Size ne kadar tesekkur etsem azdır gercekten. Yardımınız icin cok cok tesekkur ediyorum. Yolladıgınız linkin ilk sayfasında sorunun cozumu yer alıyor, denedim ve su anda haritayı yuklemeyi basardım. Windows'u Turkce olan arkadaslar sanırım bu sorunla karsılasıyordur. Dolayısıyla, sizin belirttiğiniz sayfadaki cozumu asagıya ekliyorum. Bu tip bir sorunla karsılasan arkadaslara kesin çözüm oldugunu belirtmek isterim.
Aldığınız hatada sistem belirtilen klasörü bulamadığından sistem güncellemesini bitiremiyor. Burada yapmamız gereken C: sürücüsünde yeni bir klasör oluşturup adını "GARMİN" ( büyük harf ve "İ" kullanıyoruz) olarak adlandırıyoruz.Diğer "Garmin" yazan klasörün içindeki bütün ögeleri kopyalayıp yeni oluşturduğumuz "GARMİN" klasörünün içerisine yapıştırıyoruz. Dikkat etmemiz gereken 2 önemli husus ise; 1-Yeni oluşturduğumuz klasörümüzün adı kesinlikle büyük harf ve İ kullanarak adlandırılacak. 2-Diğer Garmin klasörünü ve içindekileri kesinlikle silmiyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme