Şimdi Ara

Navifirm ile v60 güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    a) Telefona Hard Format atın
    b) Hafıza Kartını biçimlendirin

Öncelikle bilgisayarınızda kurulu olması gereken programlar;

1| Nokia ovi suite
    2| Jaf v1.98.65
    3| Phoneix v2011
    4| Navifirm 1.5

Bizim işimiz iki programla ama hepsi kurulu olmalı yinede..

Öncelikle bu programların hepsi bilgisayarınızda kurulu ise anlatıma geçelim.

-- Navifirm programını açıyoruz,
    -- sırasıyla; telefon modelimizi (5800 XM [RM-356] ) seçiyoruz, daha sonra kurmak istediğimiz versiyonumuzu seçiyoruz (daha önceden sunrise'ın v.52.0.101 versiyonunu kullananlar programdan v.52.0.101'i seçsinler yoksa pooling phone hatası alırsınız kurulumda), ve üçüncü bölümden herhangi bir tanesini seçiyoruz (zaten iki tane paket çıkacak karşımıza) ve sağ taraftan ilgili dosyaların hepsini seçtikten sonra masaüstüne RM-356 adlı klasöre download ediyoruz.
    --İndirme işlemi bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatalım.

-- Bilgisayar yeniden başlayınca RM-356 klasörünü
    "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products" klasörü içine taşıyoruz..

Daha sonra jaf programını açıyoruz, BB5 sekmesine geçiyoruz ve sırasıyla;
    1) Phone Mode--> OFFLINE yapıoruz,
    2) Dead USB tik koyuyoruz,
    3) Manual USB tik koyuyoruz,
    4) Farctory Set tik koyuyoruz,
    5) CRT 308'in tikini kaldırıyoruz,
    6) USE İNİ'yi tikliyoruz ve 10-15 saniye kadar bekliyoruz karşımıza bir ekran cıkıcak,
    oradan RM-356'yı buluyoruz [Biraz göz ağrıcı ama sabredin:))] ve seçiyoruz..

Şimdi ise TELEFONUMUZ KAPALI HALDE BİLGİSAYARA USB İLE BAĞLIYORUZ 15-20 saniye kadar bekleyelim..

Şimde Flash'a tıklayoruz çıkan uyarıya ewet deyin ve POWER ON PRESS yazısı cıkınca açma kapama tuşuna basıp çekiyoruz vee telefonumuz orjinal yazılıma dönmeye başlıyorr..

HAYIRLI OLSUNN ..::)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrtrnc -- 29 Kasım 2011; 14:47:36 >

• bu şekilde döndükten sonra FOTAdan v60'a geçilemiyor. güncelleme hatası veriyo. 101 kullananlar mecburen navifirme dümesini beklicek
  • Bu şekilde orjinal yazılıma döndüm teşekkürler fakat Türkçe dil seçeneği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Bu şekilde orjinal yazılıma döndüm teşekkürler fakat Türkçe dil seçeneği yok.

nası yok flash atarken türkçeyi seçmen gerekiyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

Orayı atlamış olabilirim nerden seçmem gerekiyor?
  • quote:

quote:

v52.0.101'in turkcesi yok malesef navifirmde. v60'in navifirme dusmesini beklicez malesef. Ama nedn bu sekilde guncellemeyi grmuyor olabilirki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrtrnc

quote:

quote:

v52.0.101'in turkcesi yok malesef navifirmde. v60'in navifirme dusmesini beklicez malesef. Ama nedn bu sekilde guncellemeyi grmuyor olabilirki??

Product code u değiştirsek olabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROİD SÜRÜMÜ GÜNCELLEME.!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Product code u değiştirsek olabilir mi acaba?

benimde aklima gelmedi dgil walla =))

• v52.0.7'in product codunu v52.0.101 olarak degstirirz ama o dosyada dosyacklara ayriliyor sonucta. Jaf programi biyerde hata werebilir die dusunuyrum ama denemedn blinmez. Bi denemek lazim. Internettede bununla ilgili ayrintili bi arastrma yapicm
  • Arkadaşlar Benim Telefonun Vrsiyon Olarak V 20.0.012 Versiyon Tarihide 26-01-2009 Olarak Görünüyor Ben Bunu V60 Yapmak İcin Ne Yapmam Gerekiyor Hic Bilgim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Arkadaşlar Benim Telefonun Vrsiyon Olarak V 20.0.012 Versiyon Tarihide 26-01-2009 Olarak Görünüyor Ben Bunu V60 Yapmak İcin Ne Yapmam Gerekiyor Hic Bilgim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim...

