Şimdi Ara

Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir??? (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
3
Favori
99.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da gelmedi davetiye ama bu gitmeme engel değil :) yarın oradayım...
  • Ben salı gunu fuara gittim elima gerci hala biletler gelmedi maalesef gonderildi denmesine ragmen bu sene navi bu bakımdan biraz sınıfta kaldı :) navianın standına ilk gittim orada daha yeni kuruyoırlardı yaptıgım gorusmede navi kasım gibi yazılımı degistirecegini yeni harita cıkacagını ifade etti tasarım biraz igo ya benzeyecekmis ancak baska ipucu verilmedi yenileme ucret karsılıgı oalcakmıs yani ucretsiz degil :( birde kendi gorusum navi standı en sonuk gps standıydı diyebilirim navigasyonlar arasında
  • Cebit fuarında yakın ilgisini esirgemeyen Nesimi Bey ve yardımcısına tesekkur ederim.Cok yararlı bir fuar oldu.Bir cok navigasyon markasını birarada gormus olduk.Navia nın yeni urunlerini gorme ve deneme imkanımım oldu.Oldukca gelistirilmis 4,3 luk bluetooth ve en onemlisi yazılımın gelistirilmesi iyi olmus daha once belirttigimiz sapmalar giderilmiş olarak belirtildi.teknik bilgi almak isteyen arkadaslar buraya yazarsa ilgililer tarafından cevaplanır sanırım.ben işin daha gorsel ve kullanım kısmını sorabildim.yeni cihazların yeni yazılım ve guncel harita ile piyasaya sunulacagı belirtildi.igo ile kıyaslama yapan arkadaslarında bir bakıma iyi bir tavsiyeleri olmus .yazılım igo ya dogru belkide daha iyi geliştirilmiş gorunuyor.bunlar fuarda standa aldıgım ve gordugum bilgilere dayanıyor.İyi haftalar dilerim.
  • Fuar da standımızı ziyaret eden tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederim...

Fuar ile ilgili detayları ilerleyen saatlerde burdan sizlere aktaracağım...
  • 2 aya yakın gitme planı yapmama rağmen bende Cebit'e katılamadım. Şimdi burdan bir kaç yorumu okuyunca çok şey kaçırdığımı düşünüyorum :( Zor anlarımızın yardımcısı nöbetcinavia :) acaba fuar resimleri var mıdır? Kaçırdığım seyleri resimden görebilsem..
  • çok şey kaçırdın onbaşı, ben yeni yazılımı ve cihazları çok beğendim, bu değişim çok iyi olacak navia için, hatta bir sıçrama diyebiliriz, 4.3"lük cihaz da çok şık görünüyordu, kasım ayında göreceğiz bakalım neler olacak..
  • Datdiri arkadaşım desene bir de yeni yazılıma para verecez :) Çıksında hemen siparişimi vereyim. İlerleyen teknolojinin gerisinde kalmayalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksideofexistence

Datdiri arkadaşım desene bir de yeni yazılıma para verecez :) Çıksında hemen siparişimi vereyim. İlerleyen teknolojinin gerisinde kalmayalım :)

Belki yazılım değiştirme ücretsiz olur da cihazlar ücretli olur bu konuda nöbetçi navia bir açıklama yapınca işler netleşecek...ben de çok beğendim yeni yazılımı gerekirse parasını da bastırırm alırım :) hatta bi de 4.3" lük bi tane incecik cihaz vardı onu da alırım :) hani şu bluetoothlu olanından
  • Buarada Ns 1020 modeli icin bir fiyat bilgisi gordum.bilginize...
    http://www.tio.com.tr/Firsatio/Firsatio.aspx bakabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

Buarada Ns 1020 modeli icin bir fiyat bilgisi gordum.bilginize...
    http://www.tio.com.tr/Firsatio/Firsatio.aspx bakabilirsiniz.

