Şimdi Ara

NAVIA BLACK EDITION (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
10.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wheller

Nöbetçi_Navia öncelikle cevabın için teşekkür ederim,

Ben dediğin gibi yapıyorum mesela küçüksu çamlık 2(bina numarası) ve buluyor ok,fakat yanlış bişey yazıyorum örneğin küçüksu çamlık 9999(tamemen attığım bi rakam) bunuda buluyor işte anlamadığım nokta bu?bu konuda aydınlatabilirsen sevinitim.

İyi Çalışmalar.

wheller selam,

Datdiri nin de belirtiği gibi "yazdığınız obje bulunamadı" uyarısı vermektense en azından yazdığınız adresin bulunduğu sokağı göstersin/git sin diye bir uygulama yaptık. Bunu yapma nedenimizde sürekli olarak belediyeler tarafından değiştirilen kapı numaralarının gittiğiniz adrese size sorun yaratmaması yada en azından sokağı bulmanızı sağlamak için yapılmıştır...

Teşekkürler...

• hersey icin tekrar tesekkurler.olsun onemli degil sonucta naviacılara ulastı.şimdilik gorunur bir olumsuzluk yok.haftasonu daha iyi bir sekilde test ederek deneyimlerimi aktarırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

Bu arada 1020 deki favori yerlerimide ilgili programla convert edip black editionada uyguladım cok iyi oldu.Nöbetçi_Navia ya tesekkur ederim.

chemucell selam,

FavoriteConvertor programını sana biraz geç ulaştırdık ama sorununun çözüldüğünü öğrenmek iyi oldu

Bu gecikme için tekrardan özür diler, yorumları içinde ayrıca teşekkür etmek isterim...

Not: Converter isteği ilk olarak chemucell den geldi ve yazılım ekibimiz programı hazırladıktan sonra ben en son kendisine ulaştırdım...

• Merhaba Nöbetçi Navia,

Walla ben en çok şu gps logu olayını beğendim. Loglarımı tutup, o gün ne kadar yol yapmışım falan güzel oluyo. Bir de bunu Google Earth e atabilmek güzel gerçekten.

Yalnız bişey sormak istiyorum. yazılım açılırken sizin black edition ın bi resmi var. Oraya ben kendim başka resim koyabilir miyim acaba? Eğer mümkünse nasıl yaparım? Bi tanıdığımıza hediye etmek istiyorum, eğer böyle bir güzellik yapabilirsem extra hoş olur :)
  • Selamlar .2 gün önce Darty den 179 liraya BULBUL aldım.Bu cihaz yazılımıda adı geçen Mireo Black Edition viaGPS 3.0.Menüler vs çok kullanışlı.Henüz cihazı tam test edememekle beraber , bu cihazı almakla hata yapmış olabilirmiyim?Bir sorumda cihaz da Turkiye2008.12 map i var .Başka harita lar (avrupa şehirleri) yüklemem mümkün mü?Tşk ler..Murat.
  • slm metallord,
    ben konuyu navia konuşalım, paylaşım yapalım diye açmıştım :)
    Ama yine de sana yardımcı olmaya çalışayım.
    BulBul un avrupa haritası olup olmadığını bilmiyorum ama arayıp sorduğunda yardımcı olacaklardır diye tahmin ediyorum. Tel no: 212 225 12 49
    Cihazın hayırlı olsun bu arada.
  • XMLB tşkler..Cihazı Adapazarına giderken denedim maalesef beni öle yollara sokmaya çalıştı ki .Bildiğim adres olduğu için sesini kapadım sadece izledim.Adrese yaklaşınca doğru rota verdi sayılır.Cihazın şarjı hiç gitmiyor.Menüleri çok rahattı ve şık bir cihazdı ama dün sabah işe giderkende beni yönlendirmesi belli bi yere kadar yanlıştı .Bu sebeple cihazı Darty ye geri teslim etmiş bulunmaktayım.Bundan sonrasında daha kullanışlı bir cihaz almak istiyorum bana bu konuda destek olacak arkadaşlara tşk ederim.Sonuçta para ödediğimiz bi cihazdan en yüksek verimi alabilmeliyiz.
  • Keşke senin o cihazı almadan önce okusaydın bu forumu biraz.
    Çünkü gerek bu konu olsun, gerek başka cihazların konusu olsun buralarda konuşuluyor. Ve hangi cihazlar iyi, hangileri vasat aşağı yukarı belli oluyor.
    Ben aylardır hatta yıllardır Navia kullanıcısıyım mesela. Başka cihazların kullanıcıları da yazıyor buraya. Mesela senin gibi. Bunlarda örnek teşkil ediyor.
    Keşke cihazı almadan önce bir danışsaydın bize. Ben büyük ihtimal navia önerirdim sana. Ama başka güzel cihazlarda var tabi. Seninkisi talihsizlik olmuş diyelim.

