Şimdi Ara

Naviextras Toolbox ile Harita Güncellemesi Yapmak [iGO Yazılımlı Cihazlar için] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
34
Favori
280.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Ben de şu an cihazı içindeki micro sd kart varken USB kablosuyla bilgisayara bağlıyorum ancak hiçbir cihaz bağlı değil yazısı çıkıyor. Naviextras sitesine de üyeyim. Cihazım Next YE-G 535 modeli.

2013 Q1 güncellemesini yüklemeye çalışıyorum.

Mass Storage seçili onun dışında neler yapmam lazım.

Cihazı güncellemee yaparken içinde mc sd kart olması zorunlu mu ?

hayır kart olmayacak sadece cihaz ayarlarında Mass Storage seçili olması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Ben de şu an cihazı içindeki micro sd kart varken USB kablosuyla bilgisayara bağlıyorum ancak hiçbir cihaz bağlı değil yazısı çıkıyor. Naviextras sitesine de üyeyim. Cihazım Next YE-G 535 modeli.

2013 Q1 güncellemesini yüklemeye çalışıyorum.

Mass Storage seçili onun dışında neler yapmam lazım.

Cihazı güncellemee yaparken içinde mc sd kart olması zorunlu mu ?

hayır kart olmayacak sadece cihaz ayarlarında Mass Storage seçili olması yeterli.

Alıntıları Göster
    windows 7 üzerine yükseltme yapılmış 1ad desktop 1ad de laoptop um var windows 7 kullanırken ikisinede naviextras tolbox yüklemiş ve kullanmıştım dextop umda n.toolbox kullanamıyorum yüklenmiyor ve yüklü olan da hata veriyor ama laptop umda kullanabiliyorum oda şu şekilde toolbox u açıyorum toolbox güncellemesi geliyor iptal edince toolbox kapanıyor uptada et dediğimde uptade hata veriyor toolbox kapanmıyor ve güncellemeyi yükleyebiliyorum win8 için toolbox nezaman çıkar fikri olanlarvarsa sevinirim teşekkürler

• merhaba bende de "SUNNY 4.3" SN4NAV009 " modelli navigasyon cihazı var. İçindeki Dont Panic yazılımı çok dandik bunu değiştirmek istiyorum. İgo nun kurulumu için toolbox ı indirip kurduğumda "Lütfen navigasyon cihazınızı bağlayın!" diye uyarı veriyor.
    Her ne kadar usb yığın ayarına çeksem de aynı pc görmüyor. Benim durumuma düşen başka kişiler varmı diye yorumları okudum fakat bu sefer kafam daha da karıştı.
    Sizden isteğim bana ilk adım adım yönlendirebilirseniz çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeUğur

merhaba bende de "SUNNY 4.3" SN4NAV009 " modelli navigasyon cihazı var. İçindeki Dont Panic yazılımı çok dandik bunu değiştirmek istiyorum. İgo nun kurulumu için toolbox ı indirip kurduğumda "Lütfen navigasyon cihazınızı bağlayın!" diye uyarı veriyor.
    Her ne kadar usb yığın ayarına çeksem de aynı pc görmüyor. Benim durumuma düşen başka kişiler varmı diye yorumları okudum fakat bu sefer kafam daha da karıştı.

Selamlar;

İşletim Sistemi/Yazılım farkından dolayı NE Toolbox ile güncelleme yapmanız mümkün değildir.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Orijinalden alıntı: EfeUğur

merhaba bende de "SUNNY 4.3" SN4NAV009 " modelli navigasyon cihazı var. İçindeki Dont Panic yazılımı çok dandik bunu değiştirmek istiyorum. İgo nun kurulumu için toolbox ı indirip kurduğumda "Lütfen navigasyon cihazınızı bağlayın!" diye uyarı veriyor.

Selamlar;

İşletim Sistemi/Yazılım farkından dolayı NE Toolbox ile güncelleme yapmanız mümkün değildir.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Bu gün navigasyonu deneme fırsatım oldu dönülmeyecek yerde sağa veya sola dön diye uyarı veriyor bildiğim adresi girdim navigasyonun komutları yanlış yöne götürüyor bunun sebebi nedir?Birde adres girerken kesişen cadde bilgisini girmemi istiyor yabancı olduğum bir yer için adres bilgisini girebilirim kesişen caddesini nereden bileyim?Bu kesişen caddeyi girmeden rotayı çizmiyor.Navigasyonum aşağıdaki linkteki ürün:

http://www.hizlial.com/navitech-px-406-43-portatif-navigasyon-cihazi/22.011.4310.0033

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Bu gün navigasyonu deneme fırsatım oldu dönülmeyecek yerde sağa veya sola dön diye uyarı veriyor bildiğim adresi girdim navigasyonun komutları yanlış yöne götürüyor bunun sebebi nedir?Birde adres girerken kesişen cadde bilgisini girmemi istiyor yabancı olduğum bir yer için adres bilgisini girebilirim kesişen caddesini nereden bileyim?Bu kesişen caddeyi girmeden rotayı çizmiyor.Navigasyonum aşağıdaki linkteki ürün:

http://www.hizlial.com/navitech-px-406-43-portatif-navigasyon-cihazi/22.011.4310.0033

Burada anlatıldığı gibi güncellemenizi yapınız

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Admin bey navigasyonum artık çalışıyor, eski sd kart ile kullanıyorum lakin 8gb'lik kart ile nedense çalışmıyor.
    Fakat avrupa haritası almama ve maps klasörüne bu harita dosyalarını atmama rağmen bir türlü cihaz bu haritaları görmüyor.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezcatcatl

Admin bey navigasyonum artık çalışıyor, eski sd kart ile kullanıyorum lakin 8gb'lik kart ile nedense çalışmıyor.
    Fakat avrupa haritası almama ve maps klasörüne bu harita dosyalarını atmama rağmen bir türlü cihaz bu haritaları görmüyor.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Cihaz 8Gb desteklemiyordur belki de? Ben hep 2Gb kullandım...
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Sanırım 8gb'ın çalışmama sebebi o.
    Fakat 4gb'lık ile TR haritaları şu an sorunsuz çalışıyor.

Lakin aldığım avrupa haritası dosyalarını maps klasörüne atmama rağmen cihaz bu haritaları görmüyor.
    Bu konuda bir bilginiz varmı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezcatcatl

Sanırım 8gb'ın çalışmama sebebi o.
    Fakat 4gb'lık ile TR haritaları şu an sorunsuz çalışıyor.

Lakin aldığım avrupa haritası dosyalarını maps klasörüne atmama rağmen cihaz bu haritaları görmüyor.
    Bu konuda bir bilginiz varmı?

Teşekkürler.
    Çok güzel konu ellerinize sağlık kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlycasual

Çok güzel konu ellerinize sağlık kolay gelsin

Alıntıları Göster

Yukardaki hatayı alıyorum login olamıyorum sürekli. Gerçekten güncellemeye ihtiyacım var çünkü yolu çok saptırıyor bazı yolları görmüyor. Cihazı 1 hafta önce aldım.

İş yerinde olduğum için internet proxy ayarlarından dolayı ulaşamıyor olabilir miyim yoksa genel bi sorun mu ? Yada yapmam gereken eksik birşey mi var ?

Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang!

Yukardaki hatayı alıyorum login olamıyorum sürekli. Gerçekten güncellemeye ihtiyacım var çünkü yolu çok saptırıyor bazı yolları görmüyor. Cihazı 1 hafta önce aldım.

