Şimdi Ara

navigasyon kullanan yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba 2 hafta önce garmin nuvi aldım şehir içinde rota çizgisi sola komutta sağa yönlendiriyodu neyse götürdüm mümkün değil arızası yoktur dediler sonra bugün darıcaya gittik durmadan yeniden rota hesapladı yanlış yöne girmediğim halde ve rota hesaplaması 15 dak sürüyo insan yolu yarılar bazende onun dediği yerlere girdiğim halde yanlış girmişim gibi tekrar hesaplıyo delirmek üzereyim bu bozuk olamazmı yada navigasyonlar böylemi bilen varsa yardım etsin

• uydular ile cihazınız arasında baglantı hatası yani siz yolda giderken sizi başka yerde görüyor bir benzinlik yada önemli yanından gerçerken cihaz bakın onu aynı görüyormu genel cihazların 10 metre yanılma payı var çok uyduya baglanırsa oda
    siz yan yoldan gidiyosanın size otoylda görebilri hatayı burdan yapar birde
    2*2=4
    3+1=4
    6-2=4
    bu cihaz 4'ü bilir sen bir rot çizdiğinde hızlı ve araba mantığına ayarladı isen o mantığa göre sana rota çizer ara sokakların kısa olacağını varsaymaz yani 4'ü bilir
    eger onun çizdiği yolu takip ediyorsan yinede sana rota hesaplıyorsa yukarıda dediğim gibi konum ayarlamıyor cihaz
  • onun dediği yola girdiğimde yeniden hesaplıyor diyor yol çizgisi ve komut ayrı yönlere girmemi istiyor ama arızası yokmuş heralde cihaza dıştan bakınca anlaşılıyor varmı yokmu ben garmini tavsiye etmiyorum 15 dakikada rotamı hesaplanır uzun yolda insan hızlı gidiyo o hesaplıyana kadar nerelere gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.