Edit:
    Ayrıca sen bulbulu arayıp soracaktın avrupa haritası var mı die.. Sordun mu acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: metallord

XMLB tşkler..Cihazı Adapazarına giderken denedim maalesef beni öle yollara sokmaya çalıştı ki .Bildiğim adres olduğu için sesini kapadım sadece izledim.Adrese yaklaşınca doğru rota verdi sayılır.Cihazın şarjı hiç gitmiyor.Menüleri çok rahattı ve şık bir cihazdı ama dün sabah işe giderkende beni yönlendirmesi belli bi yere kadar yanlıştı .Bu sebeple cihazı Darty ye geri teslim etmiş bulunmaktayım.Bundan sonrasında daha kullanışlı bir cihaz almak istiyorum bana bu konuda destek olacak arkadaşlara tşk ederim.Sonuçta para ödediğimiz bi cihazdan en yüksek verimi alabilmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMLB -- 18 Mart 2009; 22:06:24 >

• Bişey soracağım XMLB.
    Sen navia black aldığına göre, senin eski navian boşa çıkmış olması lazım şu anda. Onu satıyor musun acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3D Surveyor

Bişey soracağım XMLB.
    Sen navia black aldığına göre, senin eski navian boşa çıkmış olması lazım şu anda. Onu satıyor musun acaba?

Hee yok 3D ya, sen yanlış anlamışsın. Ben yeniden cihaz satın almadım.. yazılım satın aldım sadece. O yüzden fazladan bi cihazım yok şu anda malesef. Olsaydı da zaten satmazdım büyük ihtimal :) Hediye ederdim bi tanıdığa.
  • Aldım alıcam derken aldım arkadaşlar...baktım ki sizden hayır yok ben kendim alırım incelerim yazarım dedim..ilk izlenimlerim şöyle...

bir kere arayüz çok güzel, navigasyon ekranında kullanılabilirlik arttırılmış, menüler detaylanmış daha bööle kurcalamalık bişi olmuş bana çok keyif verdi :)..NS-1020 cihazı ile yazılımın uyumu başarılı ben herhangi bir sorun görmedim..gelelim navigasyona, istanbul içerisinde ufak bir tur attım işlerimi hallettim öncelikle şu nokta atma olayını kullandım eski navia'da en çok istediğim özellik buydu :) bööle attım noktaları teker teker dolaştım..

daha önce bahsi geçen sorunları biraz kurcaladım ama bende bişi çıkmadı..haritayı beğendim benim dolandığım rotada herhangi bir sorun yoktu, (rota kadıköy bostancı maltepe, kozyatağı, kadıköy şeklinde)...

genel anlamda bir sorunla karşılaşmadım, daha çok kurcaladıkça sizlerle paylaşmaya çalışacağım burda..

• Hayırlı olsu Hiperkene. Güle güle kullan.
  • Arkadaşlar merhaba..

Yaklaşık 1 senedir navia kullanıcısıyım. black edition'a geçmeyi düşünüyorum yalnız burada bahsedilmeyen birkaç şey sormak istiyorum. özellikle yeni programı kullanan chemucell, xmlb, hiperkene cevap verirseniz çok sevinirim.

Şu anda kullanmakta olduğum eski versiyonda özellikle POI'lerle ilgili bazı sıkıntılar mevcuttu. Bunlar daha önce diğer başlık altında tartışılmıştı. Birkaç örnek vermem gerekirse; mesela restaurant, hastane vb. arama yaptığımızda çıkan listeler harf sırasına göre dizili değildi. 10-15 sayfa içinde A harfi ile başlayan bir hastane son sayfada veya Z ile başlayan baş sayfalarda olabiliyordu. Ayrıca POI araması yaparken ilçe seçerek onun altında arama yaptığımızda bazı kayıtlar çıkmıyordu. Ancak tüm harita/hepsi şeklinde arandığında sonuca ulaşabiliyorduk. Ayrıca banka ATM'leri ayrı değildi hepsi şube olarak gözüküyordu.