v20 de telden güncelleme var mı bilmiyorum ama çevrenizde wifi ya da net paketiniz varsa *#0000# seçenekler güncellemeleri kontrol et derseniz v60 a güncelleyebilirsiniz.Ovi ye düşmedi daha v60 sadece tel üzerinden yapılabiliyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Benim Telefonun Vrsiyon Olarak V 20.0.012 Versiyon Tarihide 26-01-2009 Olarak Görünüyor Ben Bunu V60 Yapmak İcin Ne Yapmam Gerekiyor Hic Bilgim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim...

v20 de telden güncelleme var mı bilmiyorum ama çevrenizde wifi ya da net paketiniz varsa *#0000# seçenekler güncellemeleri kontrol et derseniz v60 a güncelleyebilirsiniz.Ovi ye düşmedi daha v60 sadece tel üzerinden yapılabiliyor.

katlıyorum ama güncelleme sırasında internet kesilmesin !!
  • quote:

quote:

quote:

katlıyorum ama güncelleme sırasında internet kesilmesin !!

İnternetten v60 ın ingilizce orjinal dosyalarını bulup flashlasak daha sonra oviden güncellesek TR yapabilir miyiz?

• olabilir.. türkçe versiyon cıkınca oviden tekrar yükleme yaparak türkçeleştirme imkanın war. ama v60'ı orjinal dosyalarını bulursan link koyarmısın bende bulmustum ama indirmemiştim keske indirseydim.s
  • arkadaşlar downgrade ile oluyormu denemedim v52.0.7 yüklemeniz mümkünse yükleyin
    yükledikten sonra ovi suite ile pc ye bağlayın güncelleme yapın yeni güncelleme yok falan derse yazılımı tekrar yüklemek istiyorum diyin orjinal product kod ile telefonu yeniden yükleyecektir.yeniden yükledikten sonra telefondan v60 güncelleyebilirsiniz
  • quote:

olabilir.. türkçe versiyon cıkınca oviden tekrar yükleme yaparak türkçeleştirme imkanın war. ama v60'ı orjinal dosyalarını bulursan link koyarmısın bende bulmustum ama indirmemiştim keske indirseydim.s

http://allnokia.ru/firmware/download.php?id=406

Ben burdan indirdim ve flashladım biraz önce oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrolic09

arkadaşlar downgrade ile oluyormu denemedim v52.0.7 yüklemeniz mümkünse yükleyin
    yükledikten sonra ovi suite ile pc ye bağlayın güncelleme yapın yeni güncelleme yok falan derse yazılımı tekrar yüklemek istiyorum diyin orjinal product kod ile telefonu yeniden yükleyecektir.yeniden yükledikten sonra telefondan v60 güncelleyebilirsiniz

Bir kaç kere 007 yapmak için flashladım ama malesef olmadı.Artık v60 a geçtim.Ovi ye düştüğü zaman tekrar yüklerim artık.
  • quote:

quote:

olabilir.. türkçe versiyon cıkınca oviden tekrar yükleme yaparak türkçeleştirme imkanın war. ama v60'ı orjinal dosyalarını bulursan link koyarmısın bende bulmustum ama indirmemiştim keske indirseydim.s

teşekkür ederim bende yükleyeyim bakalım değişiklikler neler dostum öncekine göre daha iyi mi??

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim bende yükleyeyim bakalım değişiklikler neler dostum öncekine göre daha iyi mi??

Tarayıcı hızlanmış.Net hızı çok iyi.Dokunmatikte fark yok gibi.Sensörler biraz daha iyi.Sürekleyerek tuş kilidi açma olayı güzel.Birazdan ovi maps i deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tarayıcı hızlanmış.Net hızı çok iyi.Dokunmatikte fark yok gibi.Sensörler biraz daha iyi.Sürekleyerek tuş kilidi açma olayı güzel.Birazdan ovi maps i deneyeceğim.

yükleyeceğimde acaba NomadCRY fate 2yi v60 üzerine port etmezse fate2 yi kuramam diye tedirginim. Önce bi o çıkarsın bakalm fate 2yi ona göre kurarım. Teşekkürler dostum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.