Şimdi Ara

Nav. konusunda bilgili arkadaslar bu cihaz alınırmı bulbul N500 40kanal gps dual core islemcili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Cihaz için bir şey diyemeyeceğim, ama incelediğim kadarıyla harita sağlayıcısı Infotech. Aynı haritayı Mio, Route66, TomTom vs gibi firmalarda kullanır. Harita güncelliği ve detayı konusunda ciddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. Forumda bulunan geçmiş konuları (harita ile ilgili) inceleyin.

Saygılar.
  • Tessekur ederim cihazı baska haritayla kullanmak mumkun olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x25xe -- 11 Eylül 2009; 23:55:05 >
  • mümkün ama ayrıca lisans ücreti ödemek durumundasınız.
    bunun yerine yüklemeyi düşündüğünüz haritayı kullanan bir cihaz almanızı tavsiye edebilirim.
    saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: x25xe

Tessekur ederim cihazı baska haritayla kullanmak mumkun olur mu acaba
  • Bu işin uzmanı değilim ama sanıyorum 40 kanal olması 40 tane uyduyu görüp daha hassas bir yer belirleyebiliyor anlamına gelemiyor çünkü 10-12 tane uydu görebiliyor galiba kuzey yarım kürede. Diğerleri dünyanın arka tarafında, diğerleride güney yarımkürede falan.
  • Zaten 40 tanede uydu yok,allahtan bu yönde kandırma yapamıyor kimse 40 kanal veri akış kanalıdır,ama maalesef yazılmasına karşın bu kadar kanal bu alette zaten yok
  • Bulbul teknik servis ile görüşün eğer güncel sürüm varsa kargo ile hafıza kartını yollayıp yükletirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B90 modelini kullanıyorum güncelleme ihtiyacı duymadım ama yanlışlıkla bir kere kartı sildim servise yollamak zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.