Şimdi Ara

OTA UPDATE İle software Güncellenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jb siz İOS5 ile iphone 4 kullanmaktaytım ve İOS5 i yüklerken İtunes Üzerinden ve Yeni İphone olarak temiz restore etmiştim.Ancak İOS5 ile şimdi OTA yani kablosuz olarak Güncelleme imkanı sunuldu bizlere ve bende OTA İle İOS 5.0.1 i yüklemek istiyorum.Ancak çekiniyorumda tereddütlerim var, şimdiye kadar OTA ile 5.0.1 i yükleyenler yorum yazabilirmi acaba sıkıntı oluyormu.selamlar.

• Yukledim 4 e skntı olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Yukledim 4 e skntı olmadi

teşekkürler peki bir fark hissettinmi...
  • Yoo hicbir fark yok benim gordugum.
  • yokmu başka ota update yapan yorum paylaşabilecek...
  • yaan arkadaşlar eğer bir sıkıntı ypk diyorsanız yapıcağım bende otadan.bu gün farkettim İOS 5 De bazı uygulamalar atıyor kendiliğinden ,belki aynı uygulamalar İOS 5.0.1 de düzgün çalışır.Sorunlu olup atan uygulamaları yazıyorum İOS 5 de bende direk açılınca ana ekrana atıyorlar.
    system for your device.
    ezan
    x invasion 2
  • Uygulamalarini henuz ios 5 e uyarlamayan yazilimcilar var ios 5 te calismiyorsa 5.0.1 de de calismaz buyuk ihtimal o destegi apple degil yazilimcilar saglamali, kaldiki 5.0.1 ip4 e ek bir sey getirmiyor 4s pil sorununa cozum olarak yayinlandi yani bu kadar dusunmeye gerek yok hocam ota ya bastim indirdi yukledi yeniden baslatti ve bitti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Uygulamalarini henuz ios 5 e uyarlamayan yazilimcilar var ios 5 te calismiyorsa 5.0.1 de de calismaz buyuk ihtimal o destegi apple degil yazilimcilar saglamali, kaldiki 5.0.1 ip4 e ek bir sey getirmiyor 4s pil sorununa cozum olarak yayinlandi yani bu kadar dusunmeye gerek yok hocam ota ya bastim indirdi yukledi yeniden baslatti ve bitti..

Öyle söyleme, birçok yazı okudum 5.0.1 e geçince yaşanan sıkıntılar mevcut, kimisi temiz restore diyor, kimisi bu yeni güncellemeyi övüyor , kimisi memnun değil , benim merak ettigim ota ile update yapıp sıkıntı çekenler mevcutmu.selamlar
  • iOS 5'ten 5.0.1'e OTA ile geçsem mi arkadaşlar?

Hazır 5.0.1 untethered JB gelmişken yorumlarınızdan faydalanmak isteyenler olabilir benim gibi.

Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Uygulamalar resimler rehber vs. kaybolurmu ya da stabil olmayan herhangi bir şey ile karşılaşılır mı OTA yapınca?
  • Ha OTA ile geçmişsiniz, ha itunes üzerinden update demişsiniz. Aynı şey. basın yapsın updatei. Endişe edecek bir durum yok.
  • Ben 2 gün önce Ota ile geçtim. Herhangi bir sorun olmadı. Yalnız 5.0.1 sürümde şarj daha az gidiyor. Bana öYLE GELDİ. Telim 3g s
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Ha OTA ile geçmişsiniz, ha itunes üzerinden update demişsiniz. Aynı şey. basın yapsın updatei. Endişe edecek bir durum yok.

Teşekkür ederim, yaptım.

Umarım bir üstte yazan arkadaşın başına geldiği gibi şarjın az gitmesi gibi bir problem yaşamam. Gerçi benim telefon 3GS değil 4 ama.
  • Arkadaşım 3G üzerinden indirmek istediğinde "güncellemeyi hücresel ağınız üzerinden indirirseniz ek kullanım ücretleri uygulanacaktır" uyarısıyla karşılaşıyor.

Var mıdır böyle bir ek ücret alma olayı?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Arkadaşım 3G üzerinden indirmek istediğinde "güncellemeyi hücresel ağınız üzerinden indirirseniz ek kullanım ücretleri uygulanacaktır" uyarısıyla karşılaşıyor.

Var mıdır böyle bir ek ücret alma olayı?

Teşekkürler

?
  • sim kilitli cihazlar için ota yı kapatmanın bir yolu var mıdır ?
  • burda internet paketin yoksa ücret alınır diye biliyorum, internet paketin varsa ordan gider heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.