Şimdi Ara

Navigasyon alacaklara güzel fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde ben goldmaster nav 434 modelini kullanıyorum normalde amcamada bu ürünü aldırcaktım

Yolumuz bugün vatan bilgisayara düştü görevli arkadaş indirim oldugunu söyledi zaten goldmasterdan memnundum

Goldmaster Nav 510 modelini tavsiye etti extra indirim oldugunuda söyledi ihtiyacı olan alıcak olana tavsiyemdir

28 marta kadar geçerli fiyat 159 tl görevli arkadaş öyle söyledi

Ürünü detaylı incelemk isterseniz vatanın sitesine bakabilirsiniz

Ekran Boyu (inch) 5 inch
    Harita Yazılımı İGO 8.3

Sınırsız güncelleme 3 sene garanti Başarsoft harita daha ne olsun .Vatan ankara söğütözü mağazasından ürünü aldım bölümdeki yardımcı olan arkadaş soğolsun uyarmasa haberim yoktu ürünün fiyatından yeni alıcak olanlara tavsiyemdir
    (firmayla hiç bir şekilde bağım yoktur forum sitesinin eski üyesiyim ek olarak yazıyım bunuda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allin -- 28 Mart 2013; 20:41:08 >

• İntenette beğendiğim Navitech QXV-751T cihazın var olup olmadığını, varsa elime alıp incelemek beğenirsem de satın almak için bende Vatan Bilgisayarın Söğütözü mağzasına gitmiştim. Navitech markası yokmuş. Nasıl bir şey arzu ediyorsunuz diye sorunca görevli. 7 inç, tv'li, bluetooth, fm transimitter vs saymaya başlayınca, bana ellerinde bulunan Goldmaster NAV-750 çıkarıp gösterdi ve istediğiniz cihazın bir benzeri diye önerdi. İlk bakışta tam aradığımı bulmuş gibi sevindim.

Ancak tercihim olan Navitech QXV-751T ile bana muadili olarak sunulan Goldmaster NAV-750 yi ayak üstü karşılaştırınca; önerilen cihazda bluetooth!un olmadığını, haritasının başarsoft yerine teleatlas olduğunu, işlemci hızının 664 yerine 500 mhz olduğunu, poi bilgisin 900 bin küsür yerine 596 bin olduğunu, tyb servisinin ve vr teknolojisinin bulunmadığını belirtince oradaki satış sorumlusunun bu konularda çok bilgili olmadığı sonucuna vardım. Bu eksikliklere rağmen fiyatının 60.-TL daha pahalı olduğunu görünce teşekkür edip ayrıldım ve arzuladığım marka ve modeli internet üzerinden temin edip kullanmaya başladım.

Bu tür cihaz alacak olanların, marka, model ve özellikleri açısından öncelikle internet ortamında araştırıp sorgulamalarının, daha isabetli olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barak hp -- 27 Mart 2013; 2:40:30 >

• 600mhz diye pazarlanan SIRF ATLAS islemcili gps navigasyon cihazlari bile IGO PRIMO yaziliminda insani çildirtirken 500mhz islemciler ne yapar bilmem artik...
    Cin.net :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allin

Normalde ben goldmaster nav 434 modelini kullanıyorum normalde amcamada bu ürünü aldırcaktım

Yolumuz bugün vatan bilgisayara düştü görevli arkadaş indirim oldugunu söyledi zaten goldmasterdan memnundum

Goldmaster Nav 510 modelini tavsiye etti extra indirim oldugunuda söyledi ihtiyacı olan alıcak olana tavsiyemdir

28 marta kadar geçerli fiyat 159 tl görevli arkadaş öyle söyledi

Ürünü detaylı incelemk isterseniz vatanın sitesine bakabilirsiniz

Ekran Boyu (inch) 5 inch
    Harita Yazılımı İGO Primo

Sınırsız güncelleme 3 sene garanti Başarsoft harita daha ne olsun .Vatan ankara söğütözü mağazasından ürünü aldım bölümdeki yardımcı olan arkadaş soğolsun uyarmasa haberim yoktu ürünün fiyatından yeni alıcak olanlara tavsiyemdir
    (firmayla hiç bir şekilde bağım yoktur forum sitesinin eski üyesiyim ek olarak yazıyım bunuda)

BASARSOFT haritali oldugunu gozlerinizle gordunuz mu hocam?
    IGO Yazilimin icinde ''DIGER >>> YARDIM >>> HAKKINDA >>> DIGER >>> ICERIK >>> HARITALAR'' gibi 7 kapinin ardinda kaf daginin zirvesinde bir yerdedir :-)

