Şimdi Ara

Navicat MySQL Localhost Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Navicat'te javada kullanmak için yeni bir bağlantı oluşturmaya çalışırken şöyle bir hata oluşuyor.

http://hizliresim.com/krBJAD

İnternette ne kadar araştırdıysam bulamadım. Acaba bilgisayarımda xampp var ama açık değil. Bunun oluşturduğu bir sorun mu vardır? Ya da bu hatanın sebebi ne olabilir?
    Bu navicat dışında java için mysql veritabanı oluşturma platformu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maroon On -- 29 Nisan 2014; 1:13:53 >

• Xampp açık olmadan ve SQL başlatılmadan SQL Server'a bağlanamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Xampp açık olmadan ve SQL başlatılmadan SQL Server'a bağlanamazsınız.

Xampp calistirip denediğimde de başkabir hata vvermişti. Ancak şifreyi bos geçtiğinde sorun kalmadi. Basarili sşekilde baglanti oluşturuldu.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benimde navicatta bir sıkıntım var.

Navicattan postgressql e bağlanırken aşağıdaki hatayı alıyorum. Veritabanına giriş yapıyor kayıtlarda güncelleme yapabiliyorum ama yeni kayıt ekleme , yeni tablo , column oluşturma gibi işlemleri yapmak istediğimde alttaki hatayı alıyorum. Tüm yetkileri kontrol ettim hepsini verdim ama işin içinden çıkamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://zonimg.com/resimg/resim_goster/11

• İnternet olmadığında, localhost erişimi yapılamıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan ya da çözümünü bilen var mı?

İnterneti açınca, localdaki mysql'e bağlanıyor ama interneti kapatınca bağlanmıyor.
  • ucurum21 kullanıcısına yanıt
    "my.cnf" dosyasını aç ve [mysqld] başlığı altına

bind-address=0.0.0.0

satırını ekle. Bu sayede mysql'e herhangi bir ip numarası üzerinden (bilgisayarın internete bağlı olsun/olmasın) bağlanabiliyor olman lazım.
  • Bunu Navicat programının klasöründe mi yapmalıyım.

Navicat dışında, localhost/phpmyadmin ile giriş yapınca mysqle erişim sağlanıyor ama internet yokken Navicatten girince erişilmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mysql hatası, yardım!
    5 yıl önce açıldı
    WAMP Server Ve Localhost
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.