meraba 2 haftaır garmin kullanıyorum en iyisi dediler aldım ama hiç memnun değilim en bilindik yerlerde bile yanlış yola sokmak istiyor komut ve yol çizgisi farklı yönlere gitmemi istiyor bakırköyde bile yanıldı şehirler arası denedim 50 kere düz yolda rota hesapladı ben hiç biryere sapmadığım halde dediği yerden girince bile tekrar hesaplanıyo deyip duruyo deli oldum bozuk diye götürdüm almadılar olamazmış bozuk servise versemmi vermesemmi kararsızım bozukmu acaba navigasyonlar böylemi birde uzak yolda rotayı 15 dakikada hesaplıyo yardım lütfen
evet bendede garmin var en bilindik yerlerde bile saçma sapan rota çiziyor
garmin in haritaları başarsoft degilmi. hata olmamasılazım aslında. ben piranha aldım navigasyonu son derece memnunum
İlk zamanlarda odukca memnundum,son zamanlarda garminden memnun değilim. Saçmalamaya başladı...
Tomtomun üstüne tanımıyorum.Diğerlerinde hep aynı dandiklik..
Garmin Başarsoft kullanır ve son güncelleme hiç başarılı değil.
Sizin cihazda da bu son güncellenmiş harita vardır muhtemelen.
En kısa sürede yeni güncelleme ile sorununuz çözülür, üzülmeyin.
tr de en başarılıları navtech navking ve piranha özellikle piranha son aylarda çok fena atağa kalktı. online trafik navigasyonu ile süper bir iş başardı.
Navking i geçtiğimiz yıllarda kullandım ve parçalamadan önce sattım kurtuldum.Route66 yı hiç beğenmedim resmen çıldırttı beni.Vardığım yere geldiğim halde bana hala en yakın noktadan geri dön deyip duruyordu Piranha yı bilmiyorum ama servis konusunda ve uyduya bağlanmada sıkıntı var diyorlardı şu anda nasıl bilmem Next bence konunun uzmanı şimdi cihazım yok ama yaza doğru alırsam marka belli ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme