it is being used by another process, SORUNU
Merhaba
asp.net c# da hazirlanmis, mevcut sistemimizi yeni Windows Server 2019 a tasidim. Fakat pdf islemlerinde bu seklide hata aliyorum. (Local da kodlar sorunsuz calisiyor)
Cozum ne olabilir?
Çorum Merkez de hizmet veren "denta Çorum Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi" den şikayetçiyim. İş yerinin eski adı "denta gross Çorum" olarak bilinir
Nisan 2024 de Dentist Ahmet Sefa GÜLBAZ a iki diş için kanal yaptırdım. Pratik yapmaya ihtiyacı var. Süreçte çok canım acıdı.
Ayrıca resepsiyonda ki iki sekreter, müşteriler hakkında dedikodu yapıyor. Bu hiç hoş değil, sıra beklerken sesleri duyuluyor.
Dolgum düşmesi sonucu aynı gün tekrar kliniğe gittiğimde muayeneden sonra, oranın muhasebecisi NOLDU DOLGUN DÜŞMEMİŞ mi diye bana soru sordu. Hiç bir samimiyetim olmadığı halde bu soruyu duyunca şok oldum. Bu durum onu ilgilendirmezdi.
İşyerinde çok ciddi derecede kurumsallık sıkıntısı var. Tavsiye etmem
Visual Studio da asp.net c# web form uygulamaları yapıyorum. Mobil uygulama yapmak istiyorum. Yeni başlayan biri olarak;
*Visual Studio (Xamarin) c# kullanarak mı başlamamı önerirsiniz?
Veya
*Android Studio da mı başlamamı önerirsiniz?
Sunucu Uptime Kontrolü
Sistemlerinizde; sunucu firmasından kaynaklı (503,504 vb.) durumlarda sitenizin açılmaması sorunlardan anlık haberdar olmak için nasıl bir yol izliyorsunuz? (asp.net WebForm)
Örneğin; abc.com domainimin hostu ISS durduğu için site açılmıyor. Bu durumdan anlık haberdar olmak için nasıl bir algoritma kullanıyorsunuz? (Üçüncü part site aracı olmadan)
Class 'WP_Recovery_Mode_Link_Service' not found
|
.ph Uzantı Sorunu
|
MSSQL Sürüm Fikir Alış Verişi
|
gridview Otomatik Tetikletme Nasıl Yapabilirim?
|
|
Turnike Sistemleri İle Nasıl Haberleşme Sağlarız
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 222
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.659 (Bu ay: 434)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama