Şimdi Ara

Denta Çorum Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ŞİKAYET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çorum Merkez de hizmet veren "denta Çorum Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi" den şikayetçiyim. İş yerinin eski adı "denta gross Çorum" olarak bilinir

Nisan 2024 de Dentist Ahmet Sefa GÜLBAZ a iki diş için kanal yaptırdım. Pratik yapmaya ihtiyacı var. Süreçte çok canım acıdı.

Ayrıca resepsiyonda ki iki sekreter, müşteriler hakkında dedikodu yapıyor. Bu hiç hoş değil, sıra beklerken sesleri duyuluyor.

Dolgum düşmesi sonucu aynı gün tekrar kliniğe gittiğimde muayeneden sonra, oranın muhasebecisi NOLDU DOLGUN DÜŞMEMİŞ mi diye bana soru sordu. Hiç bir samimiyetim olmadığı halde bu soruyu duyunca şok oldum. Bu durum onu ilgilendirmezdi.

İşyerinde çok ciddi derecede kurumsallık sıkıntısı var. Tavsiye etmem

• Dt.Ahmet Sefa Gülbaz’a bende haziran ayında gittim eli çok hafifti çorumda birçok hekime gitmiş biri olarak kendisinden çok memnun kaldım.Acaba siz mi çok hassassınız?Çünkü bende hiç acı olmadı diyebilirim.

• Tuğba1342 T kullanıcısına yanıt

Profilinizi inceledim. Ne hikmetse sırf bu yorumu yapabilmek için sısteme kayıt olup, aynı gün yorum yapmışsınız !!!

Süreci şöyle detaylandiriyim. Daha önce defalarca kanal, implant, protez, dolgu vs tecrübelerim var. Bu işlem hayatında ilk değildi. İlk olarak kanal tedavisine başlandı. Geçici dolgu koyuldu. Geçici dolgu bir şey yetip icmedigim halde 4 saat sonra düştü. Düşen dolgudan dişin dibi gözüküyordu.

Aynı gün Dr ye tekrar gittim. O da akşamına çatladı. Dibi gözüken dış için bunun için gelmene gerek yoktu dedi. Yeni geçici dolgu yaptı.

Bir hafta sonra kanalın son işlemi için tekrar gittim. Son işlem tam 1 saat 50 dk sürdü. Önce geçici dolguyu çıkardı, tekrar doldurdu, sonra tekrar boşalttı, tekrar doldurdu. Yaklaşık iki saatlik operasyonda agizimi hiç kapatamadim. Canım yandı diye bu durumu kastedmistim!!

Dr a neden doldurup geri açtığını sordum, önce kabul etmedi öyle bir işlem yapmadım dedi. İşlem esnasında telefonun ekranını ayna gibi kullanıp dislerime bakıyordum. Israr ettim yaptın dedim. Sonra kabul etti.

Yine bu operasyonda donan dolgunun üstüne donduktan sonra tekrar bir kat daha ekledi. Bu sekilde yaptığını, sağlıklı olmayacağını söyledim. Yine kabul etmedi, bu şekilde yapmadım dedi. Israr ettim, gördüm telefonun ekranından yaptın dedim. Sonra evet ince bir kat daha attım, o düşse bile bir sorun olmaz dedi.

Gelelim şuan ki duruma, yaptığı dişler halen ağrıyor, ilk günkü gibi ağrım var. Yemek yedikten sonra sürekli o bölgeye gıda giriyor. Şekil olarak da diş çok kötü gözüküyor.

Bunların yanı sıra doktorun karşısında ki kişiyi aptal yerine koyup, yaptığı şeyleri yapmadım demesi, tavrı vs de cabası

• Sizin kadar işsiz olmadığım için sürekli forum sayfalarında dolaşmıyorum doktor seçmek için araştırma yaparken gördüm yorumunuzu ve sizden başka olumsuz bir yorum da görmediğim için dişlerimi Dt.Ahmet Sefa Gülbaz’a yaptırdım sonrasında da doğru bir tercih yaptığımı düşünüp size yanıt yazmak için hesabı oluşturdum.Bana diş çekimi dolgu ve zirkonyum yaptı en ufak bir acı hissetmediğim gibi kendisi sayesinde herkes dişlerimi kime yaptırdığımı soruyor hala.Yazdığınız yoruma cevap vermek de en doğal hakkım herkese açık bir platform burası.İyiki sizin yorumunuzu ciddiye alıp yanlış yönlendirilmemişim.Dişlerimin fotoğrafını ekliyorum hala şüpheniz varsa numaranızı yazın görüntülü göstereyim.Ayrıca bende sizin profilinizi inceledim şikayet etmediğiniz hastane doktor kalmamış acaba sizde sorun olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğba1342 -- 19 Ekim 2024; 19:31:57 >

• Dişin resmine bakılırsa çok kötü gerçekten.

Ayrıca o dedikodu vs durumu çok kötü. Hiç hoş değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.