelen.

Koca firma pos bilgisini yanlis girmis demek ki param a da diyecek bir sey yok o zaman sagkik olsun hocam

• noirdesire N kullanıcısına yanıt

Hocam muhtemelen Param dediğiniz uygulama/servis/banka vs. nin mallığı. Çünkü daha 3-4 gün önce Nautica Online'dan alışeriş yaptım. Garanti uygulamamda Giyim/Aksesuar olarak gözüküyor.

Ürünlere gelecek olursak, Mağazadakiler ile online olarak satılanlar arasında kalite farkı var. Online mağazasından ilk defa alışveriş yaptım. Online'dan satılanların kumaşları ve vücuda oturmarları farklı. Hatta aynı model/barkod sadece renk farkı olan tişörtlerin bile farklı şekilde vücuda oturuyorlar. Bunun dışında çoğu markanın 300-500 bandında satılan tişörtlerden çok daha kaliteli. Ama en büyük sorunlardan birisi bazı modellerde, fotoğrafta görünen renk ile gelen ürünün rengi arasında muazzam bir ton farkı oluyor. Bir de bir tane tişörtte ufak bir iki tane hafif açık tonlu bir leke çıktı. Bakalım yaz boyu giyince yıpranacak mı yoksa mağazada satılanlar kadar güzel kalacak mı, göreceğim

• Amorph kullanıcısına yanıt
    ülkedeki her firma çakallık peşinde yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeans lab ten aldığım nautica tişörtlerle bu ucuz olanlar arasında ciddi fark var. Kumaşları kalitesiz , amazonda dönem dönem 150 liraya bisiklet yaka olanları satılıyor ama tavsiye etmem. Nautica kalitesi kesinlikle yok. Muhtemelen 3. dünya ülkeleri için ayrı üretiliyor.

Eşofman altı ihtiyacınız varsa onlar oldukça kaliteli, 999 liraya aldığım eşofman 449 liraya düşmüş mesela .

3 yıldır giydiklerim var, nike eşofmanlardan daha sağlam haldeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curiolus -- 14 Haziran 2023; 14:33:46 >
  • PARAM iade yatmıyor bilginze..

"Merhaba,

Kampanya kapsamı dahilinde yer almadığı için nakit iade yansıtılamamaktadır.

Saygılarımızla"

• Yararlandık, teşekkürler. Ayrıca welcome10 uygulanıyor, %10 indirim yapıyor. Trendyoldaki nautica magazasinda da ayni fiyat indirim kuponları da var dileyen ordan da bakabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.