Şimdi Ara

Navigasyon da Ücretsiz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nokia'larda Harita ve Navigasyon ücretsiz diye okudum. Doğru mu ? Örneğiin 5800 ve N97 mini modelleri için geçerli mi ? Arkadaş 5800'da kullanamamış bir türlü 1 haftalık lisansı var falan dedi de çözemedik işin içinden çıkamadık ???

Teşekkürler

• ovi maps var.ama 5800 ve n97 için olanı var mı bilmiyorum..
  • X6 32gb,X6 16gb,N97,N97 MINI,E72,E55,E52,6730 CLASSIC,6710 NAVIGATOR,5800 XPRESSMUSIC,5800 NAVIGATION EDITION,5230 Modellerinde ücretsiz ovi maps ile navigasyon diğer moedllerde 21,99TL'cik :)
    Buradan; Ücretsiz ovi maps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 1 Nisan 2010; 12:27:15 >
  • http://www.nokia.com.tr/nokia-servisleri/ovi-haritalar/ana-sayfa

Yukarıdaki sayfada bulunan cihazlar için lisans bedeli yok. Herşey bedava. Aslında listeye E52-E55 falanda dahil. Liste Türkiye deki cihazlar için hazırlanmış
  • n97 mini telefona ücretsiz yükledikten sonra kullanımı nasıl oluyor
    yani bağlantı anında ücreti varmı faturayı kabartır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06DF006

n97 mini telefona ücretsiz yükledikten sonra kullanımı nasıl oluyor

Nokia nın sitesinden istediğim ülkenin haritasını indirip. Nokia Map Loader uygulaması ile telefona atarsan. GPS ayarlarından da server bağlantısını kapatırsan beleşe hiç fatura ödemeden doya doya GPS kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: 06DF006

n97 mini telefona ücretsiz yükledikten sonra kullanımı nasıl oluyor

Nokia nın sitesinden istediğim ülkenin haritasını indirip. Nokia Map Loader uygulaması ile telefona atarsan. GPS ayarlarından da server bağlantısını kapatırsan beleşe hiç fatura ödemeden doya doya GPS kullanabilirsin.

Navigasyon programına girer girmez "internete bağlanılsın mı" diye soruyor ben evet diyip veri alış verişini gözlemledim kayda değer bir veri-alış verişi olmuyor. Anladığım kadarıyla o anki yerimizi daha çabuk buluyor gprs verisi kullanarak. Bir de çevrimiçi aramalarda az bişey veri transferi oluyor diye biliyorum ...

Ayrıca GPS ayarlarından Tümleşik GPS , Bluetooth GPS , İnternet bağlantılı GPS gibi seçenekler var ben hepsini işaretledim onların ne farkı var onu anlayamadım ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.