Gelelim urune... Ne urun sayfasinda ne de VATAN'da ''BASARSOFT HARITA'' demiyor. Sadece musterinin algilarini yanlis yonlendirmeye yonelik ''Turkiyenin en kapsamli haritasi'' gibi yuvarlak ve agdali bir cumle var.

http://www.goldmaster.com.tr/5-navigasyonlar/nav-510-navigasyon-cihazi-/1253/detay

http://www.vatanbilgisayar.com/navigasyon-cihazlari/goldmaster-nav-510-nav-510-5-navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=64459

• Bu arada yazilimla ilgili ek bilgi:

GOLDMASTER uretici sitesinde ''IGO 8.3" denmis. Bu bildigimiz ilk versiyon ''IGO MY WAY'' yazilimidir. Igo 8.2.xx ve 8.3.xx versiyona kadar ''IGO8 MY WAY''
    8.4 versiyonu ise ''IGO AMIGO''
    8.5.xx serileri ''PRIMO 1.0 ve 1.1
    9.2.xx versiyonlari ''PRIMO 1.2"
    ve son olarak
    9.6.xx versiyonlari ''PRIMO 2" (2.xx)

(Yanlisim varsa ustadlarim duzeltsinler lutfen)

GOLDMASTER kendi sitesinde;
    yazili olarak 8.3 demis, bu IGO8 (my way logolu)
    urun resmine ''IGO AMIGO'' arayuzu koymus, bu da 8.4
    Siz ise ''BU URUNDE PRIMO VE BASARSOFT VAR'' diyorsunuz, ancak bununla ilgili en ufak bir bilgi bile yok!

Zaten PRIMO-2 olsa o islemciyle kagni gibi calisir. Primo1.2 bile kasabilir. O islemcinin hakki IGO8 ya da en son Amigo. Haritasi ''BASARSOFT'' degilse hicte alinasi bir urun degil. Gidin 119TL'ye HB kampanyasindan Navitech PX-405 alin ya da 178TL'ye Next-515 alin bundan iyidir.

• VATAN'dan bugune kadar bir cok sey aldim ama bir turlu GPS navigasyon cihazi alamadim. Ya ellerinde adam gibi bir marka olmaz, ya urun olur haritasi Basarsoft olmaz...
    Yani benim icin: Vatan Bilgisayardan navigasyon cihazi alinmaz!
    Donanimsal olarak vasat ustu olan bir tek TOMTOM satiyorlar, onda da 2 yil sonunda cihaz parasi kadar harita guncelleme parasi isteniyor, ''offline'' haritasi da kesinlikle ''BASARSOFT'' kadar basarili degil!

Goldmaster evlere senlik. Vatan'da 'igo primo' diyor, uretici sitesinde yazilim icin 'igo8.3' deniyor ama resimdeki ''igo amigo''ya benziyor ve 8.3 versiyonu da ne primo ne de amigo!

Toparlayacak ve ozetleyecek olursak bu urun her mantikli denklemde her kombinasyonda alinmaz:

- Yazilimi gercektende ''IGO PRIMO'' ise 500mhz islemci yetmez. Cihaz hantal calisir.

- Yazilim 8.3 deniyor, resimlerdeki Amigo, yani 8.4 sanki.. Yazilimi 8.3 ise eski ama aslinda kullanmayi bilene daha iyi. MP3 dinlemek isteyenler yazilimdan cikip ana menuden muzik acar olur biter, muzigi buradan acmayana o da sorun degil. Ama haritasi Basarsoft degil gibi.

- Fiyat/performans acisindan gunumuz sartlarinda tam bir facia. Neden?
    * 159 TL'ye eger kampanyasi bitmediyse Metro gros marketlerde Garmin Nüvi 40 modeli var. Ekran 4,3" ama bundan kat kat iyidir
    * 178TL'ye kargo ucretsiz olarak HB'de NEXT YE-G 515 var. Haritasi iyi, islemcisi cok daha iyi, ekran parlakligi iyi.
    * 119 TL'ye kargo ucretsiz HB'de 4,3" Navitech PX-405 var. Daha gecenvhafta arkadasima aldik. Igo Amigo ve Basarsoft harita. F/P olarak bundan iyi. Malzeme kalitesi iyi, ekranin parlakligi yeterli, islemci yazilima sinirlarda yetiyor.