Bu gibi detay gözüken ama kullanım açısından önemli noktalarda yeni black edition'da durum nedir? iyileştirmeler varmı? veya bunlara ek POI lerle ilgili yeni özellikler eklenmiş mi?

cevaplarınız için şimdiden tşkler.

• Şu anda bildiğim kadarını senin için cevaplayayım. Gece gece, birazda yorgunum, eğer yanlış bişey söylersem, düzeltirim en kısa zamanda.

POI aramaları yapıldığında, yanlış bilmiyorsam, isim sırasına göre değil, mesafe uzaklığına göre listeliyor. Bu zannedersem bu yazılımda aynı bırakılmış.
    Ama banka ve ATM ler birbirinden ayrılmış durumda. Yani mesela POI aramak istediğimizde bu sefer, ekrana tıklıyor, en yakın ilgi noktası bul diyoruz. Kategorilerde ayrı ayrı olarak ATM ler ve Bankalar bulunmakta.
    POI olarak iyileştirme derken..... tek tek doğruluk bakımından bilemeyeceğim ama senin için üşenmedim baktım eski navia kutuma. Eskisinde 170.000 küsür POI varmış. Bu black editionde 243.000... yani 70.000 poi eklenmiş.

Eğer verdiğim bilgilerde bir yanlışlık varsa affola, zaten nöbetçinavia benim hatalarımı düzeltecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: basco

Arkadaşlar merhaba..

Yaklaşık 1 senedir navia kullanıcısıyım. black edition'a geçmeyi düşünüyorum yalnız burada bahsedilmeyen birkaç şey sormak istiyorum. özellikle yeni programı kullanan chemucell, xmlb, hiperkene cevap verirseniz çok sevinirim.

Şu anda kullanmakta olduğum eski versiyonda özellikle POI'lerle ilgili bazı sıkıntılar mevcuttu. Bunlar daha önce diğer başlık altında tartışılmıştı. Birkaç örnek vermem gerekirse; mesela restaurant, hastane vb. arama yaptığımızda çıkan listeler harf sırasına göre dizili değildi. 10-15 sayfa içinde A harfi ile başlayan bir hastane son sayfada veya Z ile başlayan baş sayfalarda olabiliyordu. Ayrıca POI araması yaparken ilçe seçerek onun altında arama yaptığımızda bazı kayıtlar çıkmıyordu. Ancak tüm harita/hepsi şeklinde arandığında sonuca ulaşabiliyorduk. Ayrıca banka ATM'leri ayrı değildi hepsi şube olarak gözüküyordu.

Bu gibi detay gözüken ama kullanım açısından önemli noktalarda yeni black edition'da durum nedir? iyileştirmeler varmı? veya bunlara ek POI lerle ilgili yeni özellikler eklenmiş mi?

cevaplarınız için şimdiden tşkler.

• XMLB, cevabın için çok teşekkürler..

Yeni programı kullanan diğer arkadaşlar; sizde POI'lerle ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese kolay gelsin.
  • black edition yazılımını internette bulamayız heralde satınmı almamız gerek aceba
  • quote:

Orjinalden alıntı: divxcini

black edition yazılımını internette bulamayız heralde satınmı almamız gerek aceba

Divxcini, bu yazılım internetten bulunur mu bulunmaz mı bilemiyorum ama özellikle "gps ve navigasyon cihazları" konusunda hemen hemen her konu başlığı altında, neredeyse tüm kullanıcıların yasal ürünlerin kullanılmasının gerekliliğine vurgu yaptığını görebilirsin. O yüzden bu soruna olumlu ya da olumsuz cevap alabileceğini zannetmiyorum.
  • Internette bulamazsınız..hem çok pahalı bişey değil eğer ciddi ciddi kullanmayı düşünüyorsanız bence satın almak en mantıklısı. Yok teknoloji merakınızı giderecekseniz. Paylaşım sitelerinde birçok yazılım bulmak mümkün. Black Edition haricinde...
  • menu olarak bulbul b90 menusu ile aynı hangi firmanın datalarını kullanıyor
  • black edition yazılımını satın almak istiyorum. yardımcı olabilecek varmı?
  • Sadece yazılımı nasıl satın alabiliriz?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.