Şimdi Ara

WAMP Server Ve Localhost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cay17 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu konularda yeniyim o yuzden anlaticagim sizlere bu seviyede olucak sorularim buna gorede cevaplarsaniz sevinirim.
    Ben wordpress sitesini kullanarak kendime site yapmak istiyorum ve bu iste olabildigince ogrenmek istiyorum.
    Bunun icinde sitede okudugum MySql ve Php yuklemem gerektigini yaziyor,
    MySql developeri yukledim sisteme sadece.Yukledikten sonra localhost acmayi denedim biraz zorlandiktan sonra acabildim:)Ayritten kendi bir databasini yukledi secmek zorunda kaldigimdan.
    Mysql Workbench databasi sakila_full.ve new connection ile server adminastor actim sql uzerinden.
    Php de indirdigimde zip icinden bir klasor cikti onu masausutune attim fakat setup olayi falan olmadi php de.
    Sonrasindahttp://localhost/phpmyadmin girmeye calistim. fakat hic bir yere girmiyor.
    Ardidan Mysql deki new connection ile server adminastor kaldirip sadece databasei birakip sakila_full. Wampserver yukledim ve calistirdim .Fakat wampserver programin sunucu cevrisi disi olarak gozukuyordu.
    Internetten arastirip C:\wamp\bin\apache\Apache2.2.21\conf Hedefindeki httpd.conf Dosyasını notepad Açıp "listen 80" Yazan kismini 81 yaptim.
    Bu server icon kirmizidan sariya dondu fakat sunucu halen cevrimdisi.
    Programi yeniden yukledim ayni sey.
    Kisacasi birseyleri yanlis yaptim sanirim yada yetersiz bir arastirma ile yetersiz bilgimden ile duzeltemedim..
    BU konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.
    Cevabinizi bekliyorum arkadaslar.

• 1-Çalıştır'ı aç
    2-services.msc yazıp enterla,sistem hizmetleri açılacak.
    3-Wamp'ın 2 tane servisi olacak.İkisini de otomatik yap.Sistemi yeniden başlat.
    4-Artık wamp sunucusu çevrimiçi kullanılabilir...
  • Kardeşim local hostu başlat>denetim masası>program ve özellikler>windows özelliklerini aç veya kapa >İnternet information services + İnternet information services barındırılabilir web çekirdeğini yükleyerek kur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Interferon

1-Çalıştır'ı aç

Sagol cevabin icin services.msc actim wampache ve wampmysql 2 servisi var 2sinide otomatik yaptim.
    Programi calistirdim wampi fakat halen turnucu olarak cevrimdisi?
    Resimi upload ettim su sekilde durum.
     WAMP Server Ve Localhost

• quote:

Orijinalden alıntı: ZauReXuS

quote:

Orijinalden alıntı: Interferon

1-Çalıştır'ı aç

Sagol cevabin icin services.msc actim wampache ve wampmysql 2 servisi var 2sinide otomatik yaptim.
    Programi calistirdim wampi fakat halen turnucu olarak cevrimdisi?
    Resimi upload ettim su sekilde durum.
     WAMP Server Ve Localhost

İkonun üzerine bir defa tıkla "bütün servisleri başlat" ve "çevrimiçi hale getir"i tıkla.İkon yeşile dönüp sunucunun çevrimiçi olması lazım.Ayrıca hizmetlerde söylediğim değişiklikleri yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattın mı? Hepsini doğru yaptıysan çalışması gerekli.

• benimde olmuyordu ama 81 yaptım portu calıştı
  • Bilgisayarında IIS kurulumu Kurulu ise IIS ve wamp 80 portunu kullandığından çalışmaz wampın portunu değiştirirsen sorun düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.