• Navigasyon için özel olarak goldmasterın navigasyon sitesi varhttp://www.gmnavigasyon.com vatan ve goldmasterın sitesindeki bilgileri güncellememişler üründe ister igo primo isterseniz igo 8.3 kullanabiliyorsanız tercih size kalmış başarsoft haritası var üründe sınırsız güncelleme 3 sene garanti var hatalı bilgi vermiyorum alıp almamak size kalmış dedigim gibi haber vermek istedim sadece.müşteri hizmetlerini arıyıp sordum ayrıca bir hata yok verdiğim ürün hakkındaki bilgide...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allin -- 27 Mart 2013; 11:07:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: allin

Navigasyon için özel olarak goldmasterın navigasyon sitesi varhttp://www.gmnavigasyon.com vatan ve goldmasterın sitesindeki bilgileri güncellememişler üründe ister igo primo isterseniz igo 8.3 kullanabiliyorsanız tercih size kalmış başarsoft haritası var üründe sınırsız güncelleme 3 sene garanti var hatalı bilgi vermiyorum alıp almamak size kalmış dedigim gibi haber vermek istedim sadece.müşteri hizmetlerini arıyıp sordum ayrıca bir hata yok verdiğim ürün hakkındaki bilgide...

Google ile "Golmaster Nav 510" diye aratınca direk Goldmaster sitesi çıkmıştı hocam. Golmaster'in bu yeni sitesini sayenizde öğrenmiş olduk sağolun.
    Bu arada sitedeki "navigasyon simülasyonu" yazan linkteki navigasyon yazılımı rehberi çok güzel olmuş:
    http://www.gmnavigasyon.com/#navigasyon_list

Verdiğiniz linkteki ürün bilgilerine baktım, arada görünen farklar;
    "Türkiye adres bilgisine göre özelleştirilmiş IGO MY WAY yazılımı..."
    "Başarsoft Türkiye haritası"

http://www.gmnavigasyon.com/#urun_cesitleri

Keşke elleri değmişken haritayla ilgili "tanımlı yol (km) ve önemli yer/POI sayısı" kısmını da güncelleselermiş?

http://forum.donanimhaber.com/m_65772702/tm.htm

NAV 510
    Başarsoft haritalı olması güzel. Ancak IGO PRIMO ile ilgili şu sözlerinizi anlamadım:
    quote:

üründe ister igo primo isterseniz igo 8.3 kullanabiliyorsanız tercih size kalmış

Üründe IGO8 My Way geliyor, eski sürüm. Ancak fiyat/performans dediğim gibi iyi değil hocam.

• Eğer cihazın resmini bi yerden alıp yapıştırmadılarsa resime göre cihazın yazılımı igo primo. Ama açıklamasında igo8.3 diyor. Bu primo değil igo8. İkisinden biri yanlış.
    Zaten fiyatı da ucuz değil kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

Eğer cihazın resmini bi yerden alıp yapıştırmadılarsa resime göre cihazın yazılımı igo primo. Ama açıklamasında igo8.3 diyor. Bu primo değil igo8. İkisinden biri yanlış.
    Zaten fiyatı da ucuz değil kesinlikle.

Ben de gece tabletten nete girdiğimde ilk görsele bakarak Amigo mu Primo mu kararsız kaldım ve altta "8.3 versiyon" deyince sanırım 8.4 yazacakları deyip Amigo demiştim. Kullanmayalı baya uzun zaman oldu (geçen hafta arkadaşıma aldığım Navitech PX-405'te vardı fakat onun görüntüsü öyle bir modifiye edilmiş ki Amigo demeye şahit ister, sade ve güzeldi).

Sonradan baktım ki ikinci görselde sağ yanda üçlü bilgi barı ve kavşak görünümü var, tamam dedim. Evet görsellerdeki kesinlikle PRIMO.

Ürün açıklamalarında ise "8.3" ve "IGO My Way" yazıyor. Büyük çelişki.

Fiyat ise baştan beri savunduğum gibi hiç cazip değil. F/P oranı kötü.

• Firmalar ve satıcılar bu şekilde bilgisi az tüketicileri yanıltmayı çok yapıyorlar.
    Cihazın hiçbir albenisi yok. Ancak şöyle indirim böyle indirim denerek insanlara cazip gösteriliyor.
  • Öncelikle GoldMaster ve 3 yıllık kalite güvencesine inanan ve memnun olan kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. NAV-510 modeli ile ilgili bir konuya açıklık getirmek isterim,

ürün üzerinde Başarsoft haritası ve iGo8.3 yazılımı bulunmaktadır. ürün özelliklerini Vatan Bilgisayar ve Goldmaster internet sitelerinden de kontrol edebilirsiniz.

http://www.goldmaster.com.tr/navigasyon-sistemleri/nav-510-navigasyon-cihazi-/1253/detay
    http://www.vatanbilgisayar.com/goldmaster-nav-510-nav-510-5-navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=64459

Ayrıca ürünün teşhire açık mağazalarda da görebilirsiniz.
    Ömür boyu ücretsiz harita güncelleme ve 3 yıllık garantinin keyfini sürmeniz dileyle...