Ya bence verdiğin linkte o kadar ucuz değil. Daha ucuza olan yerlere görmüştüm ben. Ayrıca fuarda ns-1020 yi 300 ytl ye satıyorlardı. Belki indirimi sürekli hale getirebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Datdiri arkadaşım desene bir de yeni yazılıma para verecez :) Çıksında hemen siparişimi vereyim. İlerleyen teknolojinin gerisinde kalmayalım :)

Belki yazılım değiştirme ücretsiz olur da cihazlar ücretli olur bu konuda nöbetçi navia bir açıklama yapınca işler netleşecek...ben de çok beğendim yeni yazılımı gerekirse parasını da bastırırm alırım :) hatta bi de 4.3" lük bi tane incecik cihaz vardı onu da alırım :) hani şu bluetoothlu olanından

hocam bluetooth olunca ne oluyo tam olarak?
    bir de şimdi biz arasak navia'yı desek ki fuardaki fiyattan verseniz olmaz mı diye :) vermezler mi, üstümüzde para yoktu alamadık deriz :D

• quote:

Orjinalden alıntı: sercankatip

quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

hocam bluetooth olunca ne oluyo tam olarak?
    bir de şimdi biz arasak navia'yı desek ki fuardaki fiyattan verseniz olmaz mı diye :) vermezler mi, üstümüzde para yoktu alamadık deriz :D

bluetooth olunca navigasyon cihazını telefonun için araç kiti gibi kullanabiliyorsun, cihaz üzerinden numara çevirip gelen aramaları falan yanıtlayabilirsin. çok faydalı bişi yani..
    sen bi ara hocam veririz derlerse, ben 2.yi alırım :D

• Arkadaşlar siz arayıp fiyat sormayı düşünüyorsunuz ama, o bluetooth lu cihazı zaten fuarda satmıyolardı :) yoksa ilk ben alacaktım :) .
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

Arkadaşlar siz arayıp fiyat sormayı düşünüyorsunuz ama, o bluetooth lu cihazı zaten fuarda satmıyolardı :) yoksa ilk ben alacaktım :) .

yok zaten o bluetoothlu diil konu sanırım 1020 ile 1090, fuarda indirimli satılıyolardı ya :) bu arada 1090 internette satılıyor mu? ben mi bulamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

Arkadaşlar siz arayıp fiyat sormayı düşünüyorsunuz ama, o bluetooth lu cihazı zaten fuarda satmıyolardı :) yoksa ilk ben alacaktım :) .

yok zaten o bluetoothlu diil konu sanırım 1020 ile 1090, fuarda indirimli satılıyolardı ya :) bu arada 1090 internette satılıyor mu? ben mi bulamadım?

hepsiburadada vardı sanki ama şimdi girdim baktım yok ...
  • Selamlar,

NS-1090 önümüzde ki hafta içinde satışa çıkacak arkadaşlar. Ama erkenden almak isteyen var ise satış ekibimiz ile irtibata geçip ürünü temin edebilirler...
  • Merhaba,

Şayet satış ekibinizle önceden temasa geçip ürünü istersek, fiyatı daha ucuz olacak mı ? Erken sipariş gibi bi durum bi indirim söz konusu mudur ?

quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

Selamlar,

NS-1090 önümüzde ki hafta içinde satışa çıkacak arkadaşlar. Ama erkenden almak isteyen var ise satış ekibimiz ile irtibata geçip ürünü temin edebilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3D Surveyor

Merhaba,

Şayet satış ekibinizle önceden temasa geçip ürünü istersek, fiyatı daha ucuz olacak mı ? Erken sipariş gibi bi durum bi indirim söz konusu mudur ?

quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

Selamlar,

Maalesef erken sipariş gibi bir durum söz konusu değil. Ürün şu an zaten satılmakta... Sadece online sipariş sitelerinde ya da elektronik mağazalarda satışa sunmadık... Dilersen 0212 290 38 38 numaralı telefonumuzu arayarak satış ekibinden bilgi alabilirsin...

İlgin için teşekkürler...

• peki bu aygıtları online sitelerde ne zaman göreceğiz? satışa sunuldu dedikleriniz sadece 1090 mı? yoksa büyük ekranlıları da satışa sunacak mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

peki bu aygıtları online sitelerde ne zaman göreceğiz? satışa sunuldu dedikleriniz sadece 1090 mı? yoksa büyük ekranlıları da satışa sunacak mısınız?

Merhaba datdiri...
    büyük ekranlı bluetooth lu ürünü de satışa çıkaracaklarını donanımhaber de Navia nın official ismi Nöbetçi Navia diğer konu başlığında söylemişti zaten.
    Bkz..http://forum.donanimhaber.com/m_19864413/mpage_6//tm.htm#27437390
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.