Şimdi Ara

Nautilus Iyi Midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar yarın indirime nautilus giriyor bende alıp almamak konusunda kararsız kaldım . Almak istememin nedeni dereceli maçlarda hep nautilus olması . Fakat arkadaşım nautilusun 6300 en kötü herolarìndan biri olduğunu sòyledi . Sizce nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nautilus bir takım şampiyonudur. Hasar yönünden değil de CC yönünden güçlü skillere sahip. Arkadaşın Darius gibi teq atmayan şampiyonlara gereksiz diyorsa bilemem. Jungleda iyi ellerde çok güzel iş yaparsın.

Bir de arkadaşının nickini ver de bloklayalım
  • İyidir. Tons of cc
  • Al

• İyi ellerde cok iyi isler yapar.Tons of cc
  • Korktuğum nadir jungle karakterlerinden, al derim

• CC master, aramda ap op

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5-6 aydir oynamadim ama indirimden bende alicam theoddone dan baya bi taktik kaptim

• Gankları çok etkili, kill aldırma şansın çok yüksek. Arkadaşın muhtemelen damage'i olmadığı için kötü demiştir, ama o kadar ccsi olan bir champ damage de atarsa tutulmaz zaten. Gayet etkili ve tam bir takım herosu, al bence
  • Cok iyi champtır junglesi harikadır q'yu tutturdugun an o adam yarı candan yukarı kacamaz

tfye ultiyi adc at gidene kadar tüm takımı zıplatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wokers58

quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

Arkadaslar bende var ama bi turlu alisamadim nedir nasil gank atariz bunla

gidip düz vursan bile pasifinden is yaparsin qnq

edit:Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

Hocam ordaki o kelimeyi sende düzeltirmisin, isteyerek yazmadım teldeydim, birde ciddiyim, çok ağır geliyor orman temizleme hızı falan, kesinlikle AS itemi lazım galiba ? hangisini önerirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wokers58

quote:

Arkadaslar bende var ama bi turlu alisamadim nedir nasil gank atariz bunla

gidip düz vursan bile pasifinden is yaparsin qnq

edit:Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

Hocam ordaki o kelimeyi sende düzeltirmisin, isteyerek yazmadım teldeydim, birde ciddiyim, çok ağır geliyor orman temizleme hızı falan, kesinlikle AS itemi lazım galiba ? hangisini önerirsiniz

rünlerle girince pek sorun olmuyor ayrıca as itemide gerekmiyor.takımın önünde duracak ve carryleri koruyacak bi hero.bu arada nasıl düzelteyim anlamadım?

• Nautilus'a yakalandıysam ve flashım olsa dahi, oyunu bırakır çay doldurup gelirim. Şaka bi yana lane'leri takımına kazandıracak bi hero Allah düşman başına vermesin.
    AS + Movement Speed rünleriyle girmek yeterli.
  • Nerf/buff durumu nasıl beyler bugün almayı düşünüyorum?
  • İyidir alın gitsin
  • Ulti yi adc ye at gg

• Eğer takımın kafasına göre iş yapıyorsa nautilus ile oyunu kolay kolay taşıyamazsın. Takım şampiyonudur
  • bence oyunun en iyi jungle larından biri hem cok iyi tanklıyo kalkan absordluyo hemde cok Saglam CC leri var Direk tf baslata biliyo..
  • Tek basına ezildiği oyunda tflerde muhtesem iş gormesiyle rahat oyun kazandıran op herodur damgesi yok derler ama w q e comboyu tam yaparsan midi adcyi rahat kesersin
  • İyidir iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.