GoldMaster Teknik servis,

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldMasterTekSer

Öncelikle GoldMaster ve 3 yıllık kalite güvencesine inanan ve memnun olan kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. NAV-510 modeli ile ilgili bir konuya açıklık getirmek isterim,

ürün üzerinde Başarsoft haritası ve iGo8.3 yazılımı bulunmaktadır. ürün özelliklerini Vatan Bilgisayar ve Goldmaster internet sitelerinden de kontrol edebilirsiniz.

http://www.goldmaster.com.tr/navigasyon-sistemleri/nav-510-navigasyon-cihazi-/1253/detay
    http://www.vatanbilgisayar.com/goldmaster-nav-510-nav-510-5-navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=64459

Ömür boyu ücretsiz harita güncelleme ve 3 yıllık garantinin keyfini sürmeniz dileyle...

Vatan bilgisayarda cihaz özelliklerin de primo yazılım olarak gözükmekte. sanırım orada yanlışlık var.

@GoldMasterTekSer

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Öncelikle GoldMaster ve 3 yıllık kalite güvencesine inanan ve memnun olan kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. NAV-510 modeli ile ilgili bir konuya açıklık getirmek isterim,

Vatan bilgisayarda cihaz özelliklerin de primo yazılım olarak gözükmekte. sanırım orada yanlışlık var.

@GoldMasterTekSer

Evet, Vatan 'a konuda bir düzeltme yapılması istenecek, aynı paragrafta hem primo hem de iGo8.3 yazıyor.

• Ne zaman millet yanlıp almaya devam ettikten sonramı
  • quote:

Evet, Vatan 'a konuda bir düzeltme yapılması istenecek, aynı paragrafta hem primo hem de iGo8.3 yazıyor.

Hocam şu linkteki NAV 510 sayfasını da düzeltseniz iyi olur. Fotoğraflarda IGO PRIMO var.

http://www.gmnavigasyon.com/#urun_cesitleri

Bu arada; bu sitedeki "NAVİGASYÜN SİMÜLASYONU" kısmı çok güzel ve çok faydalı olmuş. Bu güzel çalışmadan dolayı Goldmaster firmasını tebrik ederim.

Sadece Goldmaster kullanıcıları değil tüm IGO8 kullanıcıları buradan faydalanabilir. Yeni başlayanlar için çok güzel bilgiler var.

• Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

BASARSOFT haritali oldugunu gozlerinizle gordunuz mu hocam?
    IGO Yazilimin icinde ''DIGER >>> YARDIM >>> HAKKINDA >>> DIGER >>> ICERIK >>> HARITALAR'' gibi 7 kapinin ardinda kaf daginin zirvesinde bir yerdedir :-)

Gelelim urune... Ne urun sayfasinda ne de VATAN'da ''BASARSOFT HARITA'' demiyor. Sadece musterinin algilarini yanlis yonlendirmeye yonelik ''Turkiyenin en kapsamli haritasi'' gibi yuvarlak ve agdali bir cumle var.

navigasyonun resimlerini ekledim. ben yanlış hatırlıyormuşum igo 8.3 yazılımı harita başarsoft bir hata yok yani

Resimler nav 510 modeline aittir

Goldmasterın dediğim gibi nav 434 modelini kullanıyorum 1 senedir hiç bir şikayetim yok

Gayet memnunum ve taysiye ediyorum kullanmadığım bir ürünü sonuçta önermiyorum

Başarsoft haritası en iyi harita igo 8.3 yada igo primoda en iyi yazılım bana göre..

Alıp almamamak dedigim gibi sizlere kalmış ben önerdim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allin -- 28 Mart 2013; 20:52:41 >

• Yani yazılım igo8. Ancak

resimdeki gibi igo primo değil.
    Harita başarsoft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 29 Mart 2013; 13:13:14 >
  • değerlendirmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar goldmaster navigasyonum var. Ben bu navigasyonu güncellemek istiyorum INFONAV sitesinden. eğer güncellersem eski haline getirebilirmiyim beğenmezsem ? Şimdiden yapacağınız yorumlar için Teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.