Şimdi Ara

Nautilus Iyi Midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok güzel tf başlatır, tfyi çok güzel bozar Jungle dönmesi biraz yavaş bu yönden almamanı öneriyorum yenisin gibi görünüyor. Alışması zor, ama ben daha bu kadar etkili gankler görmedim.
  • Mainim jungle. Nautilius ile rahat jung dönebilmen için öncelikle attack speed rune şart. ayrıca takımla beraber çok etkili olan bir şampiyondur kendisi. Oynamayı bilen için kaçma ve kovalama mekanizmasına da sahip. Sadece biraz oynayıp öğrenmek lazım. Potansiyeli çok yüksek bir hero. Katarina v.b. channeling skile sahip heroları auto attack ile bile ultisini bozabiliyorsun. Full tank kasarsan 300 canı olan adamı bile full canla gelip kesemessin. dengeli Ap tank gidilmesi en iyisidir.
  • Oyunun en iyi junglerlarından biri şuan ve arkadaşın 6300lük en kötü karakter demiş.
  • Gerçekten iyimi ya bende alıcamda
  • oto atak snare etkisi vermiyor mu ya channel skilleri bozamazsın onunla @By_DoMiNo

konuya gelirsek jungle da yeniysen alma movement speed rünleri olmadan iş görmen çok zor nautilus base movement speed değeri en düşük şampiyonlardan
  • Eğer lane pushlamışsam ve nautilusdan gank yemişsem gidip kahve falan yapıyorum
  • Peki nautilus ile jung yapmazsak . Oyunumuz nasıl gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

İyidir. Tons of cc

aynen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.