İş yerinde olduğum için internet proxy ayarlarından dolayı ulaşamıyor olabilir miyim yoksa genel bi sorun mu ? Yada yapmam gereken eksik birşey mi var ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Diğer ekran görüntüleri de böyle;

Naviextras Toolbox ile Harita Güncellemesi Yapmak [iGO Yazılımlı Cihazlar için]

Navigasyonun içindeki tüm klasörleri silip Cd den çıkan klasörü kopyaladım. Lisansınıda silmeden önce yedeklemişdim aynı yere koydum. Toolbox ı kaldırıp tekrar yükledim, bu arada yeniden başlatmayı da ihmal etmedim. Nerde yanlış yapıyorum ?

• quote:

Diğer ekran görüntüleri de böyle;

Navigasyonun içindeki tüm klasörleri silip Cd den çıkan klasörü kopyaladım. Lisansınıda silmeden önce yedeklemişdim aynı yere koydum. Toolbox ı kaldırıp tekrar yükledim, bu arada yeniden başlatmayı da ihmal etmedim. Nerde yanlış yapıyorum ?

Alıntıları Göster
    Birisi güncelleme yapmayı deneyebilir mi ? Aynı sorun başkasında da oluşacak mı sorun bende mi acaba ?

• quote:

Birisi güncelleme yapmayı deneyebilir mi ? Aynı sorun başkasında da oluşacak mı sorun bende mi acaba ?

Alıntıları Göster
    Sorun Proxy sorunuymuş çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodycik

Elinize sağlık :)

Ufak bir detay : Bazı maddelerde Toolbox yerine Toolbar yazmışsınız. :)

sayın admin merhaba..

yaşadığım sorun şu oldu : Navigasyon cihazını şarj ettim daha sonra açıp ilk kez dışarıda gps bağlantısı yaptım. 10 dakika bekledim fakat forumda ki gibi harita sağa sola dönmedi. 10-15 dakika bekledikten sonra dayanamayıp navigasyon elimde yürümeye başladım. önüme doğru yürürken haritadaki mavi ok benimle ilerliyordu, fakat geri dönüp yürüdüğümde okun yönü değişmedi, ok geri geri gelmeye başladı :/ (adada yaşadığım için arabayla test etme şansım olmadı). daha sonra eve girip toolbox'ta güncelleme yapmak istediğimde pc cihazı tanımadı birkaç usb'yi denedikten sonra bir tanesi kabul etti ve güncellemeye başladım. Fakat bu sırada toolbox programı takıldı (sanırım o sıra yine cihazı algılayamama sorunu oldu) ve güncelleme yarıda takıldı. ben de cihazı çıkartıp arkadaşıma gittim onun bilgisayarında güncellemeleri baştan yükledim ve sorunsuz yükledi.
    gps test'ten açık havada sinyal bağlantısını test ettiğimde cihaz 10-15 dakikada 2-3 gps buldu ama seviyeleri 30-40 civarındaydı. belki gps bağlantım adada olduğumdan kötü olduğu için okun yönü değişmiyordur diye düşündüm.. gece arkadaşımdan dönerken tekrar denedim cihazı bu sefer 5-6 gps buldu ama önüme doğru yürürken arkamı dönüp yürümeye başladığımda ok 5-6 saniye sonra ters yöne döndü..
    acaba calibrasyonla ilgili bir sıkıntı mı vardır? sorunum nedir? yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: askineren

quote:

Orijinalden alıntı: bodycik

Elinize sağlık :)

Ufak bir detay : Bazı maddelerde Toolbox yerine Toolbar yazmışsınız. :)

sayın admin merhaba..

