Şimdi Ara

Navcity 2010.01 Garmin guncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garmin Nuvi 310 navigasyon cihazımda Navcity 2010.01 guncellemesini yapmaya calısıyorum ancak son asamada (bilgisayardan GPS'e aktarımın bittigi noktada) ekteki hatayı alıyorum

Bu GARMIN uygulamasında bir sorun var
    Windows Error Code: 3
    Sistem belirtilen yolu bulamıyor.
    Path: C:\GARMIN\FAM_848\I0000350.TYP

Ne yapmam gerektigi ile ilgili yardımcı olabilicek kimse varsa cok cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler

• yukarıdaki sorumla ilgili yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa cok sevinirim. bir turlu yukleyemiyorum yeni haritayı Garmin'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirelli

Garmin Nuvi 310 navigasyon cihazımda Navcity 2010.01 guncellemesini yapmaya calısıyorum ancak son asamada (bilgisayardan GPS'e aktarımın bittigi noktada) ekteki hatayı alıyorum

Bu GARMIN uygulamasında bir sorun var
    Windows Error Code: 3
    Sistem belirtilen yolu bulamıyor.
    Path: C:\GARMIN\FAM_848\I0000350.TYP

Ne yapmam gerektigi ile ilgili yardımcı olabilicek kimse varsa cok cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler

soruma cevap verebilecek kimse yok mu. kimse bu sorunla karsılasmadı mı
  • Windows'unuz Türkçe sanırım.

http://forum.donanimhaber.com/m_34364886/tm.htm linkinde bir çözüm önerisi var, bir arkadaşımda işe yaramıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Windows'unuz Türkçe sanırım.

http://forum.donanimhaber.com/m_34364886/tm.htm linkinde bir çözüm önerisi var, bir arkadaşımda işe yaramıştı.

Size ne kadar tesekkur etsem azdır gercekten. Yardımınız icin cok cok tesekkur ediyorum. Yolladıgınız linkin ilk sayfasında sorunun cozumu yer alıyor, denedim ve su anda haritayı yuklemeyi basardım. Windows'u Turkce olan arkadaslar sanırım bu sorunla karsılasıyordur. Dolayısıyla, sizin belirttiğiniz sayfadaki cozumu asagıya ekliyorum. Bu tip bir sorunla karsılasan arkadaslara kesin çözüm oldugunu belirtmek isterim.

Aldığınız hatada sistem belirtilen klasörü bulamadığından sistem güncellemesini bitiremiyor.
    Burada yapmamız gereken C: sürücüsünde yeni bir klasör oluşturup adını "GARMİN" ( büyük harf ve "İ" kullanıyoruz) olarak adlandırıyoruz.Diğer "Garmin" yazan klasörün içindeki bütün ögeleri kopyalayıp yeni oluşturduğumuz "GARMİN" klasörünün içerisine yapıştırıyoruz. Dikkat etmemiz gereken 2 önemli husus ise;
    1-Yeni oluşturduğumuz klasörümüzün adı kesinlikle büyük harf ve İ kullanarak adlandırılacak.
    2-Diğer Garmin klasörünü ve içindekileri kesinlikle silmiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.