yaşadığım sorun şu oldu : Navigasyon cihazını şarj ettim daha sonra açıp ilk kez dışarıda gps bağlantısı yaptım. 10 dakika bekledim fakat forumda ki gibi harita sağa sola dönmedi. 10-15 dakika bekledikten sonra dayanamayıp navigasyon elimde yürümeye başladım. önüme doğru yürürken haritadaki mavi ok benimle ilerliyordu, fakat geri dönüp yürüdüğümde okun yönü değişmedi, ok geri geri gelmeye başladı :/ (adada yaşadığım için arabayla test etme şansım olmadı). daha sonra eve girip toolbox'ta güncelleme yapmak istediğimde pc cihazı tanımadı birkaç usb'yi denedikten sonra bir tanesi kabul etti ve güncellemeye başladım. Fakat bu sırada toolbox programı takıldı (sanırım o sıra yine cihazı algılayamama sorunu oldu) ve güncelleme yarıda takıldı. ben de cihazı çıkartıp arkadaşıma gittim onun bilgisayarında güncellemeleri baştan yükledim ve sorunsuz yükledi.
    gps test'ten açık havada sinyal bağlantısını test ettiğimde cihaz 10-15 dakikada 2-3 gps buldu ama seviyeleri 30-40 civarındaydı. belki gps bağlantım adada olduğumdan kötü olduğu için okun yönü değişmiyordur diye düşündüm.. gece arkadaşımdan dönerken tekrar denedim cihazı bu sefer 5-6 gps buldu ama önüme doğru yürürken arkamı dönüp yürümeye başladığımda ok 5-6 saniye sonra ters yöne döndü..
    acaba calibrasyonla ilgili bir sıkıntı mı vardır? sorunum nedir? yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bende de dynavin d99 cihaz aldım, cihaz arabada olduğundan sd kartını çıkarıp naviextras ile güncellemeye çalışıyorum ama kartı görmüyor program. Müşteri ilişkileri naviextrası tekrar kaldır ve kur diye şahane bir fikirle yardımcı oldu sağolsunlar ama tabiki bir işe yaramıyor. Ne yapacağımız hakkında bir fikri olan varmı???

• quote:

Orijinalden alıntı: reddistic

Bende de dynavin d99 cihaz aldım, cihaz arabada olduğundan sd kartını çıkarıp naviextras ile güncellemeye çalışıyorum ama kartı görmüyor program. Müşteri ilişkileri naviextrası tekrar kaldır ve kur diye şahane bir fikirle yardımcı oldu sağolsunlar ama tabiki bir işe yaramıyor. Ne yapacağımız hakkında bir fikri olan varmı???

dacia da bulunan lg media nav'ın igosunu güncellemek için usb girişine flash bellek takıp igo programından yansıma gibi birşey oluşturup, sonra onu bilgisayara bağlıyoruz. naviextras usb belleği igo olarak algılıyor öyle güncelliyorduk. sizdeki de öyle olabilir ama böyle olacağını sanmıyorum. anca kaçak güncellersiniz kendiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: reddistic

dacia da bulunan lg media nav'ın igosunu güncellemek için usb girişine flash bellek takıp igo programından yansıma gibi birşey oluşturup, sonra onu bilgisayara bağlıyoruz. naviextras usb belleği igo olarak algılıyor öyle güncelliyorduk. sizdeki de öyle olabilir ama böyle olacağını sanmıyorum. anca kaçak güncellersiniz kendiniz.

Alıntıları Göster
    antivirüs programını kapatın yoksa cihazı görmüyor hata veriyor program

• quote:

Orijinalden alıntı: istcool

antivirüs programını kapatın yoksa cihazı görmüyor hata veriyor program

Alıntıları Göster
    Merhabalar ,

Elimde Clarion Nx501e model Teyp var hafıza kartı kayboldu bu program sayesinde yükleme yapılabilir mi ?
    Cihaz taşınabilir değil pcye nasıl bağlarım cihazı ?
  • omercyprus O kullanıcısına yanıt
    Dostum; geçmiş olsun.

Bu tip sorunlarda cinsine göre Hafıza Kartı veya Bir laptop yardımıyla araç içinden cihaza bağlanmak mümkün olabiliyor; yalnız çoğu harita yazılımcısı size cihazı aldığınız yer veya en yakın servisine gitmenizi salık verecektir. iGO yazılım veya Harita kullanıyor olmanız durumunda -ki sanıyorum clarionlarda iGO çalışıyor- SD kart ve içindeki yazılım olmazsa olmazlardan.

Aksi; yani illegal bir paylaşım için burada zaten destek alamazsınız.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.